In sfarsit, mai vede si PC-ul meu un upgrade.
Am facut trecerea de la batranul RTX 3070 la un RTX 4070 Ti, ocazie cu care a crescut si sursa. Yay me!![]()
In sfarsit, mai vede si PC-ul meu un upgrade.
Am facut trecerea de la batranul RTX 3070 la un RTX 4070 Ti, ocazie cu care a crescut si sursa. Yay me!![]()
Dupa 15 tastaturi in 2 ani, in sfarsit am gasit una care o sa ramana.
Redragon Deimos-> Redragon Draconic -> Razer Huntsman mini -> Razer Huntsman V2 TKL -> Ducky One 2 SF -> Royal Kludge RK 68 -> Logitech G915 TKL -> Redragon Horus -> Royal Kludge H81 -> G915 -> Nuphy Halo 96![]()
In sfarsit, visam la upgrade-ul asta de foarte mult timp.
Ryzen 7 5800X3D
RX 7800 XT
Am schimbat si sursa cu un Gigabyte de 850W dar nu am mai fotografiat.
Ambele de la Altex, am zis ca de BF voi prinde tastatura pe la 350 de lei, nu a fost sa fie, dar nici rabdare nu am mai avut sa astept alte reduceri![]()
https://www.gog.com/en/game/resident_evil_bundle
O SECUNDA n-am stat pe ganduri - 1 disponibil acum, 2 si 3 mai tarziu spre finalul anului![]()
Mi-a ajuns si mie Baldur dupa 3 luni de zile de cand am facut comanda la ei pe site.
Elden de la Altex, mi-a placut la nebunie statueta, am cumparat si cand a aparut base game editia de colectie, dar sincer..... nu am suflet, rabdare, creieri pentru asa joc![]()
DONE! <3 Tomba! Special Edition -https://store.steampowered.com/app/2851150/Tomba_Special_Edition/
In curand disponibil si in format fizic <3 deci il voi lua si pe PS5 soon <3 https://limitedrungames.com/
RonanN1 scrie o impresie despre remaster daca vrei, sunt interesat si eu de el (mai ales fiica-mea - e devoratoare de cam tot ce e cu zombi).
Got it bois!!Annual Mandatory PC Upgrade 2/2 #CrucialT705 - the fastest consumer nVME M.2 SSD on the planet (right now)
![]()
Atat de mult m-a scarbit PS5 Pro, incat m-a adus in punctul asta.
Degeaba incerc sa sa le explic altora ca banii dati pe un PS5 Pro + Disc Drive sunt pretul unui prebuilt cu RTX 4070, la ani lumina din toate punctele de vedere peste PS5 PRO, mai ales in contextul in care exclusivele pe consola au murit.
In cazul meu, am decis sa merg pe dream machine pentru gaming.
Carcasa este un Lian Li Evo RGB, inca pe drum.
Urmeaza 9800X3D, X670E (X870E sunt o mizerie dpdv al pci-e lane bifurcation), 64GB DDR5, si RTX5090 early next year.
Pentru SSD-uri am de ales intre 2X Samsung 990 Pro sau WD SN850X 4TB.
Generatia actuala de SSD-uri Gen5 costa aproape dublu, nu se apropie nici pe departe de viteza max teoretica a Gen5, se incing prea usor, iar sporul de performanta este egal cu ZERO barat, exceptand cazul in care chiar copiati fisiere mari de pe un Gen5 pe alt Gen5, scenariu extrem de rar.
Se zvoneste ca Samsung deja este in productie cu Gen5 14.5GB/s and 13GB/s, cu controller pe 5nm, ceea ce ar aduce Gen5 la maturitatea pe care o are acum Gen4, deci posibil ca early next year sa le avem deja, iar concurenta ar trebui sa coboare si preturile.
Mi se pare mai inteligent sa iei un SN850X de 4TB, la pretul de ~1500 lei, vs un T705 la ~3200 lei.
In momentul in care Gen5 se maturizeaza (very soon), poti muta acel SN850X spre stocare in alt slot, si iti iei un Gen5 a la carte.
![]()
Bookmarks