Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 5 of 5

Thread: Ajutor Hard Disk portabil

 1. #1 SP
  is the man! trickz's Avatar

  Ajutor Hard Disk portabil

  Salutare,

  Am achizitionat acum ceva timp pentru mama hdd-ul urmator: HDD extern Western Digital My Passport Essential SE, 1TB, USB3.0, USB2.0, Negru, de la EMAG. In urma unui soc cu pamantul, calculatorul nu il mai vede si imi cere format. La service nu au venit decat cu solutia de a il schimba.

  Cautand pe net, am aflat ca este o problema extrem de comuna si ca solutia recomandata este sa desfac hdd-ul din carcasa, sa il scot din adaptorul pentru USB incorporat si sa il conectez la un rack. Am cumparat rack-ul, am desfacut hdd-ul si surpriza: placa respectiva nu mai are conectorii ca la un hdd normal de laptop ci vine direct cu mufa de usb 3.0 lipita.

  Datele de pe HD sunt destul de importante si as vrea sa le recuperez. Exista o posibilitate sa fie inlocuita placuta respectiva cu una de la un HD de laptop? Orice HD sau doar unul identic?

  Multumesc.

 2. #2 SP
  is the man! trickz's Avatar
  Help?

 3. #3 SP
  Senior Member Strike105X's Avatar
  Nu cred ca o sa poti gasi ajutor aici cu problema aceasta, singura ideie care imi vine este sa incerci aici: Western Digital Community - Western Digital Community

 4. #4 SP
  Sunt Eco Dj Mo's Avatar
  Poti inlocui placa fara probleme. Sa fie de la acelasi tip de hdd. Adica sa nu incerci sa pui o placa de Seagate (nici nu cred ca se potriveste).

 5. #5 SP
  Member RaduHawk's Avatar
  Nu prea mai merge in ultima vreme metoda asta, doar sa faci un back-up la eeprom-ul de pe placa veche si sa rescrii eeprom-ul nou ca sa fii sigur ca ai aceleasi date de calibrare.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Hard disk-urile ne spioneaza! By MonkY in forum Stories & Other News
  Replies: 4 Last Post: 20-02-2015, 01:48
 2. Hard disk extern Wii U By legolas in forum Nintendo Wii U / Switch
  Replies: 5 Last Post: 20-11-2014, 17:42

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts