Vreau sa stiu daca e normala temperatura unui Pentium Dual Core E5200. Cat timp nu sunt intr-un joc e intre 42-50 grade, si in timpul jocurilor e 60 si umpic.
Vreau sa stiu daca e normala temperatura unui Pentium Dual Core E5200. Cat timp nu sunt intr-un joc e intre 42-50 grade, si in timpul jocurilor e 60 si umpic.
Depinde de cooler!Cred ca la tine sigur e cooler stock dar ,,60 si umpic* este destul de buna.
Nu e coolerul stock, e unul nou deoarce cel vechi mergea cam greu de la praf. Deci e normala temperatura?
E "umpic" mai mult decat ar trebui... o poti rezolva cu un cooler mai serios si cu pasta siliconica buna (Artic Silver 5 sau Arctic Silver Ceramique). Insa nu e nimic de care sa te ingrijorezi... decat daca acel "umpic" nu inseamna 20-30 de grade in plus (incearca sa testezi cu LinX sau Prime un adevarat Full Load).
P.S. Depinde si ce temperatura ambianta ai. Daca ai 40 de grade in casa/carcasa... atunci "60 si umpic" e chiar super OK![]()
Nu merita un alt cooler pe asa ceva, ar deveni cooler-ul mai scump ca procesorul, poti sa-l folosesti in continuare fara probleme, daca temperatura nu sare constant de 70°C.
Bookmarks