Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 16 of 16

Thread: Yahoo Messenger

  1. #1 SP
    Senior Member HoTSaucE's Avatar

    Yahoo Messenger

    Urasc sa tot deschid threaduri, dar dupa ce ma interesez de problema si nu am raspuns ajung sa apelez tot pe forum.
    Am si eu o problema cu Yahoo Messenger.Nu mai imi arata nici un contact online, nimic.Cand imi scrie cineva imi apare sa ii dau add contact, ca si cum mi-ar fi sters cineva toate contactele din lista, insa o parte din ele sunt inca acolo...chiar nu stiu ce s-a intamplat.Am pierdut cam 2/3 din contacte.
    Vreau sa le dau add inapoi la fiecare si imi apare mesajul urmator: ''Your request to add a contact has taken longer than expected to complete.The operation may have succeeded.Please check your messenger list later.''Contactele nu apar inapoi in lista.
    Sper ca nu este vreun virus sau ceva, parola nu i-am dat-o nimanui si nici nu am dumani ca sa zic asa...
    Mai este ceva de facut sau alta adresa eventual?

  2. #2 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    Incearca sa faci un alt ID, vezi ce se intampla.
    Daca nu , reinstall!

  3. #3 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Nu se reolva cu reinstall. Asta e o problema de la ei (ca sa zic asa). Se rezolva de la sine in cateva zile. E ca si problema cu avatarul, atunci cand iti ramane blocat cateva zile bune (uneori chiar si luni, lol).

  4. #4 SP
    Admin MonkY's Avatar
    HoTSaucE, are dreptate RonanN1, cateodata e de la vestitele servere Yahoo. Dar, inainte de a astepta sa rezolve ei, o sa te rog sa iti pui un Kaspersky Internet Suite 2012 (au 30 de zile trial daca nu vrei sa-l iei full) si sa faci o scanare. Sunt o tona de maimutze care se agata de Yahoo Messenger. Also, dezinstalat, sters complet folderul Yahoo! din Document & Settings (sau Users\Username\AppData\Roaming) - vezi ca asta automat iti sterge history-ul si cache-ul... si pusa ultima versiune de Yahoo oficiala. Bafta!

  5. #5 SP
    Senior Member HoTSaucE's Avatar
    M-ati salvat!!!Momentan am Nod32 care nu face mai nimic, o sa incerc cu Karspersky...multumesc!

  6. #6 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Imi pare rau sa o spun dar de cel putin 2 ani NOD32 nu mai e nici pe departe ce era. De obicei imi vin sisteme cu NOD32 pe care colcaie virusii. Le curat cu KIS

  7. #7 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Am intampinat si eu azi dimineata o problema cand am deschis pc-ul. Aparent, problema ar fi legata de YMessenger care imi incetineste pc-ul la rulare si dureaza foarte mult sa se deschida/inchida. Daca ii fortez inchiderea din task manager totul revine la normal. In tot acest timp cat incearca sa porneasca/inchida, HDD-ul incepe si scoate un sunet o data la cateva secunde. Nu am idee de la ce ar putea fi problema asta pentru ca a aparut brusc azi.
    De precizat:
    - ca nu ma invart pe site-uri dubioase si tind sa cred ca pc-ul e destul de curat; chiar si asa, am dat o scanare cu nod32-ul care mi-a dovedit ca sunt clean.
    - am reinstalat Messengerul de mai multe ori
    - am rulat CCcleaner si am dat un clean si un fix la registrii
    - am rulat SpyBot si am dat un clean
    Dupa toate astea, din pacate tot asa face cand ruleaza YM-ul. Ma gandesc sa nu fie ceva in neregula cu HDD-ul. Dar nu pricep de ce mi-ar face probleme doar cand vine vorba de Messenger. Am mai rulat si alte aplicatii si nu am avut probleme cu ele. Any ideas?

  8. #8 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Intr-adevar e dubios ca face HDD-ul urat doar cand vine vorba de Y!
    Totusi, foloseste o aplicatie precum CrystalDiskInfo si vezi ce-ti spune SMART-ul la HDD (eventual posteaza aici daca e cu probleme). Daca e totul OK, iti recomand sa dezinstalezi Y!-ul, dupa care sa muti in alta parte tot folderul care a mai ramas (de obicei C:\Program Files\Yahoo! sau C:\Program Files (x86)\Yahoo!). Dupa care cu regedit sterge tot ce tine de HKEY_CURRENT_USER/Software/Yahoo. Reinstaleaza Yahoo si cam asta ar fi. Bafta!

  9. #9 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Va recomand sa incercati si pidgin. Ii chiar bun si avantaju' ii ca te poti loga pe o gramada de retele, inclusiv facebook chat si google chat. Problema mare ii transferu' de fisiere intre messenger si pidgin care merge doar intr-o directie deci merita considerat in functie de cate chestii trimiteti pe messenger. Inca o chestie draguta la el ii un plugin care iti zice ca iti scrie cineva inainte sa trimita mesajul.

  10. #10 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Am dat ieri un scan cu HD Tune si HD Sentinel si se pare ca sunt niste erori. Healthul pe Sentinel am observat ca a scazut si el brusc in cateva ore de la 77% la 69% dupa scanul dat cu HD Tune. Cei de pe mygarage recomanda HDD Regenerator pentru a rezolva bad-urile, dar nu stiu daca e cea mai buna optiune.
    Attached Images Attached Images hdtune2.jpg hdtune3.jpg hdtune4.jpg hdd-sentinel1.jpg

  11. #11 SP
    Admin MonkY's Avatar
    HDD Regenerator e una din solutiile bune... (poate chiar cea mai buna in anumite cazuri)... din pacate, un HDD pe care incep sa pice atat de multe, are o singura solutie reala: altul!

    Nu te lua doar dupa "harta" de la HDTune (mai ales ca e practic imposibil sa ai un singur cluster busit - se vede si in SMART asta) . Apropos, ti-am recomandat CrystalDiskInfo pentru SMART pentru ca HDTune e cam obsolete pt. HDD-uri mai noi (de vreo 2 ani nu a mai fost updatat).

    Deci eu iti recomand sa-l schimbi.

    P.S. O alta recomandare este sa schimbi si cablul SATA si eventual sa incerci alt port SATA pe placa de baza (sa vezi daca-ti scad erorile de transfer).

  12. #12 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Mai poti incerca cu un DVD de Windows (de preferat de la Vista in sus) cu Recovery Console sa ii dai un chkdsk pe C: pentru a cauta bad-uri si a le repara. (scrii "chkdsk /?" pentru a vedea lista de comenzi)

    Dar nu inteleg de ce ar mai folosi cineva Y! Messenger in ziua de azi cand exista facebook.

  13. #13 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by CSergiu View Post
    Dar nu inteleg de ce ar mai folosi cineva Y! Messenger in ziua de azi cand exista facebook.
    Eu il folosesc (bine, nu chiar clientul de la Yahoo). Cred ca 95% din clientii nostrii folosesc Yahoo Messenger si MSN/Skype. Pentru ei Facebook-ul e o chestie pentru treburi personale, poze funny si agatat gagici

  14. #14 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Si eu stau 100% pe messenger. Nu suport Facebook Chat, nici in fereastra nici pe telefoane samd. Normal, cel mai usor este sa formez un numar si sa vorbesc daca e ceva important, dar tot mess-u ramane principal de mai bine de 10 ani.

  15. #15 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Never got into that messenger stuff, Mirc-ul e baza.

  16. #16 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Asta da hipstereala.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Problema yahoo messenger or not ? By Mo- in forum Software
    Replies: 10 Last Post: 15-04-2011, 10:48
  2. Messenger pt PS3 By nameless_fear in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 12 Last Post: 28-06-2009, 12:37
  3. Windows Live Messenger By rappy777 in forum Offtopic
    Replies: 1 Last Post: 13-04-2009, 13:48
  4. Sony retrage serviciul Go!Messenger By eXist in forum Console News
    Replies: 10 Last Post: 24-02-2009, 19:30

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts