Acesta: Televizor LCD LG, 81cm, FullHD, 32LD420 32LD420
Sau acesta: Televizor LCD Samsung, 81cm, FullHD, 32C530 LE32C530
Pentru consola si filme vreau sa achizitionez unul dintre cele doua!
Multumesc anticipat
Acesta: Televizor LCD LG, 81cm, FullHD, 32LD420 32LD420
Sau acesta: Televizor LCD Samsung, 81cm, FullHD, 32C530 LE32C530
Pentru consola si filme vreau sa achizitionez unul dintre cele doua!
Multumesc anticipat
Combinatiile mele ar fi asa ca sa ma incadrez in bugetul meu de 30milioane LCD+Consola :
Samsung FullHD + X360 SLIM sau LG FullHD + PS3 Slim
Care combinatie ar fi mai buna?
depinde daca vrei sau nu sa iti modezi consola. daca da alegi varianta cu xbox, daca nu cea cu PS3. Personal as face un efort pentru samsung + PS3.
Credeti ca site-ul Game.co.uk este de incredere? am vazut un super bundle PS3 250GB +Uncharted2 + GT5 Prologue la 259 Lire ...
Nu stiu pe nimeni sa fi cumparat de pe game.co.uk... decat prin RobertDinu poate... Insa consola nu-ti recomand sa o iei de-afara. De preferat din Romania, cu garantie.
In primul rand, daca te chinuiai un pic sa te uiti la preturi, vedeai ca mare diferenta intre ele nu e (100 RON e o nimica toata cand vorbim de FullHD).
In al doilea rand, cu un pic de straduinta gaseai reviews la ambele modele... daca despre LG gaseai numai chestii oficiale, despre Samsungul acela gaseai numai pareri de bine... ceea ce e un lucru mare pentru un produs atat de ieftin.
In al treilea rand... ramana inca la pararea ca pe langa restul de chinezarii... LG raman inca cei mai slabi la toate capitolele. Mai exact, cea mai proasta imagine, cele mai varza culori, filtre si procesare de imagine cateodata facuta cu spatele... calitatea finisajelor, etc... N-am vazut inca la produse de top ale celor de la Dell, Sony sau HP decat panouri Samsung. Cand vom vedea panouri LG pe ele, atunci mai discutam.
cumpara samsungu ... ieri mi.am cumparat un monitor 21.5" samsung full hd 1080 p se vede superb !![]()
Parerea mea e ca ambele tv-uri au aproximativ aceeasi calitate a imaginii si ca review-uri alea sunt facute de "fani". Nu merita investitia da, ma rog, e treaba lui. 100 lei e ceva pentru el, din moment ce are un buget limitat...
multumesc pentru sfaturi, cred ca mai astept putin , mai strang ceva banuti pentru samsung + Ps3 250gb.
Bookmarks