Personal ma indrept catre Galaxy Nexus deoarece am incredere in cei de la Google si la update-urile de soft, dar as vrea si alte opinii, tough choice.
Personal ma indrept catre Galaxy Nexus deoarece am incredere in cei de la Google si la update-urile de soft, dar as vrea si alte opinii, tough choice.
S2 pt suportul din partea developerilor , camera , posibilitate de marire a memoriei si chiar.pt pretul usor redus.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
S2 e cel mai scump dintre cele 3 si din cate am inteles Nexus primeste update-uri direct de la Google, facandu-l cel mai "supported" de developeri![]()
Nu m-am hotarat, dar as vrea si parerea cuiva care chiar a testat cele 3 device-uri si cu o explicatie mai detaliata. Multumesc pentru parere sper ca nu m-ai inteles gresit![]()
Eu as lua Galaxy Nexus, dar asta dupa ce ajunge in magazine Nexus 4. Poate mai scade pretul.
Galaxy Nexus pentru ecranul HD si pentru faptul ca e facut de Google (deci primesti update-urile foarte repede).
Incearca totusi sa te indrepti spre un Galaxy Nexus 4... Just say No to Samsung (daca nu vrei o gramada de bloatware pe smartphone, plus update-uri "intarziate")![]()
Chiar ma gandeam la asta, dar nici despre LG nu stiu ce sa zic. Ai idee daca vine in Romania pana in Craciun?
Bookmarks