Imi place sa joc/colectionez TCG-uri (am avut colectii de Yu-gi-oh si duel masters ca orice copil dar momentan am carti de Magic the Gathering si World of Warcraft), board-games, gratarele cu prietenii pe bloc la etajul 9 o, paintball...
Imi place sa joc/colectionez TCG-uri (am avut colectii de Yu-gi-oh si duel masters ca orice copil dar momentan am carti de Magic the Gathering si World of Warcraft), board-games, gratarele cu prietenii pe bloc la etajul 9 o, paintball...
sa zicem fotografia, datu' cu placa (si pe zapada si pe asfalt) si colectionez stickere si numere de inmatriculare (asta de curand)![]()
hobby-uri sau mai degraba viciigaming ciclism si colectionarea multor lucruri machete timbre brichete viniluri monezi bancnote etc.....
you name IT I may Have It
Vara asta am avut ca hobby ciclismul si a fost frumos, mergeam la shaworma, agatam fete in parc(cu ghidonul) ma fugareau cainii ....era frumos, pana intr-o zi cand mi-au furat bicicleta, acum noul meu hobby este sa-mi gasesc bicicleta.
---------- Post added 30-10-2013 at 14:19 ----------
Daca vrei sa te apuci de snowboarding iti dau un sfat prietenesc, nu te grabi sa-ti cumperi placa pentru ca nu vei sti cu exactitate ce sa-ti cumperi.
Mergi 1-2 weekend-uri la munte si inchiriaza. Vei vedea pe pielea ta ce fel de placa te avantajeaza(flexibila/dura).
Acvaristica. Un hobby foarte relaxant dar putin cam scumpToti vrem un hobby ca a lui Rasko
![]()
By Olog in forum Offtopic
By MonkY in forum Stories & Other News
By MonkY in forum Hot Story
By MonkY in forum Stories & Other News
By kaoru in forum Console Club
Bookmarks