stie cineva care este pretul de transport al unui produs (o pereche de adidasi) de pe amazon uk si daca poti plati prin paypal ?
stie cineva care este pretul de transport al unui produs (o pereche de adidasi) de pe amazon uk si daca poti plati prin paypal ?
Vand o hartie de 50Lei, desigilata dar nefolosita de nimeni. Am scos-o din banca de curiozitate sa vad cum arata. Acum o vand pentru pretul 100Lei. Este originala, in limba romana si pe fata are mici zgarieturi de la transport. Pe aceasta hartie mi se pare ca Aurel Vlaicu arata mai deosebit decat pe celelalte.
Poze la cerere. Nu ma intreseaza schimburi. Reducere 10Lei pentru cei care trimit banii inainte. Sunt user serios. Multumesc.
![]()
![]()
Amazon.co.uk: Help�>�Dispatch & Delivery�>�Delivery Destinations
Baby, Beauty, Clothing, Jewellery, Office Products, Shoes, Sports & Leisure and Watches items
United Kingdom (England, Northern Ireland, Scotland and Wales), Austria, Belgium, Bulgaria, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Ireland (Republic of), Italy, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Malta, Monaco, Netherlands, Poland, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spain and Sweden.
banuiesc ca poti ,nu ?
@ Laurentiu:
Domnu.. ne pacalesti.. seria care se vede pe prima nu corespunde cu seria de pe a doua...
HUO!
ofer 70 lei pe ea in conditiile astea...
De ce ar da cineva mai multi bani pe o hartie de 50 de lei? No offence, dar care-i faza?
Un search pe Google "dirt 2 lightning" si din prima gaseai raspunsul -> GameSpot Forums - Dirt 2 - What are the little lightning bolts for
Vai da nu cred, pur si simplu nu cred, a mia oara cand mor in Crysis prin simplul fapt ca ating niste butoaie care nici macar nu sunt explozive, pff ce bug enervant.
^Aia nam patito cu exceptia bug-ului/crash-ului de la sfarsitu jocului pe portavion...
daca intru la mincu (facultate de arhitectura)..... nush ce se poate intampla cu mintea mea... nush daca o sa pot face fata euforiei... nush daca o sa mai fiu normal cateva zile.....pfff..... urasc emotiile
![]()
Bookmarks