Care e problema ta?Daca omului ii place FIFA joaca FIFA, daca fifa a aparut mai devreme....daca aparea MW2 toata lumea juca MW2 si tu ziceai ca de ce joaca MW2 si nu FIFA
Care e problema ta?Daca omului ii place FIFA joaca FIFA, daca fifa a aparut mai devreme....daca aparea MW2 toata lumea juca MW2 si tu ziceai ca de ce joaca MW2 si nu FIFA
La NFS cred ca gresesti si la fel si ptr fifa (nu zic mie unu nu-mi plac jocuriile sport de fel mai ales cu fotbal), dar in Romania sa dezvoltat foarte mult PC gaming-ul, iar pe PC nu prea este serie sa ofere aceasi calitate ca NFS (spre deosebire de Playstation cu Gran Turismo si Xbox cu Forza) cineva care a jucat/joaca pe consola ii se poate parea ciudat dar pe calc nu prea sunt alte optiuni.
PS: el poate confirma:![]()
Lasa ca MW2 si Assassin's Creed 2 sunt tare ne-populare saracele...
Fifa e sfantul graal pentru microbisti si nu numai din Europa. In US e inebunita lumea cu Madden.
Si cum e la fel nu inteleg, ca se bazeaza pe datul de goluri? Ce altceva ai vrea sa introduca? Daca ai fi atent ai vedea o multime de feature-uri noi introduse. De la Be a Pro pana la recentul Gameface etc.
Pai uita-te la postul la care am dat Quote. E clar Enimga ala, cu bastonul in forma de "?" si cu titlul "Solve the Riddle".
http://www.imdb.com/title/tt1345836/
E cumva ala de la av tau? Si mie imi place chiar foarte tare. Chiar mai mult decat Joker
stiam ca e riddler ala, dar nu observasem titlul "solve the riddle" pe imagine, si ma gandeam ca poate o sa aiba iar un rol secundar in film.
edit: @MrIacob
yeah, imi place mult mai mult riddler decat joker
Ce le e asa greu sa dea click aici.![]()
Bookmarks