si eu am mancat numai skittles din cutia rosii. cele din cea verde cu ce aroma sunt?
am facut bine ca mi-am luat numai de-alea rosii. gand ma duceam la magazin vroiam sa iau verzi, dar ma razgandeam acolo pe loc![]()
Sunt foarte bune alea din cutia verde, eu numai dinacelea imi iau, sunt mult mai acre decat cele normale, in rest au aceleasi arome de fructe.
Hardest Mario level you will see in your life . Are careva chef de mario ?la Titan mode
![]()
1.80m / 75kg-76kg
Slab ca o scobitoare n-am cum să fiu deoarece am făcut sport de performanță �n generală/liceu (baschet la pro baschet junior - sus �n zorilor - cine-i din Cluj știe despre ce vb.) apoi am continuat cu trial/bmx street/mtb dirt/street(ultmul �ncă-l mai practic...aproape zilnic
)
http://www.consolegames.ro/forum/f37...s-street-dirt/
...that's me (acum aproape 1 an)![]()
Ma puteti ajuta si pe mine sa configurez un router va rog ?! Tocmai mi-am cumparat un router MSI RG54ESE. Am incercat prima data sa il configurez ca in manual, dar nu a mers. Momentan am umblat prin setarile de la router si am schimbat parola si am umblat la radius server. Acuma mi-e frica sa nu imi fii blocat router-ul deoarece nu mai pot intra in panoul de control. Aveti idei ?!
Bookmarks