consol3, cauta in manual pentru ca sigur are o modalitate de reset. Majoritatea au chiar un butonas pe care daca tii apasat 10sec or so revine la setarile initiale. Sorry, nu am umblat cu routere MSI (de ce Dzeu nu luati Dlink, Linksys sau macar un Trendnet si mergeti pe mana unor third party care fac si ei routere, chiar nu inteleg)...
Am rezolvat MonkY,am dat la resturi pana m-am plictisit si si-a revniot dar problema e ca nu il pot configura,vezi ca am deschis un thread poate ma ajuti acolo,daca nu astept pana luni si ma duc la astia de la net cu el cum mi-au zis si il rezolv...pana atunci stau pe jaful asta de modem orange.
deci ori eu sunt chior ori astea nu trimit in romania , ca vad ca trimit in tari ca moldova si africa si nu trimit in romania ? https://www.soccer.com/RegisterCusto...&Merchant_Id=1
Play A Small Favor, a free online game on Kongregate
Play Another Small Favor, a free online game on Kongregate
Awesome Point-and-Click RPGs
Sincer: Acum doua luni stateam mult pe forum si aveam 17-30 % activity. Cu timpul am uitat de acest trofeu si acum 3 ore... BUM vad ca il am.
P.S. Ju1ced si Ronnan au 99% activity
man eu nu am nimic cu tine dar in fiecare post vad ca te iei de mine...ai vreo problema cu mine zimi ..nu mai iti bate joc ok![]()
Bookmarks