wow so awesome one more day and school!! huraaaa
LOL,cititi comentarile de la video asta care nu se incarca de nu stiu cate ore:
"THE EMPEROR HAS CLOUDED THIS VIDEO."lol
Doamne ce fac eu la 5 dimineata!![]()
F*********************ck,mai incepe scoalala 9:30 trebuie sa fiu la scoala ca apoi sa ma trimita inapoi acasa,ca invat dupa amiaza
Wow , ce gol e forumul din cauza inceputului scolii. ( ce bine a fost in vacanta)
Puteti sa imi spuneti si mie ce pot face ca sa ma mai destresez ca sunt cam stesat cu scoala asta si eu cand sunt stresat mi se umfla fierea/bila/colecistul si simt bulbuci in stomac. Nu spuneti sa incerc sa joc ceva ca nu merge , am incercat , am fost si pe la tara la aer curat si parca e mai bine dar nu perfect. Ajutati-ma daca stiti !
ConQUIZtador jocuri de cultur? si strategie prin excelen?? - Licita?ie
Ia uitati la ce pret jos e licitatia nici 14000 de galbeni . N-am PS3 sau BD player ca licitam 200000 de galbeni ( atatia am , ii dadeam pe toti)
e distractie frate la scoala....pai pauzele sunt cele mai belea. eu duceam lipsa de asta in vacanta
Ala de la Wii e genial. Are si flow si tot, punctele slabe sunt enumerate pe bune si le-au iesit bine rimele.
La restu.. neah. La Xbox 360 melodia e naspa, si la PS3.. come on.. argumentul ala cu Killzone 2 e penal.
Bucurestiul e cel mai cretin, handicapat, idiot, prost oras din lume~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oamenii trec pe rosu. Dadu masina in unu' si dupa aia oameni sareau sa-l linseze pe sofer.
4 babe m-au blestemat sa mor sau sa-mi pierd o mana ca nu le-am dat bani.
++++ Trebuie sa stau pana maine si mi-e un dor de xbox![]()
Da MrIacob stiu cum e si eu stau in Buc .
O fi Liberty City , The worst place in America , dar Bucurestiul e The worst place in Europe !!!![]()
Nu stiu cine iti da dreptul tie sa generalizezi. Tu ai habar cat la % din populatia Bucurestiului sunt adevarati bucuresteni si cati nu sunt?! Cred ca oamenoi trec pe rosu sau pe unde nu sunt plasate treceri in toate localitatiile si nu doar in Bucuresti sau in Romania, ci peste tot. In localitatea ta nu se cerseste?! Sau sunteti toti bogatani cu casa plina de console?!
Bookmarks