Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 40 of 501 FirstFirst ... 30 38 39 40 41 42 50 90 140 ... LastLast
Results 781 to 800 of 10006

Thread: SpamBox Reloaded :P

1. #781 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Exagerari. Crede-ma sunt numai exxagerari. Cea mai mare mafie are sediul in Bucuresti (adica politicienii)

2. #782 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by Uziwood View Post
    Cu timisoara-iasi banuiesc, renumitul Tren al Foamei.
    Timisoara - Iasi nu trece prin Craiova si nu ajunge in Bucuresti.

MrIacob - cum iti explici ca in vacanta in Barcelona vara asta niste romani au vrut sa ma fure in metrou. Si cum iti explici ca desi vorbeam romaneste langa ei nu s-au prins ca-s roman si dupa ce au dat-o pe romaneste la perfectul simplu m-au injurat in spaniola ca ei credeau ca suntem francezi. Niste baieti astia care exagereaza cu perfectu simplu

3. #783 SP
    Member octav's Avatar
    probabil ca tu dormi cand incepe ziua pentru ei....esti prea mic, nu intelegi nici macar cuvantul

4. #784 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Quote Originally Posted by MrIacob View Post
    Exagerari. Crede-ma sunt numai exxagerari. Cea mai mare mafie are sediul in Bucuresti (adica politicienii)
    Esti incredibil mai. Eu zic sa dai /quit la CG. Cand oamenii iti zic ceva si tu o tii ca tine este grav. Tu crezi ca toti avem varsta ta frageda si iesim de 2 ori pe an din "pamanturile natale". Oamenii astia care au postat nu te-au luat la misto (majoritatea), ti-au zis ca poate mai inveti si tu ceva sa nu te faci de ras cand iesi din casa si deschizi gura neintrebat.

5. #785 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Lasati domne copilu in pace...si-asa e speriat de lumea de afara...il mai speriati si voi pe forum....

6. #786 SP
    Member octav's Avatar
    copil din generatia Mc...la 20 de ani o sa ai 100 de KG

7. #787 SP
    It's peanut butter jelly time peanut butter jelly time

8. #788 SP
    Banned FormableTube's Avatar
    dogdan da si mie imi place si am 360
    si MrIacob: in orasul nostru exista Lunca unde stau ci..... rromi ti-am spus poveste cu furatul adidasilor din picioare deci... lasa nici la noi nu este paradis

9. #789 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    Mrlacob , eu zic sa te muti pe o insula pustie , acolo nus nici babe nici tigani nici politicieni......

10. #790 SP

11. #791 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    Si inca ceva: in Bucuresti nu am casa nici in Ferentari nici in Pipera ci undeva pe la mijloc si crede-ma ca nu inot prin coji de seminte si alte gunoaie, nu sunt incojurat de cocalari, nu alearga cersetorii dupa mine cand intru in masina, vrajitoare nici atat nu am intalnit, piztipoancele stau mai mult prin cafenele s cluburi ieftine unde le e locul. Deci daca nu cauti ce ai enumerat mai sus ai o sansa sa nu te intalnesi asa des cu asa ceva... Crede-ma mai rau e in Mangalia unde este orasul mic si nu poti scapa de anumite mere putrede, asa in orasele mari... e vis.
    Orasul in care stau e chiar Bucuresti .. tocmai de aceea il si critic, si stai linistit ca nici eu nu stau in vreo zona rezidentiala . Nu am spus ca in alte locuri din Romania (sau mai nou Rromania) e mai bine . Daca vrei sa vezi vrajitoari , du-te pe soseaua Chitilei , Giulesti , Bucurestii Noi etc. , sa vezi la fiecare vila bannere cu nr. de telefon ale presupuselor vrajitoare. Si daca stau sa ma gandesc si la cladirile si la diferite zone din Bucuresti , care numai vorbind despre ele ti se face greata .. Oricum nu este vorba despre tigani . Este vorba despre comportamentul anumitor specimene de Romania ; cum arata capitala ; coruptia politiei, politicienilor ; serviciile multimedia (internet , cablu tv ,PSN , XBOX LIVE ,etc. ) . Vi se mai pare cumva ca asta este capitala de tara din Uniune ? Nu ma mira ca multe servicii accesibile celor din alte tari , nu sunt valabile si pentru cei de la noi din tara . Mi-ar placea ca Romania sa dispara ca prin minune de pe harta lumii . Multi cred ca la noi capitala se numeste Budapesta , si multe altele , dar oricum nu se merita sa facem atata tam-tam pentru o tara asa penibila .

12. #792 SP
    Member Cata25's Avatar
    Quote Originally Posted by FondHalOgen View Post
    Eu nu cred
    Camerele de supraveghere dintr-o intersectie din Istanbul au surprins imagini socante

13. #793 SP
    Instanbul...bucuresti....1 metru distanta

14. #794 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Anyway..

15. #795 SP
    greseala mea

16. #796 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Quote Originally Posted by MrIacob View Post
    La Craiova nu e asa. Intradevar unele lucruri sunt in toata tara. Cum ar fi tzigani, nesimtiti, etc... Insa in Bucuresti sunt exagerat de multi. Mai ales cersetori. SUNT PESTE TOT ce naiba!
    Mi-e frica sa ma duc pana la Mec ca poate ma ia la bataie vreun cersetor! Babele cersetoare te blesteama, tinerii cersetori te injura insa ambii se uita la tine ca si cum ar trebui sa le dai casa...
    Tu vorbesti de Craiova ca e raiul pe pamant, acolo unde se omoara clanurile intre ele in fiecare zi si unde ies toti tiganii cu sabii, cutite si pistoale seara, nu ne mai minti, ca toti avem Tv-uri, sa stii.

17. #797 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Daca zici tu

18. #798 SP
    Member octav's Avatar
    daca tu te culci la 21:00 si nu ai TV, e problema ta. noi vedem ce se intampla pe acolo si culmea, toata lumea stie ca, craiova e una dintre cele mai periculoase orase din tara in afara de tine. majoritatea capilor din lumea interlopa sunt acolo

19. #799 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    eu sugerez sa lasam balta subiectul ,vorba aceea n-ai cu cine !

P.S. MrIacob a primit sfaturi de la multi dintre voi dar vad ca nu vrea sa le inteleaga,daca nu merge cu vorba buna lasati-l ca va stresati si voi cu cine nu trebuie si Iacob da Romania are nesimtiti,cocalari,manelari ce mai vrei tu dar nu inseamna ca tot poporul e asa si nu-ti faci impresia pe un oras doar ca ai vazut ceva si tu...,da iti strica prima impresie dar iti poti face o parere buna si cu impresii bune nu te astepta ca New York sa fie plin de oameni civilizati si cu carte ca peste tot e la fel dar numarul difera

20. #800 SP
    Spam Spam Spam

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 40 of 501 FirstFirst ... 30 38 39 40 41 42 50 90 140 ... LastLast