Exagerari. Crede-ma sunt numai exxagerari. Cea mai mare mafie are sediul in Bucuresti(adica politicienii)
Exagerari. Crede-ma sunt numai exxagerari. Cea mai mare mafie are sediul in Bucuresti(adica politicienii)
Timisoara - Iasi nu trece prin Craiovasi nu ajunge in Bucuresti.
MrIacob - cum iti explici ca in vacanta in Barcelona vara asta niste romani au vrut sa ma fure in metrou. Si cum iti explici ca desi vorbeam romaneste langa ei nu s-au prins ca-s roman si dupa ce au dat-o pe romaneste la perfectul simplu m-au injurat in spaniola ca ei credeau ca suntem francezi. Niste baieti astia care exagereaza cu perfectu simplu![]()
probabil ca tu dormi cand incepe ziua pentru ei....esti prea mic, nu intelegi nici macar cuvantul
Esti incredibil mai. Eu zic sa dai /quit la CG. Cand oamenii iti zic ceva si tu o tii ca tine este grav. Tu crezi ca toti avem varsta ta frageda si iesim de 2 ori pe an din "pamanturile natale". Oamenii astia care au postat nu te-au luat la misto (majoritatea), ti-au zis ca poate mai inveti si tu ceva sa nu te faci de ras cand iesi din casa si deschizi gura neintrebat.
Lasati domne copilu in pace...si-asa e speriat de lumea de afara...il mai speriati si voi pe forum....
dogdan da si mie imi placesi am 360
si MrIacob: in orasul nostru exista Lunca unde stau ci..... rromi ti-am spus poveste cu furatul adidasilor din picioare deci... lasa nici la noi nu este paradis
Mrlacob , eu zic sa te muti pe o insula pustie , acolo nus nici babe nici tigani nici politicieni......
Izbit in plin chiar pe trecerea de pietoni! VEZI VIDEO! - Stirileprotv.ro cred ca de asta vorbe MrIacob
Orasul in care stau e chiar Bucuresti .. tocmai de aceea il si critic, si stai linistit ca nici eu nu stau in vreo zona rezidentiala . Nu am spus ca in alte locuri din Romania (sau mai nou Rromania) e mai bine . Daca vrei sa vezi vrajitoari , du-te pe soseaua Chitilei , Giulesti , Bucurestii Noi etc. , sa vezi la fiecare vila bannere cu nr. de telefon ale presupuselor vrajitoare. Si daca stau sa ma gandesc si la cladirile si la diferite zone din Bucuresti , care numai vorbind despre ele ti se face greata .. Oricum nu este vorba despre tigani . Este vorba despre comportamentul anumitor specimene de Romania ; cum arata capitala ; coruptia politiei, politicienilor ; serviciile multimedia (internet , cablu tv ,PSN , XBOX LIVE ,etc. ) . Vi se mai pare cumva ca asta este capitala de tara din Uniune ? Nu ma mira ca multe servicii accesibile celor din alte tari , nu sunt valabile si pentru cei de la noi din tara . Mi-ar placea ca Romania sa dispara ca prin minune de pe harta lumii . Multi cred ca la noi capitala se numeste Budapesta , si multe altele , dar oricum nu se merita sa facem atata tam-tam pentru o tara asa penibila .
daca tu te culci la 21:00 si nu ai TV, e problema ta. noi vedem ce se intampla pe acolo si culmea, toata lumea stie ca, craiova e una dintre cele mai periculoase orase din tara in afara de tine. majoritatea capilor din lumea interlopa sunt acolo
eu sugerez sa lasam balta subiectul ,vorba aceea n-ai cu cine !
P.S. MrIacob a primit sfaturi de la multi dintre voi dar vad ca nu vrea sa le inteleaga,daca nu merge cu vorba buna lasati-l ca va stresati si voi cu cine nu trebuie si Iacob da Romania are nesimtiti,cocalari,manelari ce mai vrei tu dar nu inseamna ca tot poporul e asa si nu-ti faci impresia pe un oras doar ca ai vazut ceva si tu...,da iti strica prima impresie dar iti poti face o parere buna si cu impresii bune nu te astepta ca New York sa fie plin de oameni civilizati si cu carte ca peste tot e la fel dar numarul difera
Bookmarks