Deci tipi de genul asta chiar nu se vad cat sunt de penibili si prosti , mie cel putin imi este scarba de persoane de genul asta .
Deci tipi de genul asta chiar nu se vad cat sunt de penibili si prosti , mie cel putin imi este scarba de persoane de genul asta .
azi am aflat ca Lucreţiu Pătrăşcanu
estre stra-stra-stra.....ruda a mea![]()
Buhahah am facut curatenie de toamna si am gasit cateva lucruri interesante pe care le'am pus acum la vanzare![]()
Ma poate ajuta sii pe mine cineva care a jucat Just Cause ?
Deci : Am 'cucerit' aeroportul ala al presedintelui ( nu mai stiu cum il chema) si am chemat "Extraction" pana la un Safehouse si chiar atunci mi-am luat cana cu ceai si am uitat sa imi deschid parasuta si am murit , dar nu am vrut sa dau Load Game si sa pierd aeroportul si am salvat dupa ce am murit si dupaia mi-am dat seama ca pierdusem armele , le-am recuperat pe toate in afara de C4 , cel cu ceas si cel cu remote .
Unde pot gasi C4 in Just Cause ????
( ajutati-ma ca fara C4 nu mai pot termina jocul ca imi trebuie ca sa distrug niste chestii )
P.S. : stiu ca am fost prost ca am uitat de parasuta dar a fost o greseala .
Please , please!
nu , nu locul lor este pe o insula care urmeaza sa fie lovita de o bomba nucleara sau de un tunami
nu inteleg ce atata tevatura pe seama tiganilor , chiar va stau in cap ? adica nici eu nu ii agreez dar totusi.
dogdan: in general.. da. Nu prea pot spune ca aceasta rasa este una din cele mai pasnice...
dogdan : Da mie imi stau in cap , ei sunt unu din motivele pentru care nu vreau sa ma plimb singur pe strazi , trebuie sa fiu cu cineva colegi , prieteni , chiar parinti ( deh ... am mai putin de 18 ani )
Nuuu , vreau sa spun ca nu imi place sa ies singur nu ca nu ies singur . Si daca sunt singur si ii vad pe strada ma nelinistesc putin.
By Graft in forum Offtopic
By MonkY in forum Offtopic
By erik95 in forum Console News
By N3O2005 in forum Offtopic
Bookmarks