Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 403 of 501 FirstFirst ... 303 353 393 401 402 403 404 405 413 453 ... LastLast
Results 8,041 to 8,060 of 10006

Thread: SpamBox Reloaded :P

1. #8041 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by DevilBringer View Post
    Mi se pare mie sau multi au cont pe forum doar pentru topicul Tigara electronica ?

Lasa ca e bine. Imi place sa cred ca pe toti cei pe care i-am convins i-am scapat de cancer si alte nebunii. Acum, si o singura persoana daca am reusit sa "salvez" si tot am facut ceva. O fi bine, o fi rau, nu stiu... eu am incercat.

Cat despre userii noi, e valabil mai pe toate forumurile. Din pacate asa se intampla cam in orice comunitate unde unii si-au capatat cu greu un nume, un loc binemeritat... E aproape iminent un "clash" intre "generatii". Acum depinde si de userii noi, de cat de bine se integreaza, cum accepta "botez-ul" sau daca nu rezista si explodeaza... Cei din ultima categorie din pacate nu au viata prea lunga, dupa cum s-a putut observa.

2. #8042 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Aparent in nici un caz 9 ...e prea putin ...poate peste 10.Atat timp cat e aria Bazar si MMORPG ( WOW / AION ) ...nu prea poti sa le dai in cap ca au cont si nu au consola

3. #8043 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Quote Originally Posted by Studentul View Post
    Mika , ma refeream la faptul ca omul nu face dovada ca are vreo consola , si ca se trezeste sa aprobe o nota aiurea . Nu ma intereseaza jocul asta , asa ca nu-i pot da o nota , dar daca toata lumea il ridica in slavi , DUPA CE IL JOACA , si vezi ca vine unul care n-are nicio consola trecuta si zice un binemeritat 9 , normal ca ii zic ceva . Putea sa fie vorba despre orice alt joc ... Ma rog , vad ca-mi sare prea multa lume in cap , ai dreptate naz , merita 9 .
    Dacă nu am nici o consolă trecută �nseamnă neapărat ca nu am ?
    De unde şti tu cat merită dacă nici nu te-ai jucat ? Dacă mie mi se pare că e de 9 e de nouă , fiecare are gusturile lui şi aşteptările lui de la un joc .

Scuză-mă dar eşti absurd

4. #8044 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar

Vleau siiiii euuuuuuuuu

5. #8045 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Quote Originally Posted by Luigi View Post
    Am citit si eu ala ieri. Doamne cat de amuzant e.

In legatura cu B'estfest, ce s-a intamplat acolo ? Vorbesti cumva de Manowar si de generatoare ?
    Nu,vorbesc de mini-vijelia de la Santana sau de la cine mai era pe scena.Anyway eu personal nu suport Manelowar.

6. #8046 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    33 de dolari , transp inclus pana in romania , la ei pe site ... se plateste prin paypal ... vis ...

7. #8047 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Quote Originally Posted by DevilBringer View Post
    YouTube - The NeoCube 01

Vleau siiiii euuuuuuuuu
    13 lire bucata pe amazon. Sau pentru set (3 bucati gold, silver si inca ceva) 35 lire. Vorbeste cu robert dinu Si eu cred ca-mi voi procura un set.

Sorry man. Nu am vazut postul tau. Eu sunt mai lenes si scriu mai greu la ora asta Oricum, ambele oferte sunt bune! Important este sa ajunga jucaria!

8. #8048 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Mai bun al tau ... bravo !

9. #8049 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Care e treaba cu kratos in negru/auriu ?
    Attached Images Attached Images god-war-2-kratos-motg-af.jpg

10. #8050 SP
    Senior Member tray's Avatar
    s-a bronzat

11. #8051 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Quote Originally Posted by Christien View Post
    Daca vei juca GOW3 vei afla misterul

12. #8052 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar
    Quote Originally Posted by Christien View Post
    E de pe plaiuri mioritice,mancati-as valoarea ta,e negru cu aur la gat ,se stie

13. #8053 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Quote Originally Posted by tray View Post
    s-a bronzat
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    Daca vei juca GOW3 vei afla misterul
    Quote Originally Posted by Deathstrike View Post
    E de pe plaiuri mioritice,mancati-as valoarea ta,e negru cu aur la gat ,se stie
    Gresit ....

In other news Maddie & David pe axn crime:

Ce dor mi-a fost .

14. #8054 SP
    Mda...cele mai tari seriale se dau pe AXN Crime si AXN SF...pe care nu le prind Bine ca am internet

15. #8055 SP
    Senior Member G3ox's Avatar

16. #8056 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Bucuresteni, ajutati-ma si pe mine.

Cam cat ar costa o calatorie cu taxiul de la Bucuresti Nord pana in Piata Constitutiei ? A, si de acolo pana in Dristor 2. Si cat costa un bilet de metrou ? Circula noaptea metrourile ?

17. #8057 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Luigi View Post
    Bucuresteni, ajutati-ma si pe mine.

Cam cat ar costa o calatorie cu taxiul de la Bucuresti Nord pana in Piata Constitutiei ? A, si de acolo pana in Dristor 2. Si cat costa un bilet de metrou ? Circula noaptea metrourile ?
    Ar trebui in primul rand sa spui intre ce ore vrei sa faci respectiva calatorie cu taxi-ul. Pt. ca una este in ore de varf cand poti face linistit 2 ore, si alta este noaptea (cand e si alt tarif) cand faci 30mins. Si nu, nu circula noaptea metrourile...

18. #8058 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Ar trebui in primul rand sa spui intre ce ore vrei sa faci respectiva calatorie cu taxi-ul. Pt. ca una este in ore de varf cand poti face linistit 2 ore, si alta este noaptea (cand e si alt tarif) cand faci 30mins. Si nu, nu circula noaptea metrourile...
    Dupa-amiaza. Ajungem la 12 acolo. Concertul e la 3. Deci intre 12 si 15.
    Si din Piata Constitutiei pana in Dristor 2, nu stiu. Pe la ora 00, banuiesc. Cand se termina concertul.

19. #8059 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar

:
    Attached Images Attached Images istrue.jpg

20. #8060 SP
    Tocmai am terminat portal in 38 minute Un nou record personal

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 403 of 501 FirstFirst ... 303 353 393 401 402 403 404 405 413 453 ... LastLast