Look! It's Mr. Funk! Daft Punk? NO way! It's DA FUNK! Oh, my memories..
Ah, pai de ce nu spui man ca e pt. ziua concertului cu AC/DC ? Pt. ca in cazul asta se schimba tot. Mai exact, 0 SANSE de TAXi !Serios acum, la 60.000 de oameni care vor veni la concert, vei spune pas la taxi... Mai bine vii cu metrou ceva pana in zona (Unirii sau Izvor), iar la plecare, in functie de ora... metrou, maxi taxi, autobuz... desi cred ca mai sigur e pe jos. La ce haos va fi, cred ca nici nu ies din casa maine
![]()
Concertul nu e la 15:00,incepe la 18:00 cu Down,dupa Iris,dupa de abia pe la vreo 21:00~ incepe ACDC rockareala.Iti recomand,daca nu vrei sa iti iei taxi noaptea,sa pleci la 22:40-50 de la concert daca vrei sa prinzi un metrou,la 23:00 era ultimul,nu?Sa nu faci cum am facut eu la Tuborg Green Fest de am venit pe jos din Izvor in Crangasi....pe ploaie.Bafta.
Deja au apărut pe trackere Prince of Persia si Red Dead Redemption
Mereu oamenii corecţi răm�n �n urmă .
Am instalat acum o ora Windows 7 si am incercat sa iau adobe flash player ca sa vad video-urile postate pe forum. Dau click pe Clik here to downlod plugins, fac exact ce zice acolo dar nu imi instaleaza flash playerulAny ideas?
Si eu ma miram... GOW3 ii singurul joc pe care l-am jucat din serie si tineam minte ca e negru cu rosu... dar am zis ca-i bine s'asa.
Conform vremea.com - Meteo, starea vremii, prognoza meteo nu prea avem de ce sa ne ingrijoram maine.
Bookmarks