I'm blushing....
When it's a number 2...i look like number #1
Un videoclip care mi-a facut ziua mai frumoasa!
Postez aici:
Vreau sa trimit un colet prin fan. Cum se face? Eu nu am mai trimis pana acuma. Plata coletului se va face ramburs. Eu i-am sunat sa vina dupa colet, intre 3 si 6, cand vin le zic unde sa trimita... Mai trebuie si altceva? Adica cum sunt eu sigur ca ajunge unde trebuie si ca nu se pierde xD.
PS: Mi-au zis ca cica trebuie sa vada ce e in colet pt. ramburs. Asa se face?
Pai uite-te atent la intrebarea ta, uite-te inca odata si inca odata si inca odata la videoclip, aminteste-ti in ce tara traiesti si uite-te ce steag are![]()
Steagul ala este al Republici Chad, albastru ala ii mai inchis la culoare daca te uiti atent pe cand al nostru e mai deschis.
Probabil te referi la faptul ca este orizontal, este asa deoarece probabil pe fata nu se putea proportiona destul de bine pe vertical si d c spun asta ? Deoarece din cunostintele mele nu este steag pe orizontal cu ordinea aceasta de culori.
Atata timp cat intre albastru galben rosu pe orizontala si albastru galben rosu pe verticala este o diferenta enorma (mai ales cand vine vorba de steaguri) cred ca indiferent de cum ar fi fost pozitionoarea pe fata sau mai stiu eu ce, ar fi trebuit sa il puna asa cum este el.
Cat despre faptul ca nu sunt alte steaguri cu aceste culori pozitionate pe orizontala, nu cunosc ceva sigur, dar daca spui ca este asa, te cred pe cuvant, caz in care imi cer scuze fata de Zero, fiindca diferenta de nuanta nu este ceva atat de important (poate doar faptul ca este o melodie despre Africa, iar Romania nu este "pe zona"
)
Pai si turcia sau america este pe zona? Nu de alta da si steagu american e in video....melodia se vroia pentru world cup.
LE : ce inseamna sa scrii si sa pleci de la pc...enjpe mii de posturi inainte de al meu![]()
Bookmarks