Eu nu inteleg de ce se da Quote mesajului anterior ... am vazut multi care procedeaza asa ... de ce ? Quote se da unui mesaj scris cu mai multe post-uri in urma ... Gen. Sau poate ma insel![]()
Eu nu inteleg posturile doar cu un emoticon de genul celui de mai sus. Un thanks ar fi de ajuns...
vai ... daca tot critici niste idioti , macar ai putea sa le pui toti "i" , ca sa pari mai destept ca ei![]()
studentule tu stai ascuns si apari de fiecare data cand spune cineva cate o prostie lol ?faci ordine pe aici![]()
Me ? Hidden ?No ... doar ca nu-mi place ipocrizia , �i faci pe altii idioti si tu mananci litere
![]()
Oameni se "descurca" nu's idioti... multi ar vrea sa fie "idioti" ca aia cu atatia bani in cont...nu? asta e , astia ne conduc , nu are nimic.. mai buni nu prea avem lol
Haide, spuneti-i domnului agent ex-american mereud cu cine au votat parintii!
Pentru onor inainte prezentaaaaaaaati, arm!![]()
Da, sa intamplat sa mananc o litera si dintr-o data sunt "idiot", nu zic, daca s-ar intampla sa gresesc la nivelul "mario" comment-ul respectiv si-ar avea sensul... nu stiu care de pe aici da dovada de ipocrizie mai multa...
Strike , nu te-am facut idiot , pentru ca imi dau seama ca nu esti , dar intr-un post critic la adresa altora , nu conteaza cine sunt , trebuie sa arati ca ai de ce sa-i critici![]()
Doar pentru ca a uitat din GRESEALA sa puna un ''i'' nu inseamna ca nu are de ce sa ii critice![]()
![]()
Nimeni nu-i perfect![]()
Bookmarks