Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 489 of 501 FirstFirst ... 389 439 479 487 488 489 490 491 499 ... LastLast
Results 9,761 to 9,780 of 10006

Thread: SpamBox Reloaded :P

1. #9761 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    care cele din urma?

era frumos un before and after

2. #9762 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    vai @strike cat ai coborat
    Neah, i don't cry over spilled milk XD, oricum nu numarul post-urilor conteaza ci vechimea ^^, si faptu ca ma cunoaste cat si cat lumea ^^.

3. #9763 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    vai @strike cat ai coborat

@MonkY cum a zis si @naz stii prea bine ca e o perioada foarte dificila dpdv financiar si e mai greu acum sa-ti intretii hobby-ul. de ex, ultimul joc pe care l-am luat eu a fost GoWIII, adica in martie si nici nu am de gand sa-mi achizitionez unul prea curand.
    da, dar are si MonkY dreptate cand vezi un joc luat din alta parte la un pret de 2 ori mai mare decat daca ar fi incercat sa il ia macar la licitatie si chiar daca nu l-ar fi castigat el, s-ar fi adunat CEL PUTIN 20 ron in plus la fiecare joc la care s-a intamplat asta.

4. #9764 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Ce se mai intampla p-aici ?

5. #9765 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    Quote Originally Posted by Luigi View Post
    Ce se mai intampla p-aici ?
    Spam

6. #9766 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Nu poti forta omul sa iti cumpere tie marfa, chit ca vinzi mai ieftin. Asta e, fiecare cu treaba lui. Sunt foarte multi care habar nu au de acel topic si foarte multi care sunt fortati sa ia din anumite locuri pentru beneficii fiscale (facturi decontate sau copiii obligati sa aduca bonuri pentru cumparaturile facute).

Urmatoarele cumparaturi o sa pot sa le fac dupa admitere, eu. Meditatiile + balul + bacul + admiterea si deja am cheltuit cateva milioane bune... Ajutam, serios ajutam... dar nu am cu ce. Perioada iadului...

7. #9767 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY
    incepand de azi, toate posturile de pe aria Off-topic nu se vor mai lua in calcul.
    Eu stiu de ce a luat MonkY aceasta decizie. Era suparat ca l-a intrecut RonanN1 la numarul de posturi.

8. #9768 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Before - After
    1300 - 1050

9. #9769 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Vreo 300 am pierdut si eu

10. #9770 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar
    341-198...tot nu e asa de rau ca la strikeX

11. #9771 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Eu stiu de ce a luat MonkY aceasta decizie. Era suparat ca l-a intrecut RonanN1 la numarul de posturi.
    Chiar nu m-am gandit la asta... Cine stie, poate ar trebui sa procedam ca pe alte forumuri si sa ascundem complet numarul de posturi. Poate in felul acesta multi vor fi mai interesati de ceea ce scriu decat de goana dupa posturi...

12. #9772 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Chiar nu m-am gandit la asta... Cine stie, poate ar trebui sa procedam ca pe alte forumuri si sa ascundem complet numarul de posturi. Poate in felul acesta multi vor fi mai interesati de ceea ce scriu decat de goana dupa posturi...
    A fost doar o gluma!

13. #9773 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Din pacate.. de data aceasta nu am mai putut ajuta nici eu, nici chiar cu putinul ala cu care am ajutat si data trecuta.

Asta e man.. vremuri de rahat

14. #9774 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Quote Originally Posted by DeathWings View Post
    Din pacate.. de data aceasta nu am mai putut ajuta nici eu, nici chiar cu putinul ala cu care am ajutat si data trecuta.

Asta e man.. vremuri de rahat
    You can say that again.

LE: now let's chill old school
    [ame="http://www.youtube.com/watch?v=GEOiO_eDoVI"]YouTube- Shabba Ranks - Mr. Loverman (HQ)[/ame]

15. #9775 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Well, dupa cate PM-uri am primit lately referitoare la faptul ca nu se mai numara posturile pe aria Offtopic, am gasit o solutie care sa multumeasca pe toata lumea. Mai exact, am creat o arie numita Spam, unde nu se vor contoriza posturile, no matter what, si lasat Offtopic-ul in continuare contorizat. In felul acesta, cine vrea sa se manifeste pe aria de Spam, e liber... cei care au anumite threaduri ce nu pot fi postate nicaieri in alta parte fiind ok pt. contorizare. Hope it's ok now...

P.S. Cele 2 threaduri Spambox au fost mutate dupa cum va asteptati... in aria Spam

16. #9776 SP
    Diesel k1du's Avatar
    lol
    Attached Images Attached Images 29062010717.jpg

17. #9777 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Quote Originally Posted by k1du View Post
    lol
    Masina timpului

18. #9778 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

19. #9779 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Pentru cunoscatori: Pleaca Till Lindemann de la Rammstein ?

20. #9780 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar

Eu folosesc vremea.com - Meteo, starea vremii, prognoza meteo de ceva timp si este destul de ok si foarte usor de folosit.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 489 of 501 FirstFirst ... 389 439 479 487 488 489 490 491 499 ... LastLast