care cele din urma?
era frumos un before and after:))
Printable View
care cele din urma?
era frumos un before and after:))
da, dar are si MonkY dreptate cand vezi un joc luat din alta parte la un pret de 2 ori mai mare decat daca ar fi incercat sa il ia macar la licitatie si chiar daca nu l-ar fi castigat el, s-ar fi adunat CEL PUTIN 20 ron in plus la fiecare joc la care s-a intamplat asta.
Ce se mai intampla p-aici ?
Nu poti forta omul sa iti cumpere tie marfa, chit ca vinzi mai ieftin. Asta e, fiecare cu treaba lui. Sunt foarte multi care habar nu au de acel topic si foarte multi care sunt fortati sa ia din anumite locuri pentru beneficii fiscale (facturi decontate sau copiii obligati sa aduca bonuri pentru cumparaturile facute).
Urmatoarele cumparaturi o sa pot sa le fac dupa admitere, eu. Meditatiile + balul + bacul + admiterea si deja am cheltuit cateva milioane bune... Ajutam, serios ajutam... dar nu am cu ce. Perioada iadului...
Eu stiu de ce a luat MonkY aceasta decizie. Era suparat ca l-a intrecut RonanN1 la numarul de posturi. ;))Quote:
Originally Posted by MonkY
Before - After
1300 - 1050
Vreo 300 am pierdut si eu;))
341-198...tot nu e asa de rau ca la strikeX :))
Din pacate.. de data aceasta nu am mai putut ajuta nici eu, nici chiar cu putinul ala cu care am ajutat si data trecuta.
Asta e man.. vremuri de rahat
Well, dupa cate PM-uri am primit lately referitoare la faptul ca nu se mai numara posturile pe aria Offtopic, am gasit o solutie care sa multumeasca pe toata lumea. Mai exact, am creat o arie numita Spam, unde nu se vor contoriza posturile, no matter what, si lasat Offtopic-ul in continuare contorizat. In felul acesta, cine vrea sa se manifeste pe aria de Spam, e liber... cei care au anumite threaduri ce nu pot fi postate nicaieri in alta parte fiind ok pt. contorizare. Hope it's ok now...
P.S. Cele 2 threaduri Spambox au fost mutate dupa cum va asteptati... in aria Spam ;)
lol
stie cineva un site cu prognoza meteo? dar sa fie bun ca am gasit si eu cateva siteuri, dar nu-mi plac. Vremea in Romania-Prognoza meteo 10 zile Site-ul Administratiei Nationale de Meteorologie Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo
Pentru cunoscatori: Pleaca Till Lindemann de la Rammstein :(?
Eu folosesc vremea.com - Meteo, starea vremii, prognoza meteo de ceva timp si este destul de ok si foarte usor de folosit.