Asta e numa' bun ca actor in comedii
am si eu o problema hardware, dar am pus-o aici pentru ca este mai accesat topic-ul. ieri mi-am bagat win7 si astazi cand am deschis calculatorul, nu imi mai apareau iconitele din partea dreapta a barii de start. puteti sa imi spuneti ce trebuie sa fac sa imi apara din nou? e foarte enervanta problema
P.S: am atasat si un print screen sa vedeti despre ce vorbesc
April Showers Bring May Meteors on MyTinyPlanets's TwitWall
---------- Post added 17-04-2010 at 03:26 PM ----------
Racism and homophobia in gaming: Hate speech corrodes online video game experiences - Plugged In - Yahoo! Games
mersi,am facut cum ai zis insa tot nu pot.o fi vreun virus? am sa postez un nou print screen:
Sigur ai drepturi de Administrator ? Verifica la Users. Also, de ce intrebi daca o fi un virus ? Sa inteleg ca nu ai antivirus ?!? In cazul asta, da... poate fi. Ia si tu un trial de Kaspersky 2010 si fa o scanare...
Pentru un GPS G0CLEVER 3550A, este un model mai vechi, l-am cumparat astazi, dar nu are harti pe el ! As dori sa imi pun iGO, am auzit/stiu ca au harti bune!
Mai bun este Mio,asta ti-o garantez numai ca depinde de model,ultimele lor harti adica ultimele update-uri cu autostrazi/sosele/cladiri recent construite nu merg decat pe aparatele lor de ultima generatie,asa ca daca ai un gps mai vechi incearca cu IGo.Daca gasesti soft-ul IGo cu harta europeana sa ma anunti si pe mine![]()
Bookmarks