Slipknot + Stone Sour = LEGENDS si punct.Nu e album / cantec care sa nu fie de nota 10![]()
Apropo de formatii mai "turbate", vine cineva la Korn?
(26-29 August, Targu Mures, Peninsula)
LE: Sorry Studentule...
Hai sa fac si eu un spam de calitate, combinat cu reclama mascata, combinat cu o dorinta nebuna, nebuna, nebuna... So, here it is: http://www.consolegames.ro/forum/f76...ction-figures/
Oau,chiar ca ce preturi ,pacat ca sunt falit si nu cred ca o sa cumpar nimic. Apropo de bani , ma gandesc sa merg la pliante sau oriunde primesc adolescenti de 15 anisori (nu ,nu vreau la pedo bear
) ce parere aveti ,treaba cu pliantele e adevarata ? Iti dau banii promisi sau 10 lei si o ciunga ?
e mortalaam ras cu lacrimi 10 lucruri ce nu trebuie facute daca esti prins in pat cu amanta!
VIDEO :: Sport.ro :: Video
METALHEAD
către xxx, xxx, mine
arată detaliile 14:06 (acum 7 ore)
Salutare,
Ati castigat la concursul cu abonamentele la Sonisphere de pe METALHEAD.ro
Fiecare dintre voi are ca premiu un abonament pe toate cele trei zile ale festivalului.
O sa revin cat de repede pot cu detalii despre cum sa le ridicati dar cel mai proabil o sa le luati de la intrare cu buletinulJ
Felicitari !
Morrison | METALHEAD.ro
Te-am vazut pe lista aia. E abonament la normal sau la golden? Poate ne vedem pe acolo.
Frate, normal ca merg in aceeasi zi cu Metallica, Megadeth si Slayer, doar sunt Big Four, cele patru trupe care au promovat thrash metal-ul in anii 80 cand era intoxicatie cu glam. Ziua a doua va fi The Thrash Day.![]()
Eu mi-am luat abonament pe trei zile la normal, vad pentru a doua oara Manowar si Metallica. Can't wait!
Sorry ca imi fac iar reclama, dar am de dat un bilet la Gazon B la Aerosmith. L-am luat cu 140 de lei cand s-au pus in vanzare, il dau acum cu 125 sau schimb cu bilet la Ozzy de aceeasi valoare.
Bookmarks