prin decembrie, cred
Hai sa ma laud cu ce am primit cadou de la un amic care a fost acum la Geneva si a fost in vizita la accelerator. Un tricou cu ecuatiile experimentului si o bucata din conductorul care este folosit la instalatia acceleratorului. Acesta este incastrat intr-o bucata de rasina si este facut din Niobiu-Titan, cu certificat de autenticitate.![]()
Nu mi-ai adus si mie o bucata din Caramida lui Dzeu... vai, ce om rau. Imi puneam si eu piatra la temelie...
ce naspa
au transformat experimentul in ceva comercial....pe bune ca nostradamus nu era nebun![]()
prefer sa cumpar un tricou cu formula sau o bucata din acel metal decat sa dau banii pe masuri de siguranta impotriva Y2K pentru cine isi aduce aminte.
Marketing exista in orice.
Un om destept a zis odata ca atunci cand a avut loc Big Bangu a aparut in afara de materie si antimateria, exact opusul existentei. Daca experimentul astora de la Geneva chiar merge si reusesc sa creeze o mica copie a Big Bang-ului atunci logica spune ca va aparea si antimateria in afara unei posibile gaurii negre care e aproape inevitabila. Daca experimentul esueaza ar fi vreo doua variante. Prima particulele subatomice, respectiv protonii nu vor atinge viteza luminii si atunci nu se va intampla mai nimic iar a doua varianta protonii vor atinge si depasii viteza luminii rezultand o "mica" explozie care ar putea duce iminent la distrugere materiei. Si "marile' genii,respectiv idiotii care au dus la finalizarea proiectului afirma ca nu este nici un pericol atat timp cat nici ei nu cunosc rezultatul experimentului. Daca ar fi stiut ce se poate intampla nu il mai faceau si nu ma refer aici la faptul ca se poate intampla ceva rau ci la simplul fapt ca nu aveau rost sa inceapa proiectul daca stiau rezultatul, ar fi fost o pierdere de timp, nu?
John interesant punctul de vedere si chiar are logica din moment ce materia are opus, respectiv antimateria are o logica ca existenta sa aiba opus ... bine, se confirma mai tot timpul (apari > existenta > dispari > inexistenta) ! dar totusi poti sa sustii ceea ce ai afirmat mai sus ? teoretic vorbind ... in alte cuvinte banuiesc ca respectiv idiotii despre care vorbesti nu sint chiar atit de naivi incit sa nu fi calculat deja efectele, cel putin la nivel teoretic.
Aaa, pai sa vezi ca d-asta nu o sa mearga experimentu' bine si o sa murim. Ca amicii lu' Donely fura piese din accelerator. Pai se poate ?
In alta ordine de idei, ai incercat sa bagi firele din conductoru' ala ca si cablu de internet ? Ce fibra optica frate ? Descarci cu viteze de ordinul luminii.
nu inteleg o kestie,vor sa reproduca o mini gaura neagra,noi pana acum nu stim mai nimic despre gauri negre,decat ca sunt anti materie,absorb orice nimic nu scapa,nici lumina si ca evident sunt in continua expandare...ei daca vor crea asa ceva,de unde stiu ca ar putea sa o tina sub control?
mi se pare ca se potriveste expresia "te joci cu focul" in toata situatia pe care au creato![]()
Nu, nu vor sa reproduca o gaura neagra, vor sa produca un mini-bigbang ale carui urmari sunt crearea materiei dar si antimateriei(gaurile negre) ei vor sa vada daca pot creea defapt viata...
Exact, vor sa vada cum a aparut materia si daca pe viitor va fi posibil sa creem si noi materie, deoarece acum nimic nu apare sau dispare, totul se transforma.
Eu tot astept sa descopere ei Poarta Stelara, si sa ne caram cu totii sa-i batem pe Lorzii Sistemului![]()
By RACHyyy in forum Offtopic
By zinodaur in forum Offtopic
By TheSpider in forum Offtopic
Bookmarks