Uuh...christien eu acum vazui semnatura ta"Red ring of death"
Am terminat si eu cu oralul la romana. 10
Aveau profesoarele alea un chef sa ma asculte...in timp ce vorbeam povestea una din ele celeilalte ca ieri a facut o ciorba cu taitei si a iesit foarte buna. M'au intrebat daca am terminat la cateva secunde dupa ce m'am oprit din vorbit.![]()
Hehe, bravo man, ti-am spus ca e usor si trece repede
pentru profesori!
Multa bafta si la cele ce urmeaza!
Jurnal Editorialistic de Groza Vedeti conversatia de la sfarsit, omu asta ar trebuii sa fie la TV
A postat cineva mai demult un link de la un videoclip HD foarte lung de pe youtube si nu mai stiu cum se numeste .. Era ceva gen "HOME .." , ne arata cat de mult s-a schimbat Terra pana in ziua de azi . Mai poate sa posteze cineva link-ul o data ?
azi am luat si eu varianta HD pt tata (de mult o asteapta), fiind impresionat de cand a fost postat pe youtube... nota 10![]()
dati si voi niste voturi pentru fratimiuva rog un click ca ma bate la cap :-l
Banutul.com Concurs cu premii | Completeaza cubul si poti castiga premii minunate
Partly Cloudy - New Pixar short film un scurt metraj din partea celor de la pixar sper sa va placa .
Imi poate spune cineva cum trebuie sa procedez in cazul deteriorarii certificatului de inmatriculare(talonul)?
cu siguranta cei de la R.A.R. sau politie.
tip : Intrebari frecvente - Regia Autonoma Registrul Auto Roman
Asta ii cu dedicatie pentru teododotheone
Documentary: The history of marijuana. [VIDEO]
Bookmarks