Zise GeOKeRGATA! Lasati scoala!Sa vb despre altceva!
![]()
Si eu m-am ferit de ea ca dracul de tamaie... si uite ca tot sa am nevoie de ea am ajuns. Si o sa radeti, am nevoie de chimie pentru... acvaristica. Sa ma vedeti pe mine facand teste de Ph, Kh, Gh, NO2, NO3, NH3, NH4, O2, Fe... ce n-as da sa mai ma intorc in scoala sa le mai invat odata![]()
Nu vreau să �ncep discuții despre [strike]trackere and stuff[/strike] dar am dat de ceva...util (după părerea mea). Pe cine interesează acest DVD, să-mi dea un PM [strike]și-l urc pe un tracker[/strike].
Aici e .nfo-ul original...
Nu cumva simuleaza consola fiind deschisa mult timp ? Adica ia controlul componentelor si de exemplu se incalzeste ? Asta ca sa fie siguri ca nu se strica din nou la scurt timp dupa ce ajunge clientului.
Oups. Sorry, acum am vazut. La Multi Ani istrategie si la mai multe news-uri
.
Btw, ati vazut la ce cote alarmante a ajuns lira? 4.77 lei cand acum ~o saptamana era 4.08. Daamnn.
si eu am o materie de vis la fac.
"Managementul intreprinderilor mici si mijlocii sau comunicare si negociere in afaceri"
e supperrrrrrr![]()
deci cel putin pe mine ma spart cursul acesta valutar ,,,, eu imi comnda mai mult din afara jocuri pai a ajuns lira in 1 saptamana de la 41, la 48 si cica va ajunge la 50 ma terifeaza gandul acesta , dar si dolarul care parca asta-vara era 23-24 acu e 32 ,de euro nici nu mai are rost sa vorbesc curs valutar astazi 43 . n-a haide eu vorbesc acuma de mine care imi cumpar vreo 2-3 jocuri pe luna dar de oameni care aduc jocuri de afara sa le vand nici nu mai are rost sa zic ceva.
Da, imediat vine proprietarul după el
***later edit***
I won!
360voice - Gamerscore Challenge #28011
Bookmarks