Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 173 of 257 FirstFirst ... 73 123 163 171 172 173 174 175 183 223 ... LastLast
Results 3,441 to 3,460 of 5121

Thread: SpamBox plx ?! :D

1. #3441 SP
    Member reborn2603's Avatar

2. #3442 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Quote Originally Posted by Pastilutza View Post
    Antonescu a facut lafel ca Hitler.L-a avut model pe Hitler.Tara era in razboi iar Antonescu nu avea nevoie de tigani imputiti care sa imprastie boli in tara asa ca a scapat de ei.Era foamete si saracie iar tiganii furau si ce mai ramasese.
    Antonescu vroia sa omoare tiganii , nu evreii. Si Antonescu nu a scapat tara asta de tigani !

3. #3443 SP
    Member octav's Avatar
    si hitler si antonescu au fost niste oameni cu probleme psihice si cu o problema pentru anumite rase.nu pot sa spun ca tiganii sunt oameni buni dar 2-3 din 1000 sunt diferiti.pana la urma problema lor se trage din stramosi.daca bunicul i-a spus nepotului ca e bine sa ciordeasca ce vina are copilul?si evrei...nu toti sunt la fel.nemtii se credeau singura rasa cu sange pur si pana la urma au fost doborati.fiecare popor are urcusuri si coborasuri(pana si Romania a avut un urcus pe vreamea lui Carol I) dar amandoua tin putin...

4. #3444 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Stiti daca exista vre-un joc gen LBP pe Ps2?

5. #3445 SP

6. #3446 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Personal, n-am nimic cu evreii, dar tiganii. Antonescu de traia, ... ole ole ole ole.

7. #3447 SP
    Member octav's Avatar
    tiganii da....

8. #3448 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Eu tot cu aia am probleme.Jidanii nu au nimic.

9. #3449 SP
    Are cineva "skill-uri" la facut compuneri la lb. si literatura romana ?

10. #3450 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

11. #3451 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    Eu am luat "Romanian expert" perk la level 15.....

12. #3452 SP
    Senior Member huber's Avatar
    Hai inFamous fi tare , fi tare mai ai 2 posturi si ai ajuns la 75 in 3 zile, maine faci 100 felicitari .

13. #3453 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    inteleg ca va enerveaza infamous, dar si voi faceti mult offtopic doar apostrofandu-l de fiecare data. i-ati zis o data, de doua ori, de trei ori... acum trebuie sa-i ziceti o data la 10 minute? lasa-ti omul in pace, din cate stiu eu forumul acesta are 5 moderatori (sper sa nu gresesc) si ei trebuie sa intrevina daca cineva incalca o regula.

14. #3454 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...e nebun!

15. #3455 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Ronnie... cred ca o sa-ti placa video-ul asta!

16. #3456 SP
    Nota ZC!

17. #3457 SP
    Prophet of the Void IlieRazvan's Avatar
    Scuzati ca postez aici dar in acest topic se uita multa lume si sper ca pot primi un ajutor.
    Am si eu o mica problema cu Burnout Paradise,am jucat prima data burnout paradise simpllu fara updateuri fara nimic,si ieri am inceput burnout paradise the ultimate box cu motocicletele si party pack pe dvd.
    Aici incepe problema:atunci am facut ceva achimv si acum in loc sa apara 1140 points apare pe parcursul achimv deblocate,adica: 285 din 1050,300 din 1065,320 din 1085 si tot asa,si la fel cu cate achimv sunt,in loc de 55 apar cate fac,ex:23 din 45,24 din 46,25 din 47 si tot asa.Plus ca acea sigla de la fiecare joc ce apara la profil e cea veche cu Paradise City si in backround albastru,nu e cea care ar trebui,adica motocicleta si o masina mai sus cu backround portocalui si albastru...stie care vreo solutie ?(orice in afara de xbox live,caci nu am cum accesa).Va multumesc !

18. #3458 SP
    Ți-am răspuns pe topicul dedicat jocului.

19. #3459 SP
    Member reborn2603's Avatar

Ce tare ii faza!!!
    Azi miam comandat Cod Modern Warfare - 12 Lire

---------- Post added at 04:15 PM ---------- Previous post was at 03:57 PM ----------

De ce a luat inFamous ban? Incepea sa imi placa tipu

20. #3460 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Take me to your spam!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 173 of 257 FirstFirst ... 73 123 163 171 172 173 174 175 183 223 ... LastLast