lol nici nu e patrat daca are laturile 0
e o trupa cu o solista dud,nu e facuta pt lips,daca ai voce incearca sa fredonezi...daca nu te distrezi si atat![]()
Check this thing out: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Vrea cineva sa cotizeze pentru camera mea noua? Vreau sa cumpar un Canon 1D Mark III si am gasit un pret bun... mai am de strans cam 2000eu. Pentru orice donatie mai mare de 100eu dau o bere![]()
Ajut si eu. Vand pupici. 1E per pupic. Fondurile se duc catre camera lui trickz si lip-gloss.
Primul gratis:
Edit: Ia pupicu' neamule!
Aparatul este 2700 eu + lentile ce mai vreau.. si mai mult...
Poate pana la 18 ani strang banii
Gba SP'ul a fost cumparat din impuls (m'am trezit dimineata, m'am uitat pe internet pe cateva linkuri, am vazut gpa sp si am zis: vreau gba sp) si banii se vor duce spre un Nintendo Ds..
![]()
De unde il iei ? Cursul de la noi nu prea ti-e favorabil.
E un hobby al tau fotografia sau iti trebuie si la alceva ?
E bun un DS, ca ai si GBA slot.
...hei, știe cineva ce s-a �nt�mplat cu Zuben? Pe forum...nimic, pe live...nimic![]()
(am eu o teorie dar nu o zic...poate se supară lumea sau o interpreetază greșit și nu vreau asta)Last seen 11/19/08 playing Xbox 360 Dashboard
Sunt doar curios ce-i cu el...
tricz,iti recomand sa iesi cu isus la spamuit toata noaptea in pub,si poate iti da el banii dupa...![]()
wtf ce-i cu culoarea portocalie pe istrategie si Mika? Nu o gasesc explicata pe nicaieri
By Graft in forum Offtopic
By MonkY in forum Offtopic
By MonkY in forum Offtopic
Bookmarks