mie imi place MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULT anime-ul (in afara de Naruto , pe care il consider EXTREM de NASPA)
mie imi place MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULT anime-ul (in afara de Naruto , pe care il consider EXTREM de NASPA)
nu as fi crezut ca iti place mult animeul...
eu nu i-mi voi exprima parerea mea despre categoria asta de desene...
eu sunt mai old school cand vine vba de astfel de preferinte
UUUU am rezolvat cu netu. retrag... nu retrag nimic despre astia de la net ca tot cretini sunt.
Astazi am aflat ca,Cozma cel injunghiat zilele trecute a invatat la mine in liceu![]()
inca o ora pana ajung acasa si (sper sa) termin prostia aia de Ninety Nine Nights. King of the Nights e de-a dreptul cretin.
Happy Birthday to meeeeeeeeeeeeee.... happy birthdaaaaaaaaaay to meeeeeeeeee... happpyyyyyyyyy birthdaaaaaaay deaaaaaaaaaaar Monkyyyyyyyyyyy... happpy birthdaaaaaaaay to meee !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
isus mentinandu-se echidistant, pentru a prezenta intr-o lumina cat mai clara ideiile lui foarte complexe despre religie...gaseste explicatii reci dar revigorante...prin sclipirea directa pe care o folosea in a le arata oameniilor ca el este doar un om si nu un sfant
ajunge in prezent si incepe sa caute un gamer care sa nu fie doar gamer,un gamer care sa aiba si o colectie de AF-uri pe langa un televizor mare si evident sa aiba xbox 360....ca sa saturat de bible games care se gaseau pe philips.....si asa sa intalnit cu nimeni altul decat Monky..si "LA MULTI ANI" a strigat...Monky surprins de vizita lui isus a pus mana pe controller ia dat si lui unul si au jucat Mortal Kombat vs Dc Universe pana la apus de soare,si apoi s-au dus peste noapte la Pui de Urs si au spamuit toata noaptea...si dimineata au taiat procul intreg si l-au halit pana s-au saturat...
La multi ani Monky![]()
Va multumesc si sper sa va am alaturi de mine si anul acesta, sanatosi, voinici si cu cat mai multe good news.
Una peste alta, care beti azi o citirica, ceva... sa inchinati si pt. mine un pahar... ca n-am voie sa beau![]()
By Graft in forum Offtopic
By MonkY in forum Offtopic
By MonkY in forum Offtopic
Bookmarks