Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 10 of 10

Thread: Unde ajungem?

  1. #1 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar

    Unde ajungem?

    Salut,

    Am sa incerc sa pastrez o limita a bunului simt in exprimare, dar in urma unor evenimente recente am si eu cateva intrebari pentru colegii de pe acest forum cat si pentru moderatori in egala masura.
    Ca sa fie usor de urmarit, voi exemplifica in masura in care imi amintesc toate mizeriile prin care a fost nevoie sa trec recent.

    1. Incep prin a imi cere scuze colegilor pe care in mod incorect i-am jignit atunci cand NU AM AVUT dreptate in legatura cu un subiect. Da, eu cand nu am dreptate recunosc.

    2. Observ ca in ultima vreme acest forum s-a umplut de profesori de limba romana, de corectori de sintaxa si morfologie si de tot felul de instigatori care nu fac nimic altceva decat sa urmareasca in mod obsesiv anumiti useri ai acestui forum si sa ii instige, sa ii intepe, cu orice.
    Recent am fost numit bipolar cu probleme de exprimare pentru ca un anumit user nu a fost capabil sa inteleaga esenta unui post de-al meu. Pur si simplu.
    Da sunt o persoana impulsiva. Da, sunt reactiv la prostie, imi e sila de ea si nu o tolerez. Probabil urmarindu-mi obsesiv profilul pe acest forum, userul respectiv m-a adus in situatia de a imi pierde mintile cu vesina placa cu "probleme de exprimare".
    In momentul in care nu reactionezi conform asteptarilor lor, au sarit cu limba si literatura romana si iti corecteaza virgulele si acordurile in exprimare din propozitii.
    Intrebare pentru colegi dar mai ales pentru moderatori:
    Ce este mai grav, faptul ca 2 copii mici ajung sa isi sparga capul unul altuia sau faptul ca parintii lor i-au lasat sa ajunga violenti si prost crescuti?
    De ce trebuie sa fie tolerati acesti indivizi?
    De ce nu le-o taiati scurt.
    Ironia, in forma ei inteligenta, este misto. Cand este invocata de persoane cu un grad de prostie nelimitat, ea nu face decat sa irite.
    E mai grav ca imi bag eu sau imi scot intr-o propozitie sau e mai grav ca astfel de troli sunt lasati sa zburde liberi si sa instige?

    Am ajuns un popor de ironici si am lipsit eu la lectia asta?

    3. Nu mai exista topic de gaming, in special in sectiunea de Console Club, unde sa ma pot bucura mai mult de 15 secunde de un anunt, trailer, gameplay trailer, screenshot, etc.
    Da asa sunt eu mai prost si mai inocent, aleg sa ma bucur de putinele lucruri frumoase pe care industria asta mi le ofera. Aleg sa ma bucur de ceea ce este frumos, nu sa traiesc intr-o permanenta stare de negare si de depresie.
    NU MAI EXISTA TOPIC DESPRE UN JOC IN CARE SA NU FIE 1 SAU 2 CEL PUTIN CARE SA IL POLUEZE CU CAT DE ***** O SA FIE JOCUL, CA SA MOARA COMPANIA X CA ARE MICROTRANZACTII, CA PRODUCATORII CUTARE SUNT NISTE JEGOSI, CA TESTERII CUTARE SUNT NISTE PROSTI, CA E PLIN DE BUGURI, CA E FAKE NEWS, CA JOCUL O SA FIE DE *****, ETC.
    De ce sunt eu obligat sa citesc asemenea mizerii over and over care imi curma INSTANT orice bucurie despre jocul respectiv.
    O data, de 2 ori, de 3 ori, de 5 ori, sunt foarte usor de identificat acesti poli negativi ai acestor threaduri. Sunt destui dar nu sunt de nereperat.
    Nu fac eu regulile acestui forum, dar sincer, sa imi strici instant bucuria si buna dispozitie despre orice joc mi se pare mai grav decat sa dai cu morti si cu raniti in propozitii.
    Am vazut deunazi ca Monky a luat atitudine fata de un asemenea user si ii multumesc, dar este prea putin.
    Este ala cu nume de Mortal Kombat pentru care efectiv toata industria gaming-ului este de *****, toti producatorii sunt niste jegosi, toate jocurile sunt niste mizerii. Si in mintea aia a lui, isi creeaza si niste argumente, scrie mult si prost.
    Ma deprima.
    NU EXISTA OPTIUNEA DE IGNORE TOTAL, nu poti sa dai. Daca adaugi un user la Ignore List tot ai optiunea sa vezi ce scrie.

    4. Sunt obosit si resemnat. Am ajuns la 34 de ani sa fiu respectat in viata reala si apreciat de catre oameni carora le fac bine, sa am o educatie si un loc de munuca nu usor... si sa fiu luat la maciuca aici intr-un loc in care intram sa ma relaxez, candva, de catre toti copii astia crescuti cu tableta in loc de suzeta.
    Acum intru si trebuie sa fac slalom printre hateri, printre troli instigatori si asa mai departe.
    Nu imi spuneti ca nu ii vedeti ca ii vedeti.
    Imi cer scuze ca eu sunt mai reactiv la prostie si la nesimtire si nu ii pot ignora.

    Daca am scris ceva gresit in acest thread, va implor sa imi dati warning acum pe loc. Nu e nevoie sa imi raspundeti, daca vad un warn pe profil acum inseamna ca sunt eu un cretin neadaptat la societate si ma voi resemna cu asta.
    Simt totusi ca nu sunt singur pe aici...

    Multumesc celor care si-au alocat cateva minute sa citeasca ce am scris aici.

  2. #2 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Cel mai bine este sa inveti sa ignori ce nu iti convine. E greu la inceput dar te obisnuiesi. Eu zic merci ca nu sunt atatia hateri ca pe softpedia si pe aici. Acolo daca urmaresti un topic la vreun produs, cel putin jumatate mananca doar c****.
    Da, si eu tin la cum sunt scrise posturile. Nu ma supar ca mananca un om o virgula sau ii mai sare tastatura, ca nici eu nu sunt mare scriitor, dar cand citesc posturi pe forumul asta, as dori sa le inteleg din prima, nu sa stau sa descifrez. Unii inca mai scriu ca acum 15 ani pe Mirc.

  3. #3 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Din pacate si pe forumuri e ca in real life (mai ales de cand tehnologia a ajuns mai peste tot)... plin de uscaturi. De care, vrei nu vrei, dai din cand in cand. Mai le arunci pe foc, mai te feresti de ele, dar inevitabil, apar la loc. Mai complicata este situatia in care sa trebuiasca sa fii mai atent la "prieteni" decat la cei care, in putinul pe care il stiu si pot, sunt sinceri si scriu direct ce ii duce capul.

    Noi am incercat sa tinem cat mai curat... ba poate chiar am exagerat de multe ori... insa nu stiu daca ati observat, dar pe partea de moderare am ramas mai putini, am imbatranit, ne chinuim cu real life (unde din pacate nu avem decat o viata). Si nici macar nu e asta problema mare, cat faptul ca oamenii de pe forum nu fac nimic pentru a scapa de uscaturile respective. Eu de exp. vad foarte putine Report Post-uri (fata de anii anteriori). Folositi cu incredere acel buton, si unde se poate facem si noi o interventie. Dar stiti vorba aceea romaneasca... de unde nu e, nici Dzeu nu cere!

    Hai sa fiti iubiti si sa va bucurati de ceea ce gasiti pe CG. La urma urmei, e un loc unde ne intalnim pentru pasiuni comune... sunt suficiente locuri de hating pe lumea asta.

  4. #4 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Eu inteleg si apreciez abordarea ta optimista. Si mie mi se pare un pic nedrept ca orice greseala gramaticala, chiar si atunci cand e evident ca e vorba de typo, sa fie taxata. Sigur, si pe mine ma amuza chestii de genu' : "Ai ajuta pe altii ieste m-ai bine decat s-a te ajuti pe tine", dar asta nu inseamna ca o sa sar la gatu' unuia care scrie pe telefon, intr-o pauza la munca sau in metrou si sa ii invit si pe altii sa rada de el pentru o greseala minora.

    Iar in ceea ce priveste toxicitatea, din punctul meu de vedere, vorbim despre o atitudine relativ justificata. Eu nu spun ca nu se intampla lucruri bune in industrie. Bethesda face jocuri frumoase, Sony rupe piata consolelor cu exclusivitati bune si foarte bune, CDPR o sa dea mai multe detalii despre Cyberpunk la E3, periodic ne mai bucuram de cate o nestemata aparuta din neant gen Cuphead si asa mai departe. Din pacate, insa, lucrurile s-au inrautatit considerabil in ultimii ani. Spui ca ai 34 de ani. Inseamna ca stii cum "obisnuia sa fie odata". Nu o sa ma apuc sa vars aici nemultumiri din simplul motiv ca nu ma opresc pana maine dimineata. Spun doar atat : in ultimii ani, am avut o experienta semnificativ mai placuta jucandu-ma titluri de 5 - 10 dolari, facute de o echipa de 3-5 oameni la unul dintre ei acasa decat am avut jucandu-ma nu stiu ce super joc de 1000 de ori mai scump facut de EA sau Ubisoft. Ori cu ceva ani in urma, nu era deloc asa. Cele mai mari "rele" ale momentului erau Pre-Order DLC si Online Season Pass.

    Si revin la varsta pe care o ai. Daca nu te-ai apucat de gaming decat recent, inseamna ca ai un reper. Ai cu ce sa compari. De-asta sunt oarecum surprins sa vad postarea ta, desi, dupa cum spuneam, inteleg ce vrei sa spui. Pana la urma, ne place sau nu, si microtranzactiile, si ilustrele lootboxes sunt o realitate si nu deriva intotdeauna din necesitatea de a mentine un serviciu sau un joc, ci din dorinta de a face cat mai multi bani. Personal, consider ca oamenii care vorbesc non-stop despre latura asta deloc placuta a hobby-ului asta pe care il iubim cu totii nu o fac din rautate. Sau de dragul de a fi violenti. Rationamentul este acela de a trage un semnal de alarma. Recunosc, si eu i-am indemnat pe apropiati si chiar si pe necunoscuti sa nu cumpere Battlefront II si altele asemenea. Din punctul asta de vedere, fac parte mai degraba din categoria aceea pe care tu o consideri toxica si aplaud initiativa institutiilor din Belgia de a crea anumite reglementari in materie de lootboxes, respectiv de a suprima o parte din aceste sisteme.

    De ce e important sa se discute despre problemele astea? Pentru ca daca nu se va discuta, se va ajunge la o normalizare deplina a unor lucruri inacceptabile. De-asta il apreciez pe Jim Sterling, care deja a devenit aproape insuportabil pentru majoritatea celor care il urmaresc la cat a vorbit despre lootboxes si microtranzactii. Daca oamenii sunt constant in garda, evita titluri care promoveaza astfel de trend-uri, isi exprima nemultumirea dar mai ales, voteaza cu portofelul, reusesc sa transmita un mesaj. Si cine stie... Poate peste cativa ani, cea mai neplacuta chestiune din gaming va fi iarasi Pre-Order DLC-u'. Chiar daca asta inseamna o stare constanta de negativism, frustrari si nemultumiri pe Internet.

    In rest, exista toxicitate mai mult sau mai putin peste tot. Oamenii intotdeauna vor gasi ceva despre care sa se planga, justificat sau nu. Eu, spre exemplu, nu as jigni un developer, fiind perfect constient de faptul ca e sub autoritatea unui publisher. Iar atacurile la persoana, insultele gratuite, trolii...exista peste tot. Nu doar aici. Vezi Reddit. Vezi Facebook. Ori te adaptezi, ori renunti. Adminii si moderatorii au control pana intr-un punct, CG face o treaba buna aici. Trolii iau ban, thread-urile unde exista discutii care degenereaza se inchid sau se sterg postarile etc. Sigur, important e sa faci diferenta intre unul care trolleaza si cand respira si unul care are pur si simplu o alta parere decat tine.

    Bafta!

  5. #5 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Quote Originally Posted by Razzosinni View Post
    Spui ca ai 34 de ani. Inseamna ca stii cum "obisnuia sa fie odata".
    In primul rand vreau sa iti multumesc ca ai avut rabdare sa citesti polologhia mea. Este ok sa avem pareri diferite atata timp cand ne acceptam si nu ne jignim ca niste imbecili.

    Da, stiu. Am deschis ochii pe Quake 1, pana atunci nu am avut calculator, am avut doar ceea ce atunci numeam "joc pe televizor" si mai tarziu am aflat ca am avut un Nintendo care a putrezit undeva la tara in pod.

    Desi inteleg 200% punctul tau de vedere, vreau sa incerc sa iti explic cumva si 'versiunea' mea.
    Bun, it is like it is, e clar ca ai dreptate in ceea ce priveste microtranzactiile si toate mizeriile astea care se intampla in industrie.
    Intrebarea e, noi ce trebuie sa facem acum, sa nu ne mai bucuram de nimic?
    Bun, vor lua atitudine cu microtranzactiile sa presupunem, trebuie sa fi sigur ca vor gasi alte metode sa stoarca bani de la playeri. Odata ce au simtit gust de sange, nu ai cum sa ii mai intorci la biscuiti. Niciodata.

    Da e normal sa atragi atentia, dar felul in care tind sa o ia lucrurile este acela de a fi mereu sceptic, critic, uneori si fara sens, de a pleca mereu de la premisa ca titlul X va fi o mizerie, ca virgula compania Y este o mizerie, etc.
    Intrebarea e, chiar avem timp de asa ceva?
    Printre facturi, job, revizii la masina, parcari esuate, multe "nu se poate" pe care le luam in tiroida zilnic, chiar mai avem timp sa aruncam in obscur si putinul ala de care ne bucuram atunci cand ne relaxam pe canapea cu controlerul in mana?

    'Cum era odata'... cum era odata?
    Pana la urma este in firea omului sa se gandeasca mereu nostalgic la cum era odata... plecand de la faptul ca ne dorim mereu sa mai fim mici, sa jucam fotbal in parcare, sa mai fim daca se poate in liceu, sa mai mancam prajiturele Zorica si asa mai departe.
    Este in firea omului sa fie nostalgic la lucruri care 'erau odata' si sa le amplifice la un nivel la care nu erau la momentul respectiv.

    Vrei sa-mi zici ca in 1999 nu te enervai cand jucai 15 minute de Carmagedon si iti crapa si pierdeai progresul?
    Exemple sunt cu miile.
    Industria a evoluat, si datorita nenorocirii asteia de "always online" aici s-a ajuns.
    Eu nu sunt un om bogat, dar daca prin a cumpara un 'pack' de orice care ma ajuta sa fac 500 Gamerscore in Forza 7 in 2 ore pot evita sa ma invart ca un cretin in cerc 200 de ore ca sa fac 1 milion de Credits legit pentru a cumpara nu stiu ce masina... sa fiu iertat.
    Nici timpul si nici resursele nu-mi permit sa zic 'da-l drequ de Forza gata eu protestez si nu mai joc'. Nu tati eu vin obosit de la munca si vreau sa joc Forza... nu ma apuc sa sap in gradina sau sa citesc ziare ca alternativa. Mie imi place sa joc Forza, bun rau mediocru asa cum este el, daca se poate sa nu petrec 500 de ore ca sa strang bani ne-microtranzactionati ca sa imi iau masina care imi place.

    Asta vrem, asta am cerut, noi am vrut asta. Mereu ne-am plans ca jocul X 'nu aduce nimic nou'. Poftim nou... resursele sunt limitate, oamenii nu mai au timp, vin lansarile in Octombrie.
    Este un business, noi l-am transformat in business.
    Daca nu arata bine dpdv grafic de ce nu arata bine, au facut hotii downgrade.
    Daca are campanie de 8 ore dar buna e prea scurt, jegosii naibii.
    Daca arata si bine si are si 50 de ore de gameplay nu e ok ca are Microtranzactii. Hotii!!!
    Pai banii aia investiti in resurse de unde? Profit de unde? Crezi ca iti lucreaza cineva din pasiune?

    Uita-te la jigodiile astea care fac telefoane. Nici nu apuc sa imi cumpar folie dupa ce-mi vine telefonul nou si apare altul.
    E profit, e un business care functioneaza, n-ai cum sa-l opresti.
    Ala de 14 ani din Dubai care il sumoneaza pe Jay Z in vizita la domiciliu cand are muschiul lui chef nu sta el sa-i cada Messi in Fifa Ultimate Team. Ala cumpara pack-uri de 15.000 de dolari pana cand ii cade Messi.
    Este neverending si atata timp cat functioneaza ne putem rostogoli noi in cap precum Greuceanu, nu vom face decat sa pierdem timp, resurse psihice si bucuria pe care gaming-ul inca ne-o ofera.
    In business nu este timp intotdeuna de arta in sensul ei pur. Iti scoate jocul incomplet si-ti arunca 3 DLC-uri si 7 patchuri pe urma.

    E urat ce se intampla da, dar asta s-a cerut, asta se consuma pe Twitch Mwitch si Switch astea... ca deschid consola si zici ca am facebook in loc de dashboard in halul asta l-au nenorocit... cumpara unu pack-uri in Fifa de 500 de dolari in timp ce 20000 de oi ii fac vizualizari sa vada cum ii cade aluia Maradona in izmene.
    Ce faci in locul lui te opresti? Dar in locul celor de la EA ce faci? Zici 'nu ma gata, nu ne plac banii prostilor noi avem etica noi lucram din pasiune'. Come on...

    Sper ca m-am facut inteles macar putin. Nu apar mizeriile dar nici nu ma pot deprima la nivel global din cauza lor, iau partea plina aia care mai e ...
    Eu personal, fara nici un fel de intentie de a influenta mentalul colectiv, aleg sa ma bucur de ceea ce a ramas frumos in gaming. Nu am timp sa ma deprim la fiecare DLC si nici resursele necesare.

    Spor!

  6. #6 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Pana apare Spyro Remastered poate o sa am timp sa citesc tot. Pana atunci, citind printre randuri: OP, cred ca ar trebui sa iei o pastila de chill. La fel cum tu esti optimist fata de industrie, altii sunt nemultumiti, si e dreptul lor sa isi spuna parerea. Sincer si eu mi-as plange de mila pasiunii mele daca nu ar exista studiourile Sony, dar all in all ultimii 2 ani au fost geniali in materie de jocuri.

    Pana la urma nici nu te opreste nimeni sa dai ignore, si nici nu esti agramat/incoerent, asa ca poti astepta si tu linistit 21 septembrie.

  7. #7 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Din nou, si eu sunt de acord cu ce spui. Poate ca suntem nativ nostalgici (lucru care suna oarecum ciudat cand il spun la 24 de ani, iar cand spun "odata", ma refer la acum 10 ani), dar imi e greu sa vad altfel lucrurile. Sigur ca tehnologia a avansat si avem infinit mai multe beneficii acum decat cu 20 de ani in urma, dar beneficiile astea atrag la randul lor dezavantaje. De unele nu poti sa scapi (update-urile obligatorii pe console, spre exemplu), de altele poti.

    Ca o paranteza, datorita unui sistem de principii (poate exagerat) pe care mi l-am format in mod deliberat, nu am cumparat lootboxes decat o singura data in viata mea. Sigur, am dat bani pe DLC-uri, expansion-uri si alte forme palpabile de extra content, dar nu am aderat niciodata la sistemele astea de gambling, respectiv bani reali pe o moneda virtuala, esentiala pentru progresul in joc sau numai pentru chestii cosmetice. Mi-am cumparat cu 3 ani in urma key-uri pentru niste crate-uri pe CS:GO - 25 de euro. Am desfacut vreo 10-11 si am primit numai iteme de 3 - 5 centi. Personal, cu experienta respectiva, m-am invatat minte. Sa ne intelegem, resursele mele nu sunt extrem de limitate. Nu mi-a creat niciun fel de prejudiciu pierderea acelor 25 de euro, dar m-am simtit furat. Ca si cum cineva mi-ar fi luat banii aia si ar fi fugit cu ei. Stiu, e o abordare stupida, cu putin research, as fi aflat ca suma aia e practic aruncata pe geam, datorita drop rate-ului redus pe care il au itemele scumpe.

    In legatura cu exemplul tau cu Forza, GTA Online are un mecanism extrem de asemanator. Sigur, totul poate fi obtinut in-game, dar daca vrei mai mult decat un apartament si o masina, ar fi bine sa te pregatesti pentru un grind continuu, alternand intre aceleasi 4 activitati apte de a produce suficienti bani (fa VIP Work, importa si exporta masini, cumpara resurse pentru buncar si vinde arme, respectiv heist-uri daca ai un crew capabil). Unii nu se plictisesc nici dupa sute de ore, pe altii ii epuizeaza sa isi lege un elastic de controller si sa isi tina jocul pornit chiar si cand nu sunt la consola/PC ca sa obtina acel venit pasiv (afacerile produc bani numai cat e jocul pornit). Unii jucatori nu au timp si, desigur, recurg la moneda aia virtuala cu care iti poti cumpara Delorean-ul ala de 3.5 milioane, dupa care mai dai vreun milion pe upgrade-uri, si uite asa, ai platit 40 de euro. Am peste 1000 de ore in GTA V dintre care cele mai multe in online, am jucat jocul pe 4 platforme si nu am dat un leu pe Shark Cards, care apropo, sunt extrem de scumpe raportat la valoarea lor reala. Pana la urma, am renuntat, iar acum ma joc poate de doua ori pe luna cate doua-trei ore, cu conditia sa fie si alte doua-trei persoane.

    Ei, eu unul nu sunt un fan al acestui mecanism de joc. Motivul este simplu - imi da impresia ca muncesc, iar eu sunt in timpul liber acolo. Si de ce sa dau nu stiu cate zeci de euro pe o moneda in-game cand eu am platit 60 de euro pentru joc? Daca e free-to-play, nu am nimic de zis, dar de ce sa fie construit jocul in asa maniera incat sa fiu constrans sa dau bani in plus daca nu am timp sa il joc? Si ca sa subliniez o idee preluata de altundeva - daca nu poti sa sustii jocul si playerbase-ul cu banii pe care ii ceri propriu-zis pe joc si esti realmente nevoit sa recurgi la in-game currency si lootboxes, ar trebui oare sa fii in industria asta? Sa produci jocuri? Daca efectiv nu e posibil sa sustii un proiect de la bun inceput? Nu e firesc ca un joc de 60 de euro sa se comporte aproape la fel ca un proiect pe Kickstarter.

    Ai dat exemplul cu telefonul. Mi se pare putin diferit. Chiar daca scot un model nou, telefonul tau e tot al tau, ai platit pentru el si nu iti cere nimeni dupa aceea alti bani. La fel si in industria filmelor. Un film scoate cei mai multi bani in primele doua saptamani in cinematograf. Platesti un bilet la cinema, ai produsul complet. Vrei home release-ul? Din nou, platesti o suma de bani si ai filmul + extra stuff pe DVD/BluRay. E o tranzactie fireasca, un contract de vanzare-cumparare in niste parametri predeterminati. Nu e nimic in neregula acolo.

    Din nou, nu banii sunt motivul pentru care nu cumpar astfel de content. Ci pentru ca incurajez o tendinta. Poate e stupid. Poate pasivitatea mea nu schimba nimic. Poate ca 100 de oameni care dau 15.000 de euro pe Ultimate Team, cum spui tu, comit niste actiuni care au o influenta semnificativ mai mare asupra directiei de actiune a EA decat mine si alti 99 care preferam sa nu cumparam FIFA. Dar e un efort individual si e singurul pe care il pot face. Nu vreau ca urmatorul GTA sa iasa peste 10 ani si chiar si atunci, sa fie complet concentrat pe online. Nu vreau ca RDR 2 sa aiba un single-player fuserit, dupa care sa te invite frumos in online sperand la un playerbase cat mai mare si mai longeviv.

    Asta e parerea mea si sper ca nu ti-am creat un disconfort. Din nou, inteleg cum e sa vii acasa si sa ai chef sa joci fara sa fii limitat de un obstacol obositor in joc de care poti trece in momentul in care esti dispus sa dai niste bani. Ca eu unul nu as face-o, preferand sa merg sa joc altceva, asta e alta poveste. Oricum, mi-a facut placere sa vad un reply civilizat la postarea anterioara si apreciez asta.

  8. #8 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Quote Originally Posted by Razzosinni View Post
    Asta e parerea mea si sper ca nu ti-am creat un disconfort

    Deloc, eu ma bucur cand pot discuta cu cineva deschis, mai inveti una alta, mai vezi treaba si din coltul celalalt al camerei, te mai corectezi, devii mai exigent cu tine insuti daca e cazul, iar noi 2 nici macar nu avem pareri total opuse.
    Imi creeaza discomfort doar cei care in loc sa isi exprime parerea argumentat si civilizat se apuca sa imi faca analiza sintactico-morfologica pentru ca nu sunt in stare sa-si exprime o parere pertinenta.

  9. #9 SP
    MRC
    Member MRC's Avatar
    Eu zic ca te stresezi prea mult, analizezi prea mult. Sunt 100% de acord cu tine ca trebuie sa te bucuri de gaming, si sa alagi ce-ti place tie din el. Parerea mea e ca poate te lasi prea tare afectat de diversi indivizi cu diverse pareri. Nu o sa reusesti niciodata sa le-o schimbi oricat de argumentat si rational ai fi. Ignora-i. Vorba aia: "cel mai destept cedeaza" are pana la urma un fundament... . Sincer pe mine ma doare fix in cot daca x sau y ca e multumit sau nu de ceva la un joc care mie imi place. Nici macar nu le citesc parerea. De exemplu eu personl nu agreez deloc multi-playerul. Cred ca multe din problemele descrise de tine vin din nevoia noastra de competitie. Eu vreu sa ma relaxez in putinul timp pe care il mai am, singur cu povestea din joc. Si daca aleg sa joc cu mai multi, o fac doar cu prieteni apropiati. Si nu stiu daca mai sunt ca mine, dar eu jocurile le joc mai nou toate pe easy....de ce? Nu ma joc pt a ma frustra si enerva, nu mai am timp de asa ceva. O fac destul in real life . Ma joc sa ma relaxez,nu ma joc pt altii pt a demonstra altora ceva. E o pasiune de cand eram copil si am inceput sa ma joc pe zx spectrum, deci tanar tare nu sunt . Nu vreau sa renunt la ea si nu o sa renunt, dar ma adaptez eu vremurilor. Nu o sa reusesti niciodata sa adaptezi vremurile dupa tine.

  10. #10 SP
    Member clovnusor's Avatar
    Eu greu man. Cu riscul sa repet ce au zis cei de mai sus, in ziua de azi suntem din ce in ce mai multi cu parareri din care mai de care mai diferite.

    Pe langa hatereala aferenta zilelor noastre exista si curentul de "hot take", comentarii provocatoare nefondate, pe langa bascalie, ironie si alte lucruri care au menirea de a atrage atentia asupra celui care posteaza.

    Sfatul lui MRC e sanatos dar si ignoranta are neajunsurile ei. N-ar fi tocmai ok sa nu ne mai pese de nimic si sa ignoram orice opinie.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Unde as putea gasi... By tray in forum Offtopic
    Replies: 4 Last Post: 08-02-2014, 23:27
  2. De unde sa cumpar Ps3? By DIAVOLINO in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 31 Last Post: 23-01-2011, 19:05
  3. De unde cumparati jocuri? By obidan in forum Microsoft Xbox 360
    Replies: 21 Last Post: 27-07-2010, 22:16
  4. De unde as putea achizitiona ?? By Soky-BUm in forum Nintendo Wii
    Replies: 1 Last Post: 27-07-2009, 19:44
  5. Unde gasesc un debitmetru ? By MonkY in forum Offtopic
    Replies: 10 Last Post: 08-07-2009, 17:36

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts