Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 23 of 70 FirstFirst ... 13 21 22 23 24 25 33 ... LastLast
Results 441 to 460 of 1389

Thread: Politica - tichie de margaritar

1. #441 SP
    Member iUser's Avatar
    @MonkY, eu cred ca aceasta se potriveste cel mai bine:

---
    Intr-adevar, diseara vom lua parte, cel mai probabil, la ceva ce Bucurestiul nu a mai vazut de mult. Posibil sa ia o turnura violenta, dar asta nu e neaparat ceva rau.
    Voi chiar credeți că statul în stradă și strigatul de ”Hoții, hoții” sau ”Ieși afară, javră ordinară!” îi afectează cu ceva pe unii ca ăștia? (...) După zile în care sute de mii de oameni au ieșit în stradă, băieții și-au ”făcut viața” pe furiș, noaptea, apoi au trezit și funcționarele de la Monitorul Oficial pentru a face treaba bună. Pentru că nu le pasă de voi și pentru că nu le e rușine. Cui să-i fie rușine? Lui Dragnea? Păi omul e ultima scursură a României, credeți că lui îi pasă că își strică imaginea acum?

2. #442 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Din pacate ajung la concluzia la care au mai ajuns si alti cunoscuti, dar n-am vrut s-o cred, si anume ca trebuie un moment dramatic in protestele astea ca sa aiba impactul necesar schimbarii - un foc, o violenta, niste aruncat de garduri, o bataie, chestiuni din-astea. Nu cred in el si mi-as dori sa se evite violente pe cat posibil, dar tare mi-e teama ca fara un astfel de eveniment n-o sa se intample nimic pentru ca astia pur si simplu n-au obraz si se uita la noi de la geamuri si rad.

3. #443 SP
    Banned cryyo's Avatar
    La furci si topoare (inspirat de fotografia lui MonkY) de frustrare ca unii au pierdut alegerile. Papusarii care instiga lumea ii doare la basca de ordonanta, e un pretext sa forteze caderea guvernului.

Domnilor, va rog sa intelegeti ca graţierea în sine este o instituţie perfect legitimă. Functioneaza peste tot in lume, nu trebuie sa o inventeze Romania acum.

Se vor face sesizari la CCR, ca atare consider ca protestele sunt inoportune, momentan.

STIRE: Președintele Iohannis îi solicită premierului abrogarea OUG privind Codurile penale.
    Sincer, sper sa se intample, ca m-am saturat.

4. #444 SP
    Senior Member eclipsa's Avatar
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    La furci si topoare (inspirat de fotografia lui MonkY) de frustrare ca unii au pierdut alegerile. Papusarii care instiga lumea ii doare la basca de ordonanta, e un pretext sa forteze caderea guvernului.

Domnilor, va rog sa intelegeti ca graţierea în sine este o instituţie perfect legitimă. Functioneaza peste tot in lume, nu trebuie sa o inventeze Romania acum.

Se vor face sesizari la CCR, ca atare consider ca protestele sunt inoportune, momentan.

STIRE: Președintele Iohannis îi solicită premierului abrogarea OUG privind Codurile penale.
    Sincer, sper sa se intample, ca m-am saturat.
    Esti de pe alta planeta.
    Nu am iesit niciodata pana acum in strada dar....ne vedem diseara!

5. #445 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Sa nu uiti pancarta: "DNA vine sa va ia" !

6. #446 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Citesc deja de cateva zile dialogul vostru cu Cryyo. De ce il mai bagati in seama, mai puneti multe lemne pe foc? He's a lost cause.

7. #447 SP
    Senior Member eclipsa's Avatar
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    Sa nu uiti pancarta: "DNA vine sa va ia" !
    Deja e al 2-lea comment la care trebuie sa iti dau reply? hmmm....e si ultimul...tu vrei sa ma bati cu experienta...daca intelegi ce vreau sa spun

8. #448 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Am plecat spre București, poate ne vedem. Dacă nici acum nu facem ceva, in decembrie am zburat, in Canada.

9. #449 SP
    Banned Templier's Avatar
    Voi toti de aici vorbiti degeaba! Nu o sa se schimbe oricum nimic, tot ce o sa faceti este sa va inbonlaviti de nervi si de frig.

10. #450 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Măcar fac ceva, până acum am făcut tot ce a depins de mine, vreau sa dorm liniștit, sa nu am mustrări de conștiință. Am multe defecte, las nu am fost niciodată. Asta e ultim șansă pe care o mai acord acestei țări. Pe mine nepăsarea mă îmbolnăvește.

11. #451 SP
    Banned Templier's Avatar
    tot la resemnare o sa ajungi dar o sa mai dureze.

12. #452 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Guys: stiti bancul acela cu mortii? Radem, glumim, dar nu parasim incinta! Cam asa si cu limitele discutiilor. Radem, glumim, ne versam amarul, mai zicem o vorba neaosa... dar nu are rost sa ne jignim intre noi. Hai sa nu facem si noi fix cum procedeaza parlamentarii nostrii, care nu stiu altceva decat "cine nu e cu noi e impotriva noastra"... Multumesc!

P.S. As iesi si eu azi, dar dupa ce am trecut prin 14 zile de injectii, spitalizare, antibiotice, jde mii de analize si alte alea... nu vreau sa risc sa o iau de la capat! Bafta!

13. #453 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar

14. #454 SP
    Member clovnusor's Avatar
    Quote Originally Posted by Templier View Post
    tot la resemnare o sa ajungi dar o sa mai dureze.
    Simt nevoia sa te imbarbatez cumva dar n-as stii de unde sa incep.
    Inteleg intr-un fel resemnarea ta dar incearca sa fii mai optimist pt a putea da la randul tau un exemplu.
    Nu zic neaparat sa iesi in strada dar poate sa crezi ca astia ca noi cu capul pe umeri si o coloana vertebrala pot sa aiba un trai corect in tara asta atat de frumoasa pe care astia de la guvern o violeaza cu zambetul pe buze.

15. #455 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Pai daca sunt niste hoti actioneaza si se comporta ca niste hoti.

16. #456 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Cică diversiune, auzi. Când lumea care protestează striga mare şi tare sa nu se ceară demisia guvernului ca nu ajuta la nimic. Dar RTV cacă, omu mănâncă...

17. #457 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sunt curios de unde au aparut (sau cine i-a platit sa apara) baietii aia "veseli" inarmati cu petarde si toate cele... Au venit la fix, ca se cam plictiseau scutierii

P.S. Am inteles ca prin unele grupuri circulau deja zvonuri ca dupa ora 22:00 o sa se intample ceva... ca ar fi platiti nu stiu ce galerii sa trimita oameni dupa 22:00. Se pare ca nu erau doar zvonuri...

18. #458 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Acesti ultrasi sunt cancerul societatii, pacat ca 150-200 de oameni au stricat protestul a 150.000. Sper sa continue protestele si in zilele viitoare. E remarcabil cata lume a fost in strada, mai ales in provincie, in multe judete rosii.

19. #459 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Scuzați calitatea, atât poate telefonul meu
    Attached Images Attached Images img_20170201_212858870.jpg img_20170201_212848201.jpg img_20170201_210641349.jpg img_20170201_210623794.jpg img_20170201_210613446.jpg

20. #460 SP
    Member clovnusor's Avatar
    Din ce se vehiculeaza pe fb si hotnews, ultrasii sunt platiti de Negoita. Faceti voi restul calculelor..
    Razvan, asa e. N-a mai fost un protest atat de masiv in Ploiesti de la revolutie.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 23 of 70 FirstFirst ... 13 21 22 23 24 25 33 ... LastLast