Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 70 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 63 ... LastLast
Results 241 to 260 of 1389

Thread: Politica - tichie de margaritar

1. #241 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Ca tot s-a discutat despre televiziuni precum Digi sau Antene, unele chiar sunt orientate intr-o anumita directie. Observ si faptul ca pana si in interviul acelui votant PSD exista argumente adusa pe baza a ce a vazut in presa. Iar aici a zis Mark Twain, ca si el a fost amintit de curand pe topic, o chestie adevarata pana si in ziua de azi: "If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.

2. #242 SP
    Member biagyydog's Avatar
    Am incetat sa citesc interviul cand a aparut numele Ecaterina Andronescu si acel om nu stie cat de mult bine a facut ea. Bravos, sa tot votezi asa!

3. #243 SP
    Member Smara's Avatar
    Eu nu am spus ca a facut bine sau rau cine a votat intr-un fel sau altul, am oferit un raspuns unui coleg care se mira cine a votat PSD , in conditiile in care el pe unde intreaba aude de USR. Nu am oferit raspunsuri nici de la Antene nici de la B1, ci de la DIGI care mi se par mai ok fata de ceilalti. Ecaterina Andronescu este un dinozaur ce trebuie sa dispara din viata politica romaneasca.

4. #244 SP
    Junior Member tasetasian's Avatar
    smara, chiar imi pare rău ca nu mai înțeles .... absolut oricine spune ca psd-ul e bun pt țara asta ii spun asa : pleacă dracu de hot nebun !
    Din păcate am început sa alegem răul mai mic... atâta tot. Autoconservarea își spune cuvântul !

5. #245 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Iohannis nu l-a invitat pe Tariceanu de Ziua Nationala pt ca e penal, dar cand e vorba sa ne urmarim interesele personale si politice, nu mai e PENAL si ne intalnim cu el in secret.
    MI-E SCARBA !!!

PS Intalnirea a avut loc in vie ?!

6. #246 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Eu nu stiu de ce lumea inca il mai ia pe Tariceanu in serios. Ce mai cauta?

7. #247 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Nici eu nu stiu, probabil sunt destui rejecti in acel ALDE care aparent inca reprezinta niste numere demne de luat in considerare la "majoritati".
    Totodata tactica caine de atac si furat de voturi din tabara dreptei (pentru PSD), a functionat probabil si ea.
    Am zis bine, ca ne-am intors cu 16 ani in urma.. dupa aliente PSD-UDMR, inca mai vorbim de Tariceanu, e ceva.

8. #248 SP
    Member Smara's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Eu nu stiu de ce lumea inca il mai ia pe Tariceanu in serios. Ce mai cauta?
    Am citit ca a fost cautat azi cu propunera de a conduce PNL....

9. #249 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    "Se rasuceste in mormant" Ion C. Bratianu..

10. #250 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Cred ca Tariceanu ar accepta sa conduca si PSD daca i s-ar propune, are toate "calitatile", penal este, furacios, mincinos si nesimtit este, il doare in cot de oamenii care stau la coada...e perfect

11. #251 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Mayhem, daca te straduiai un pic, aflam ca a violat o baba si a omort-o pe Elodia.
    A reprosa faptul ca al 2-lea om in stat nu 'sta la coada' e o tampenie colosala. El trebuie să se dedice în principal problemelor societății, nu statului la coada.
    Eventual, draga Mayhem, ce putem noi sa-i imputam lui Tariceanu, desi nu stiu daca tine de el, este faptul ca nu rezolva ca sa nu mai fie cozi.

12. #252 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Putea sa opteze sa-l primeasca prin posta acasa daca nu vroia sa stea la coada. Da, condamn orice fel de nesimtire pentru ca astfel de situatie dovedeste faptul ca si ca al doilea om in stat procedeaza la fel, mictioneaza pe cetatenii acestei tari... Se pare ca nu e nimic in neregula din punctul tau de vedere pentru ca traim in Romania si e absolut corect si cinstit ca un inalt demnitar sa aiba coloane oficiale ca se grabeste, nu sta la coada pentru ca problemele lui sunt mai importante, etc. Numai la noi in tara lipsei acute de civilizatie gestul lui Tariceanu este vazut ca fiind ceva absolut normal, sunt curios daca printr-o tara mai civilizata vreun omolog al lui avea tupeul si nesimtirea sa faca aceasta tampenie colosala...

13. #253 SP
    Banned Templier's Avatar
    Mayhem aici sunt de acord cu cryyo, ca si principiu ca exprimarea e . problema este ca el nu a facut nimic pt cei care erau la coada in sensul ca putea sa inteleaga ca nu e normal sa stai atata timp sa rezolvi X lucru, lipsa de empatie.

14. #254 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Templier, aoleu, expresia "violat" e de nepronuntat, dar "mictionat" e digerabil. Esti pudibond sau doar ipocrit ?!

15. #255 SP
    Banned Templier's Avatar
    Asa reactionezi cand iti da cineva dreptate?cryyo

16. #256 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by Templier View Post
    Asa reactionezi cand iti da cineva dreptate?
    Desenează(-i).

17. #257 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Ai auzit Templier, cica trebuie sa-mi desenezi. Atat o inteles 'spirutu' lu' Baba Vanga, ca eu reprosam cata dreptate imi dai sau nu.

18. #258 SP
    Voi nu vedeti imaginea de ansamblu. Nu faptul ca nu a stat la coada în sine e problema (desi e o scarbosenie si asta) ci faptul ca a dovedit că este în stare să încalce reguli de bun-simt ca sa isi pună binele lui înaintea oamenilor "de rând".

19. #259 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Faptul ca Tariceanu nu a stat la coada, e din acelasi registru de preocupari derizorii, ca si statul lui Iohannis pe scaunul lui Brancusi.
    Cata tevatura a fost si atunci.

20. #260 SP
    Macar Iohannis n-a deranjat pe nimeni, a facut-o ca-i un bleg. Tariceanu a facut-o ca-i un bulangiu.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 70 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 63 ... LastLast