eu am 5000 PTZ si am vazut ca la redeem la xbox 360 este Brotherhood si necesita 4500 PTZ. de ce nu pot sa-l iau?
eu am 5000 PTZ si am vazut ca la redeem la xbox 360 este Brotherhood si necesita 4500 PTZ. de ce nu pot sa-l iau?
Stie cineva daca exista o alarma (sa ceva de genul asta ) care sa te anunte cand este redem?
Foloseste cineva asa ceva?
Exista riscuri?
Astept raspunsuri!
![]()
Vand Cont Lockerz 25070 PTZ !!!
Date de contact :
[email protected] , acolo vorbim mai multe ce si cum.
Salut
Nustiu voi, dar eu tot incerc sa prind ceva la Pariurii, dar nu prind nimic. Cred ca e devina internetul ca e prea lent, pentru ca nu ma alta explicatie. Dau si eu click in ultima secunda, dar nimic .
Uziwood a-si vrea si eu o invitatie lockerz
---------- Post added 26-02-2011 at 04:52 PM ----------
Uziwood a-si dori si eu o invitatie lockerz pe [email protected]
Vrea cineva invitatie pe ptzplace.ro ? O sa fie gen lockerz, se lanseaza in 2 saptamani.
Daca vreti, scrieti aici adresa de mail.
*greierul cantand*
Ok am glumit vreau si eu una pe mail-ul [email protected]
vreau si eu o invitatie ...... [email protected]
ma mir ca va mai ocupati de prostia asta de lockerz,eu am intrat o luna si ceva si de un an jumate l-am lasat balta ca e imposibil de facut ceva
vreau si eu pe asta din RO daca ziceti ca apare acum
[email protected]
merge incercat ca e de la noi,si poate ne intelegem mai bine![]()
))
Trimite-mi si mie o invitatie !
[email protected]
Ms
Ti se pare amuzant? am pus o intrebare nu ti-am dat in cap. nu cred ca un copil de 14 ani daca face un site de genul si da premile, ma gandeam ca poate e facut de cineva de la o anumita firma spre exemplu. din cate vad pe forum au moderatori de 16-17 ani. cata seriozitate crezi ca pot oferii ei?
Am cont Lockerz de ieri si am 742 PTZ. Am incercat sa iau ceva de la shop ce era si in stoc, dar acolo scrie ca nu se transporta in Romania. Cei care ati primit premii, si stiti ce e de facut, va rog sa ma ajutati.
Multumesc.
E imposibil sa cumperi din shop un produs doar cu puncte. (defapt e posibil - doar ca o sa coste cateva zeci/sute de mii de PTZ)
`Premiile` - asa cum le numesti tu se i-au la Redeem (e o data pe luna) sau la 24/7. (si .la redeem e aproape imposibil sa prinzi ceva - in cateva secunde totul e fresh out)
Te-ai apucat tarziu de Lockerz. Eu am avut cont in primele luni de cand s-a lansat site-ul si am prins chiar si un PSP GO.
Acum, dupa parerea mea iti pierzi timpul.
GJ
Bookmarks