Roofus au avut si au mereu oferte bune+un transport foarte ieftin. LBP GOTY la $26, iar GoW Collection e $26 de vreo 3 luni![]()
Roofus au avut si au mereu oferte bune+un transport foarte ieftin. LBP GOTY la $26, iar GoW Collection e $26 de vreo 3 luni![]()
Planet 73 au jocuri Used si transport vreo 20$. Call of Juarez la 8$ si multe preturi bune.
Seller pt intrumente muzicale :
Everything Music and Sound @ Amazon.com:
Mi-au venit penele intr-o saptamana.
Banii direct in paypal sau cont bancar a reusit cineva sa-i scoata? Sau voi cum procedati? Ii mutati in gift certificate dupa care cumparati de pe amazon? Si de pe care amazon, cel .com sau cel .co.uk? Probleme la vama?
Jocurile mele refuza sa apara ......
Quick buys imi spun ca transportul dureaza pana in 20 de zile dar la mine au trecut cu mult peste 20 de zile si roofus nu imi raspund la nici un mail ( am trimis vreo 15 ).
Am fost mai demult la posta sa spun acest lucru si am ramas scarbit de penibilitatea angajatilor.
Eu am un God of war care il astept de 1 luna si 2 tricouri de la Splitreason care tot de 1 luna le astept.Cred ca inca mai sunt probleme cu transportu aerian.
Salut! Am inceput recent sa lucrez pe mturk. Am o intrebare. Apar unele hituri platite cu peste $5 (cel mai mult am vazut $8.65) la care trebuie sa postezi un anunt pe craiglist. A facut cineva vreunul? E vreo poanta? Ptr ca mi se pare ca e platit mult... suspect de mult![]()
Ca sa-ti faci cont pe Craiglist trebuie sa fi din US si sa ai un numar valid de acolo sau ceva de genul.
Bookmarks