Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 134 of 312 FirstFirst ... 34 84 124 132 133 134 135 136 144 184 234 ... LastLast
Results 2,661 to 2,680 of 6237

Thread: Mturk (Amazon)

1. #2661 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Roofus au avut si au mereu oferte bune+un transport foarte ieftin. LBP GOTY la $26, iar GoW Collection e $26 de vreo 3 luni

2. #2662 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Planet 73 au jocuri Used si transport vreo 20$. Call of Juarez la 8$ si multe preturi bune.

3. #2663 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Seller pt intrumente muzicale :
    Everything Music and Sound @ Amazon.com:
    Mi-au venit penele intr-o saptamana.

4. #2664 SP
    Senior Member BogdanN1's Avatar
    Voi la ce hituri mai lucrati?Eu nu am mai facut nimic de vreo 3 saptamana...

5. #2665 SP
    cRs
    Banned cRs's Avatar
    Quality control of photos. Asa usor cate 100-200 pe zi

6. #2666 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Quote Originally Posted by cRs View Post
    Quality control of photos. Asa usor cate 100-200 pe zi
    Mie mi se pare ca au cam multe reguli. Au rata de acceptare ridicata ? Nu le fac la buleala, dar cu atatea reguli nici eu nu mai stiu daca le fac sau nu bine.

7. #2667 SP
    Member ineedmoney93's Avatar
    cum pot (daca pot) cauta HITurile unei anumite persoane ?

8. #2668 SP
    cRs
    Banned cRs's Avatar
    Quote Originally Posted by Luigi View Post
    Mie mi se pare ca au cam multe reguli. Au rata de acceptare ridicata ? Nu le fac la buleala, dar cu atatea reguli nici eu nu mai stiu daca le fac sau nu bine.
    Au rata de acceptare destul de mare eu am ajuns pe la 1300 aproape si nam decat vreo 15 rejected si recunosc ca nam fost atent la cateva...

9. #2669 SP
    Member Catallin's Avatar
    Banii direct in paypal sau cont bancar a reusit cineva sa-i scoata? Sau voi cum procedati? Ii mutati in gift certificate dupa care cumparati de pe amazon? Si de pe care amazon, cel .com sau cel .co.uk? Probleme la vama?

10. #2670 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    De la .com...la vama trebuie sa platesti TVA.

11. #2671 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    Jocurile mele refuza sa apara ......

Quick buys imi spun ca transportul dureaza pana in 20 de zile dar la mine au trecut cu mult peste 20 de zile si roofus nu imi raspund la nici un mail ( am trimis vreo 15 ).

Am fost mai demult la posta sa spun acest lucru si am ramas scarbit de penibilitatea angajatilor.

12. #2672 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by DevilBringer View Post
    Jocurile mele refuza sa apara ......

Quick buys imi spun ca transportul dureaza pana in 20 de zile dar la mine au trecut cu mult peste 20 de zile si roofus nu imi raspund la nici un mail ( am trimis vreo 15 ).

Am fost mai demult la posta sa spun acest lucru si am ramas scarbit de penibilitatea angajatilor.
    foarte ciudat ... dudel a comandat niste jocuri de la roofus si au ajuns foarte repede (maxim 20 de zile ) si toate erau in stare impecabila . Daca o sa imi mai comand jocuri de Ps3 atunci de la roofus o sa comand

13. #2673 SP
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    foarte ciudat ... dudel a comandat niste jocuri de la roofus si au ajuns foarte repede (maxim 20 de zile ) si toate erau in stare impecabila . Daca o sa imi mai comand jocuri de Ps3 atunci de la roofus o sa comand
    am comandat 2 jocuri de la roofus, un god of war collection si un dark sector.

dark sector a ajuns in 8 zile in timp ce god of war collection uita sa vina.

14. #2674 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Eu am un God of war care il astept de 1 luna si 2 tricouri de la Splitreason care tot de 1 luna le astept.Cred ca inca mai sunt probleme cu transportu aerian.

15. #2675 SP
    Quote Originally Posted by Pastilutza View Post
    Eu am un God of war care il astept de 1 luna si 2 tricouri de la Splitreason care tot de 1 luna le astept.Cred ca inca mai sunt probleme cu transportu aerian.
    SPER ca sunt probleme cu transportul aerian pentru ca la ce am citit pe alte forumuri...... se fura, pierde in dracu in posta romana.

16. #2676 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    La mine a ajuns in nici 2 saptamani un tricou comandat ( azi ma duc sa-l iau cred ).

17. #2677 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Poate pune cineva link de la seller-ul Planet 73? Va rog.

18. #2678 SP
    Quote Originally Posted by Walkman View Post
    Poate pune cineva link de la seller-ul Planet 73? Va rog.
    Planet73 @ Amazon.com:

19. #2679 SP
    Junior Member wilson's Avatar
    Salut! Am inceput recent sa lucrez pe mturk. Am o intrebare. Apar unele hituri platite cu peste $5 (cel mai mult am vazut $8.65) la care trebuie sa postezi un anunt pe craiglist. A facut cineva vreunul? E vreo poanta? Ptr ca mi se pare ca e platit mult... suspect de mult

20. #2680 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Ca sa-ti faci cont pe Craiglist trebuie sa fi din US si sa ai un numar valid de acolo sau ceva de genul.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 134 of 312 FirstFirst ... 34 84 124 132 133 134 135 136 144 184 234 ... LastLast