Mi-au dat reject la 150 de la ProdUniverse , insa nu de acum...nu cred ca se merita sa le faci.
Mi-au dat reject la 150 de la ProdUniverse , insa nu de acum...nu cred ca se merita sa le faci.
Asta s-a scris mai demult. Nu stiu daca ajuta.
Mi-au venit 4 jocuri din 6. Le-a adus postasul direct acasa si n-am platit nici o taxa. Mai era in cutie un bilet in care scrie ca celelalte 2 vor ajunge in intervalul estimat pe amazon.com Delivery Estimate: May 6, 2010 - May 21, 2010.
Voi incerca cu un cod fake desi imi este frica....
incercati hitul "Rewrite a text as if you were plagiarizing it." este destul de lung dar merita pentru 0.20.
Nu te mai obosi sa incerci un SSN fals,ei oricum il verifica.In scurt timp o sa il verifice si o sa te baneze si toti banii care ii ai de primit nu o sa ii mai primesti.
Pun pariu ca o sa planga aia de doru' tau.
In fine. Pe mine m-au blocat aia de la prod universe. Si cred ca am facut in total de cand sunt pe mturk vreo 400 de hit-uri de la ei.
fa bine si scapa repejor de banii din cont
sa nu patesti ca mine(mi au blocast contul)..sa le trimiti dovezi si toate prostiile\....
am umblat cu fax uri etc..nervi
e posibil ca un pachet ajuns de pe 25 in bucuresti sa imi ajunga maine acasa prin fan curier?
cu fedexu lu peste ca mai bine comandam prin usps(daca vroiam il punea prin usps)
am dat o groaza de bani pe transport si pachetul vine aproape ca usps-u
am dat 72 dolari pe transport...si pachetul are aproape 10 zile decand e trimis../.
au fost probleme si cu vulcanu ala..intarzieri
pe siteul de la fedex apare asa
Int'l shipment release
In transit
pachetul e in bucuresti de pe 25..
este in transit adica in drum spre mine sau..?
ca e prima data cand verific online pe unde e pachetul...si nu prea sunt in tema
da...
si a trebuit sa le trimit fax..apoi scanare la confirmarea faxului...
daca nu imi bateam capul pierdeam vreo 300 de dolari cam...
Bookmarks