Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 125 of 312 FirstFirst ... 25 75 115 123 124 125 126 127 135 175 225 ... LastLast
Results 2,481 to 2,500 of 6237

Thread: Mturk (Amazon)

1. #2481 SP
    Member Szergiu's Avatar
    parca m-au detectat ca sunt din RO...eu aveam si in profil adresa de RO iar contu pe mturk aferent contului de pe amazon era de sua...
    si ei se gandeau ca mi-a spart contu cineva si nu mai stiu..
    imi cereau un card de credit...eu le ziceam ca nu am iar ei o tineau pe a lor..
    in ultimul mesaj i-am luat mai tare si le-am spus sa verifice nu sa ma tot frece cu emailuri si faxuri...
    pana la urma si au cerut scuze ca m-au tinut incurcat si bla bla
    important e ca mi-au dat banii...aia parca erau banii de ipod

m-au frecat cam o luna
    nu mi-au dat ban...mi au blocat accesul la cont...

Ps
    Product Category (Please ignore browser warning to view images)
    care se incumeta sa le faca..?

eu daca vad ca trec de 2-3k ma bag pe ele...asa nu mai risc..
    pst
    de ce i ai luat cu fedex?
    cred ca ai mai platit odata adidasii..?
    la aia nu are ce sa se strice...via usps

2. #2482 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Adidasi Adio.

---------- Post added 26-04-2010 at 10:19 PM ----------

Pai adidasii au costat 20$ si transportul 40.Numai prin Fedex putea sa trimita.

3. #2483 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Stupid question maybe: voi aveti toti conturi de US? Ca sa puteti face HIT-urile aferente?

4. #2484 SP
    Da,eu imi fac numai de US,e mai rentabil.

5. #2485 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    "Pick the search term that gives better result" usor

6. #2486 SP
    Am facut si eu vreo 10 dar imi e frica sa nu stric ratia si pe contul asta.

7. #2487 SP
    Eu am facut 8, daca acepta voi face cat mai multe.

8. #2488 SP
    Member JeruKu's Avatar
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    Stupid question maybe: voi aveti toti conturi de US? Ca sa puteti face HIT-urile aferente?
    Sincer nu sunt multe hituri pe care nu le poti face daca ai trecut la tara Romania. Si decat sa imi iau ban si sa ma chinui cu 100 de conturi mai bine unu si bun. Nici nu am stiut la inceput ca "trebuie" sa pun la tara SUA si am ramas asa.

9. #2489 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Eu pe cont de Romania am strans $373.38. Se poate si asa. Hit-urile principale pe care le-am facut au fost Classify, is this a website, cele de .15 de la dolores, contingo(matematica) si mai ales transcript-uri.
    Cel mai mult intr-o zi am luat de pe dolores. 220 de hit-uri de .15.
    Nu inteleg, de ce prin fedex sunt blocate coletele si prin usps nu ?
    Eu mi-am primit pachetul in 7 zile. Am ramas .

10. #2490 SP
    Sper sa nu gresesc,dar coletele prin Fedex ajung prin transport aerian iar cele prin USPS am impresia ca mai vin si cu vaporul(nu sunt sigur si rog sa fiu contrazis daca gresesc).

11. #2491 SP
    Senior Member Mika's Avatar

12. #2492 SP
    cRs
    Banned cRs's Avatar
    Am si eu o intrebare poti trimite bani de pe mturk pe paypal? cont bancar? etc

13. #2493 SP
    Member Szergiu's Avatar
    Quote Originally Posted by Pastilutza View Post
    Sper sa nu gresesc,dar coletele prin Fedex ajung prin transport aerian iar cele prin USPS am impresia ca mai vin si cu vaporul(nu sunt sigur si rog sa fiu contrazis daca gresesc).
    nu cred ca vin cu vaporul...
    ar trece extrem de mult timp
    tin minte ca tata a trimis mai demult o bicicleta pe vapor si a venit peste o luna si ceva
    si usps vine cu avionul cred doar ca nu i se acorda o importanta prea mare...
    stau si zac,coletele prin vami...
    de mi-ar ajunge azi procesorul...via fedex...72$ pe transport
    mie cel de la megamicro devices mi-a spus ca imi poate face si discount...daca nu a destui bani...
    ca il poate trimite cu usps...dar pe raspunderea mea via usps....
    scadea din pretul procesorului...ca la transport e mai greu de umblat
    si i-a pus valoare 39....am economisit vreo 200 de ron la faza asta

bani pe paypal nu poti...au ei amazonpayments...e concurenta...
    daca ai un cont bancar in sua poti baga banii acolo...altfel nu...poti lua doar produse

14. #2494 SP
    Stie cnv sa faca calificarea asta: https://www.mturk.com/mturk/requestq...GZSXBZS1ZZWZQ0 ?Am nevoie de ea ca sa imi refac ratia.

15. #2495 SP
    Calificarile refac ratia ?

16. #2496 SP
    Senior Member BogdanN1's Avatar
    Sunt aproape 6000 de hituri de la ProdUniverse.Se baga cineva?

17. #2497 SP
    Junior Member sota's Avatar
    eu deja am facut 300 de la produniverse

18. #2498 SP
    Dar oare da acept ? acum a bagat 4 centi.

19. #2499 SP
    Junior Member Wintzy's Avatar
    Eu am facut in ultimele zile hit-uri de la ProdUniverse si mi le-au acceptat pe toate. Astept acum sa vad daca le accepta pe astea cele mai noi (am facut si aseara 100 si o sa fac si azi din ele). Am o intrebare, vedeti si voi mesajul asta deasupra hit-ului, sau este un mesaj de atentionare in cazul in care suspecteaza ei ca nu fac hit-urile cum trebuie? Eu am grija sa le fac asa cum trebuie, dar am devenit paranoid de cand cu block-urile si ban-urile

Important Message: Many of the HITS from the Product Universe requestor look familiar. Please read instructions thoroughly to understand the intent of the HIT to ensure work is approved. Instructions (read thoroughly)
    • This task is to validate the category is correct for the product from an online shopping perspective.
    • The question to ask when validating the product is �If you are shopping online, would you expect this product to appear in this category?�
    • Use the Product Name and Product Description to make your decision. As needed, use the image to help make a decision (not all products will have images). Only select Insufficient Information when the Product Name or Product Description does not contain enough information. Do not select Insufficient Information just because an image doesn�t display.
    • If you are unsure about the product, try searching the internet, your favorite online stores, or using online shopping sites. It�s best to skip the HIT, if you�re unfamiliar with a product.
    • HITs may not be approved if responses are not consistent with other workers.
    • To view images, please ignore browser warnings while accepting this HIT.
    • Scroll to the end of the HIT to submit the HIT.

20. #2500 SP
    Member Szergiu's Avatar
    eu le fac si cu mare grija cele de la produniverse si tot mi le resping...
    s-o smecherit requesteru...

PS
    mi-a ajuns monstruletu..CPU
    merge de rupe

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 125 of 312 FirstFirst ... 25 75 115 123 124 125 126 127 135 175 225 ... LastLast