Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 145 of 312 FirstFirst ... 45 95 135 143 144 145 146 147 155 195 245 ... LastLast
Results 2,881 to 2,900 of 6237

Thread: Mturk (Amazon)

1. #2881 SP
    Junior Member nekalexys's Avatar
    Ha ha... 845.. te-am luat Am skill mai mare
    Oricum daca te gandesti putin, cu aproximativ "50-60 de lei" cat ne-au iesit suntem cu mult peste salariul minim pe economie. Ori sunt oameni care nu castiga intr-o zi de munca cat am facut noi in 3 ore si ceva stand pe scaun. Somnul.... se recupereaza.

2. #2882 SP
    Junior Member hannibalflo's Avatar
    howdy mturkers! M-am bagat si eu de curand pe mturk (citeam un articol pe wikipedia despre jucatorul de sah a lui Maelzel ) si imi place la nebunie. 10$/zi si am vazut ca se poate si mai bine.
    Uite un hit care merge bine https://www.mturk.com/mturk/preview?...STFGWSCMFJG22B dar vedeti ca nu merge mai mult de 10 la 24 de ore! Daca faci mai mult de 10 iti da reject. Dar oricum, 1$/zi vine de acolo.
    Mai merge bine asta: https://www.mturk.com/mturk/preview?...TB2MMTUI0X5385 (nu va speriati daca se termina, ca i le-am terminat eu de doua ori si omul mai pune!)

Asa.. si acum am si eu o nelamurire. Citind pe alte forumuri am inteles ca faci o comanda mai mare (sa zicem peste 100$) trebuie sa platesti TVA si taxa la vama. Pentru ca am vazut ca v-ati luat lucruri destul de valoroase, va intreb pe voi: Ati platit si altceva in afara de pretul produsului+transport care era afisat pe amazon? Ma refer la taxe nesimtite, undeva la 100 ron pentru un produs de 1000$ mi se pare normal sa platesc.

Spor la hits!

3. #2883 SP
    Nu sunt taxe nesimtite ci impozite in conformitate cu legislatia nationala si europeana in vigoare. 24% TVA (sa speram ca revine la 19%) +3.5% taxe vamale.

4. #2884 SP
    Deci daca iau ceva de 1000$ (yes, i have high expectations) o sa platesc numai TVA 240$ ?! 10 bulioane?!!

5. #2885 SP
    Exact! Gandeste-te totusi ca 1000$ sunt 3400 de lei. In cat timp faci banii astia in tara? Pe mturk stai comod si dai clickuri. Cred ca per ansamblu se merita. Totusi, orienteazate pe lucruri mai marunte. fiindca 800 lei (TVA) sunt totusi niste bani pe care nu-i poti scoate de ici de colo.

***Taxele vamale nu stiu daca se platesc. Pana acum n-am platit dar in legislatie scrie ca se platesc***

6. #2886 SP
    Deci daca ma cunosc cu postasu' pot sa dau o mita ceva sau chiar sa nu platesc? Pentru ca asta s-ar rezolva... Stau la sat (in vacante). Daca ii intind o bancnota de 100 ron nu cred ca m-ar refuza nea' postasu'. Pe scurt, intrebarea e: unde trebuie data mita platita taxa ?

7. #2887 SP
    Member Szergiu's Avatar
    nu ai treaba cu postasu ...el iti aduce doar avizu..
    tu mergi la vama cu avizu si iti iei pachetu..si acolo in functie de anumite criterii platesti o aumita taxa...
    difera de la haine la electronice carti..etc

de pe threadu asta au plecat cam toti...au ramas doar cei noi...care au scris pe gogu"bani pe net" si i au adus aici...

8. #2888 SP
    Senior Member BogdanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by Szergiu View Post
    tu mergi la vama cu avizu si iti iei pachetu..si acolo in functie de anumite criterii platesti o aumita taxa...

de pe threadu asta au plecat cam toti...au ramas doar cei noi...care au scris pe gogu"bani pe net" si i au adus aici...
    Eu inca mai lucrez...Am luat ban pe un cont pe trebuia sa am 250$ si am ramas doar cu 130$ de care mi-am cumparat un HDD de 1TB.Si in afara de asta am mai luat ban pe inca 2 conturi,cu 25 si 30$...

9. #2889 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Eu astept sa treaca admiterea . Vreau sa strang 100$ pt. GT5 Collector's dupa aia.

10. #2890 SP
    Quote Originally Posted by Szergiu View Post

Vama? trebuie sa ma duc la VAMA ca sa imi iau coletul? Nu il ridic de la oficiul postal cel mai apropiat? Scuza-ma daca intrebarea pare stupida... Dar ai reusit sa ma bagi in ceata

Later edit: sariti pe "Classify this advertiser" ca e cald, plateste bine si se face repede-repede. Vi-l las voua ca eu am treaba... Daca mai gasesc ceva pe la 9 seara ar fi super

11. #2891 SP
    Member SpitFire's Avatar
    Iti scrie pe mandat oficiul postal unde a ajuns coletul, te duci frumos, arati mandatul, buletinul, platesti taxele si gata, ce atatea intrebari si posturi.

12. #2892 SP
    Quote Originally Posted by BogdanN1 View Post
    Eu inca mai lucrez...Am luat ban pe un cont pe trebuia sa am 250$ si am ramas doar cu 130$ de care mi-am cumparat un HDD de 1TB.Si in afara de asta am mai luat ban pe inca 2 conturi,cu 25 si 30$...
    Ai luat ban pe contul mturk sau pe Amazon?

13. #2893 SP
    Senior Member BogdanN1's Avatar
    Pe contul de Mturk...dar banii nu erau platiti inca,doar hiturile acceptate

14. #2894 SP
    Junior Member TudorI's Avatar

15. #2895 SP
    Quote Originally Posted by TudorI View Post
    Ce repede s-au dus. Acum o ora erau peste 10k, am zis si eu de ele, dar nu am avut timp de ele .

@Spitfire - Asta e, scuze dar... sunt si eu mai nestiutor. Crede-ma, am citit multe pagini din thread-ul asta inainte sa pun intrebarile. Dar m-o bagat in ceata Szergiu cu vama lui .

16. #2896 SP
    Member Szergiu's Avatar
    Quote Originally Posted by BogdanN1 View Post
    Pe contul de Mturk...dar banii nu erau platiti inca,doar hiturile acceptate
    exact asa am patit si eu...
    din 270$ am primit doar 140...la fel..acceptate dar nu PAIDtot Hdd mi am luat si eu

mi am pierdut de tot antrenamentul...
    tura asta ori s-au dus rapid ori m am ramolit eu)
    am facut doar 150...dar 99% sunt bune...

hanibal...
    nu au mai fost 10k
    am vazut ca erau 2k...apoi 3 apoi 4k...dupa care au inceput sa scada si atunci m am bagat si eu...

17. #2897 SP
    Junior Member TudorI's Avatar
    @ hannibalflo

Cei ce vorbeau de vama se refereau la oficiul vamal de care apartii, chestia asta ma bagat si pe mine in ceata la inceput eu crezand ca defapt trebuia sa ma duc pana la granita Romaniei sa i-au produsul .

18. #2898 SP
    Member Szergiu's Avatar
    oficiul postal nu e obligatoriu sa fie si vamal...
    la mine cel mai apropiat e la 30 km...

19. #2899 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Voi aveti si cont de Franta? Ca am vazut ca asa trebuie pentru Classify this advertiser. Merita facut cont de FR doar pt asta?

20. #2900 SP
    Eu fac acum asta: https://www.mturk.com/mturk/preview?...AZ4S9IC1QKCJMG "Find sarcastic/ironic Amazon reviews and submit their URLs"

Trebuie sa gasesti commentarii sarcastice sau ironice la produsele de pe amazon. Cum se face: dai un search pe amazon la "chitara" de exemplu. Dai sa sortezein functie de rating-ul produselor. Te uiti la celel mai proaste produse, alea au sansa foarte mare de a avea un comentariu sarcastic sau ironic. In 10 minute am gasit 3 comentarii ironice/sarcastice.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 145 of 312 FirstFirst ... 45 95 135 143 144 145 146 147 155 195 245 ... LastLast