Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 195 of 312 FirstFirst ... 95 145 185 193 194 195 196 197 205 245 295 ... LastLast
Results 3,881 to 3,900 of 6237

Thread: Mturk (Amazon)

1. #3881 SP
    ديجي الأمطار DeeJay-RainY's Avatar
    Quote Originally Posted by vasylyka007 View Post
    alea de la classify this....nu merita facute pemtru cat plateste....dak ar da ji ei 10 centi per hit....as mai zice
    in primul rand schimba avatar-ul !
    ati dat in greu cu hit-urile de la classify , cred ca unii dintre voi vreti sa va plateasca si intretinerea ca prea munciti pentru ele.

2. #3882 SP
    Member hcm90's Avatar
    nu sunt chiar asa de rau platite, sa faci 10$/ora i binisor, nu mai prea sunt alte hituri mai bine platit

3. #3883 SP
    Banned vasylyka007's Avatar
    ati dat in greu cu hit-urile de la classify , cred ca unii dintre voi vreti sa va plateasca si intretinerea ca prea munciti pentru ele.

yo am o problema...contul meu nu rezista mai mult de 2 saptamani ji este suspendat ....nuj dc....deci tre sa fac cat mai mult in 2 saptamani ji de asta am zis...

4. #3884 SP
    Member yyomax's Avatar
    Amazon.com: Adidas Stan Smith II Mens Retro Shoes: Shoes@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/41Z2XTDzt8L.@@AMEPARAM@@41Z2XTDzt8L

astia trimit in romania???..si dak da....cat ma ajunge cu tot cu transport??? deci nr. 9.5 e 47.99$...dar nu stiu cat e transportul

5. #3885 SP
    Member antifacat's Avatar
    cand selectezi masura ...si eventual culoarea...dedesubt apare firma care vinde...click pe firma si ai a 3-a casuta Shipping rates...acolo iti arata daca trimite in europa (sau nu) si suma respectiva...succes la facut asta se gasesc firma care trimit in romania...dar ai de incercat modele...de multe ori mi-am luat ce trimit ,,,nu si ce voiam

6. #3886 SP
    Member yyomax's Avatar
    pai firma e shoebacca ....si la tarile din europa arata si romania..dar nu arata cat e transportu....

adik..ai luat si ai primit altceva?...(alta marime...culoare??) sau alt produs?

7. #3887 SP
    ai dat tu la shoebacca la shiping rates si iti arata ca trimite in romania? fa un print screen daca da...nu trimit in romania shoebacca

---------- Post added 01-01-2011 at 12:39 AM ----------

Amazon.com Shipping Rates: SHOEBACCA@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/21aPUklqizL.@@AMEPARAM@@21aPUklqizL

---------- Post added 01-01-2011 at 12:40 AM ----------

acolo iti arata daca trimit sau nu...tre sa cauti la fiecare model in parte...

8. #3888 SP
    Member yyomax's Avatar
    aaaaa...ms mult...scuze de deranj...

9. #3889 SP
    Member hcm90's Avatar

10. #3890 SP
    sunt mai multe firme ..eu mi-am luat de la Amazon.com Shipping Rates: Street Moda@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/11KfX1VA4tL.@@AMEPARAM@@11KfX1VA4tL
    nu am platit taxa...dar un amic a comandat de la aceeasi firma si a platit...asa ca e dupa noroc

---------- Post added 01-01-2011 at 01:17 PM ----------

Quote Originally Posted by hcm90 View Post
    daca vreti adidasi incercati galaxy sport, e din uk si vin in maxim o sapt
    Amazon.com At a Glance: Galaxy Sports
    si astia au numai gogomanii...barcute foarte urate...si is si scumpe cu spaima

11. #3891 SP
    Member yyomax's Avatar
    da...m-am uitat si eu oa galaxy sports si e foarte scump

---------- Post added 01-01-2011 at 01:47 PM ----------

si care e taxa pentru europa la street moda antifacat???cat a dat la transport prietenul tau ???

12. #3892 SP
    in jur de 300 de mii...depinde e pret...si shiping e 32 parca ...sau ceva de genul
    mie unul imi convine sa dau mai mult la ship...decat la produs...pretul la shiping nu se include...deci nu e impozitabil

13. #3893 SP
    ديجي الأمطار DeeJay-RainY's Avatar
    Quote Originally Posted by vasylyka007 View Post

yo am o problema...contul meu nu rezista mai mult de 2 saptamani ji este suspendat ....nuj dc....deci tre sa fac cat mai mult in 2 saptamani ji de asta am zis...
    eu am un cont de o luna si ceva si nu mi-a dat ban , vezi ca tu nu bagi datele corecte acolo.

14. #3894 SP
    Member hcm90's Avatar
    Quote Originally Posted by antifacat View Post
    si astia au numai gogomanii...barcute foarte urate...si is si scumpe cu spaima
    eu mi-am luat 2 perechi de la ei si sunt multumit de ei

15. #3895 SP
    Member yyomax's Avatar
    dar is scumpi ...ca m-am uitat si eu....

16. #3896 SP
    Member hcm90's Avatar
    stiti vreun seller care vinde geci si cu care te poti intelege sa modifice pretul de pe pachet, am buget pana la 100$

17. #3897 SP
    Banned vasylyka007's Avatar
    am o intrebare la voi.....o fost hitu de la classify it astazi????.......

18. #3898 SP
    Member Florin27's Avatar
    Classify this(is this a webpage) a inceput aseara la 7:30.M-am apucat la 9 ca atunci am gasit mail si am mai prins vreo 90..

19. #3899 SP
    Member yyomax's Avatar
    am ajuns la pragul de 200$....

20. #3900 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Cum setez TurkAlert sa imi trimita mail cand apar cele de la Clasify This ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.