Cred ca de azi... Poate baga si doar pentru US si unele pentru restul. Sa speram, mai ales ca PhotoMod a inceput sa-si bata joc de HIT-uri... Anul asta incepe cam prost pentru Mturk.
Cred ca de azi... Poate baga si doar pentru US si unele pentru restul. Sa speram, mai ales ca PhotoMod a inceput sa-si bata joc de HIT-uri... Anul asta incepe cam prost pentru Mturk.
Sunt doar ptr US de pe 31 dec.
Eu am alta intrebare... am observat in descriere asta:
You will be shown an image and asked to confirm if it is a full webpage. Quick, fast and easy.
A facut cineva Is this a webpage de cand e doar ptr US? E la fel sau l-au schimbat?
Apropo au marit si minimul de hituri acceptate care tre' sa-l ai de la 100 la 1000. Asa ca cine planuieste sa faca cont nou pe US (ca mine) are de muncit.![]()
pai s-a terminat...acum m-am trezit si am vazut ca nu mai este...trebuia sa intri pe un articol care ti-l dadeau ei...dadeai copy-paste la titlu si copiai intrun loc..apoi dadeai copy-paste la tot articolul....si atat...era usor...dar am facut doar 160...ca eram obosit...
vad ca pot face mai mult de 500..nu am limita..si am contul de pe 7 decembrie...dar e facut cu adresa de america...
![]()
am o intrebare la voi...amn auzit de la cineva sa ieri s-a bagat hitul ala de 80 de centi ....ati facut careva?.....hitul de la Product Listings cica o fost
a bagat classify it doar pt USA.....dar cum se fac ...care imi zice urgent...ca nu reusesc....eu nu vad nici o publicitate...
eu am cont de america....hcm zimi si mie cum se fac....ca eu nu am nici o imagine(publicitate)tre sa scriu ceva in stanga sus??
asta zic si eu....ar trebuis sa dau doar Not an ad....dar poate imi freaca toata ratia....nu stiu ce sa fac
pai nu stiu cum se fac ca nu le pot vedea ca am cont pe ro si nici nu am mai facut deastea pana acum![]()
Bookmarks