Vad ca scad din ele...Oare cine le face?Acum am vazut cine face
![]()
am facut maximul de 500.....acuma cu Dumnezeu inainte...nu am mai intalnit aja ceva pana akuma...fara imagine....da nah...vedem cand v-a face plata
eu am facut doar 5 sa vad dak accepta....dak da...ma bag data viitoare....nu vreau sa-mi stric ratia asa degeaba....
de la classify nu mio dat reject nij odata...am incredere...akuma dak iau teapa...asta e....alt cont...alta distractie![]()
A inceput sa aprobe hiturile de aseara (News Article Text Extraction).Niciun reject pana acum.
si mie mi-a platit toate hit-urile la (News Article Text Extraction)...
interesanta decizie a requesturu-lui de a plati sau nu....
le-a scos din cauza ca nu era nici o imagine...el a gresit.....el sa plateasca...asa-i normal
De cand a inceput noul an nu am mai facut nimic... Full pages sunt doar pentru US. Classify doar pentru US si rare. PhotoMod abia mai baga un HIT la cateva ore... Presimt ca iar vom sta la bara cateva saptamani/luni.
pai ei ori aproba toate ori iti da reject la toate si te baneaza, depinde cat de bine le faci
La mine a fost varianta sa mi le aprobe si sa-mi interzica sa mai fac.![]()
Credeti ca mai are rost sa pastrez contul asta de Franta? Am 512$ (400$ curent) si nu mi l-au inchis si nici nu mi-a interzis vreun requester sa muncesc, dar nici HIT-uri nu mai gasesc...
Bookmarks