Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 224 of 312 FirstFirst ... 124 174 214 222 223 224 225 226 234 274 ... LastLast
Results 4,461 to 4,480 of 6237

Thread: Mturk (Amazon)

1. #4461 SP
    Member antifacat's Avatar
    chiar daca nu iti ajunge ...iti iei banii inapoi..din ce am vazut eu in feedbackuri...asa ca ai rabdare

2. #4462 SP
    Member Florin27's Avatar
    Tocmai asta e ca la contul ala am apucat sa dau comenzile si pe urma am schimbat parola si nu a mai mers.Am vorbit cu ei si mi-au zis ca decat prin telefon pot sa schimbe parola...

3. #4463 SP
    Junior Member sirebel's Avatar
    Salut. Vreau sa imi cumpar si eu produsul acesta : Amazon.com: PlayStation Move Starter Bundle: Video Games@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/51eOJKv85eL.@@AMEPARAM@@51eOJKv85eL

Imi puteti spune si mie un seller bun de la care il pot lua si un pret pentru transport?

4. #4464 SP
    Member eecode's Avatar
    Cauta aici. Electronics Direct sunt buni ca selleri, dar scumpi
    Code:
    http://www.amazon.com/gp/help/seller/shipping.html/ref=olp_merch_ship_1?ie=UTF8&asin=B004G6J3R0&seller=A10F2LH4RYXQAG
    http://www.amazon.com/gp/help/seller/shipping.html/ref=olp_merch_ship_20?ie=UTF8&asin=B0041RWIGW&seller=A2JUPN4BTA3CZV
    http://www.amazon.com/gp/help/seller/shipping.html/ref=olp_merch_ship_12?ie=UTF8&asin=B0041RWIGW&seller=A1OBP6D7DM3R1A
    http://www.amazon.com/gp/help/seller/shipping.html/ref=olp_merch_ship_8?ie=UTF8&asin=B002I0J4NE&seller=A2ZWIQGZJWUYNP

5. #4465 SP
    Junior Member Oanna23's Avatar
    buna.am o intrebare.e vreo problema daca am 2 conturi pe amazon.com? ca mi-am facut recent cont pe mturk si mi s-a facut si pe amazon. si mai aveam de mai demult un cont pe amazon.cum as putea sa-mi sterg un cont?

6. #4466 SP
    Member hcm90's Avatar
    Quote Originally Posted by Oanna23 View Post
    buna.am o intrebare.e vreo problema daca am 2 conturi pe amazon.com? ca mi-am facut recent cont pe mturk si mi s-a facut si pe amazon. si mai aveam de mai demult un cont pe amazon.cum as putea sa-mi sterg un cont?
    nu-i nicio problema nu e nevoie sa-l stergi

7. #4467 SP
    Banned devil night's Avatar
    am si eu o nelamurire...oare exista vreun seller care sa ia bani din mai multe conturi de pe amazon????......deci am 2 conturi cu banii transferati iar conturile suspendate...as putea???

8. #4468 SP
    Member Szergiu's Avatar
    incearca la selleri mici....cei mari...cu renume nu schimba....e ilegal

9. #4469 SP
    Member eecode's Avatar
    Quote Originally Posted by devil night View Post
    am si eu o nelamurire...oare exista vreun seller care sa ia bani din mai multe conturi de pe amazon????......deci am 2 conturi cu banii transferati iar conturile suspendate...as putea???
    EU m-am inteles cu unii vanzatori sa fac asta. Te ajuta dar nu la orice sume, gen cumparaturi de 10-20$...

10. #4470 SP
    deci am pe 3 conturi 25$, 24.50$ respectiv 78$ si as vrea sa imi cumpar un telefon mobil ceva....stiti vreun seller care te poate intelege?

11. #4471 SP
    Astazi mi-au suspendat contul cand am ajuns la 89.90 $ nu am facut absolut nimic ilegal , si raspunsul a fost simplu, scurt si la obict fara nici un motiv aparent. " Our system detected activity on your Amazon Mechanical Turk account that we believe violates the Participation Agreement/Conditions of Use, and we have terminated your Amazon Mechanical Turk account effective immediately. "

12. #4472 SP
    Member Szergiu's Avatar
    Quote Originally Posted by devil night View Post
    deci am pe 3 conturi 25$, 24.50$ respectiv 78$ si as vrea sa imi cumpar un telefon mobil ceva....stiti vreun seller care te poate intelege?
    devil night incearca la
    FGS Trading @ Amazon.com:

daca e de acord sa schimbe valoarea (asta stiu clar) poate accepta si plata din mai mult parti...

ai putea sa ii spui sa schimbe adresa...pt ca tu ai doar 25 pe un cont iar el are peste 30 doar pe transport...(pt europa)
    vb cu el...daca accepota sa pui o adresa fake de sua...el sa o schimbe si sa iti trimita tie telu sau ce vrei...
    eventual de pe contu cu 70 comanzi ceva pt adresa ta de romania(sa nu bata chiar tare la ochi)
    bafta

13. #4473 SP
    Member ionutz727's Avatar
    Quote Originally Posted by sirebel View Post
    Astazi mi-au suspendat contul cand am ajuns la 89.90 $ nu am facut absolut nimic ilegal , si raspunsul a fost simplu, scurt si la obict fara nici un motiv aparent. " Our system detected activity on your Amazon Mechanical Turk account that we believe violates the Participation Agreement/Conditions of Use, and we have terminated your Amazon Mechanical Turk account effective immediately. "
    asta e raspunsul lor clasic
    cum a mai spus cineva inainte..muncim ca niste sclavi pe mturk,nu avem deloc drepturi..

14. #4474 SP
    Tocmai de aia nici nu mai imi bat capul ... baieti mult succes in continuare

15. #4475 SP
    Junior Member ionutz1512's Avatar
    Cine vrea sa faca dolores How relevant are these 33 items? eu am pus good match la fiecare si am facut 4$ in vreo 40 minute. Acum nu mai pot face ca mi-a scazut ratia aia a lor. Eu zic ca merita si in plus astia de la dolores merita sa le faci munca degeaba

16. #4476 SP
    Member Szergiu's Avatar
    iti convine sa lucrezi o ora intens pentru 10 ron?
    ce n-as da sa pot face cumva sa nu mi mai apara hiturile de la dolores...
    aia vor marea si sarea pt cativa centi...si sunt si pretentiosi...

17. #4477 SP
    ms fain sergiu.....

18. #4478 SP
    Junior Member rawl123's Avatar
    szergiu, ai vreo idee mai buna in momentul de fata? mie mi se par usoare alea de la dolores,.. mai ales alea de 30 centi.. 3-4 minute maxim pe ala de 33 si nici nu da reject ca le fac calumea

19. #4479 SP
    Quote Originally Posted by rawl123 View Post
    szergiu, ai vreo idee mai buna in momentul de fata? mie mi se par usoare alea de la dolores,.. mai ales alea de 30 centi.. 3-4 minute maxim pe ala de 33 si nici nu da reject ca le fac calumea
    mai baiatule deci cu classify it 30 de centi faci in 20 secunde maxim...intelegi? dar mai sunt si alti requesteri care platesc bine pentru putin efort....cei de la dolores labs nu sunt buni de nimic

20. #4480 SP
    Junior Member rawl123's Avatar
    ok.. si classify it de unde ?:-\ si da.. deacord ca dolores labs sunt de ca-ca-o mainainte mi-au dat reject la 2 , si 80% rating la cele cu 35c.. mda si eu care credeam ca sunt seriosi macar , in fine.
    classify it cand apare ? sau imi poti zice niste requesteri mai buni ?
    eu fac video review acela.. 10 secunde 6 centi.. meh.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 224 of 312 FirstFirst ... 124 174 214 222 223 224 225 226 234 274 ... LastLast