Nu poti...Era frumos sa mearga asa ca strangeai intr-un cont cat vroiai..
stie cineva din experienta sa pe amazon.com niste selleri cu laptop-uri? inafara de electronica,arsenal pc,arriba,beach camera si newhope dreams
Chiar ca au intrat toti in concediu. Nu numai ca nu mai sunt HITS, eu am pending 300 de o saptamana si nu au nici o treaba. Si asta vorbesc de la cei care de obicei dadeau in maxim 2 zile (gen SpeakerText).
Gataaaa in sfarsit au intrat banii, si mi-am facut direct preorder la MvC3 special edition PS3 de pe amazon.com. Zic ei ca va ajunge in 2-4 zile cu DHL direct din US, platesc ei vama , tot, si mie imi vine la usa. AwesomeJocul era 70$ si pe mine m-a costat in total 115$, cu tot cu transport si vama. Nice.
mai stiti vreun seller din uk????
---------- Post added 26-01-2011 at 10:08 PM ----------
vedeti ca s-au bagat hiturile de la classify it....spor la lucru si la cat mai multi bani
---------- Post added 26-01-2011 at 10:09 PM ----------
https://www.mturk.com/mturk/searchba...&=%2Fsearchbar
---------- Post added 27-01-2011 at 03:33 PM ----------
sunt classify this.........
https://www.mturk.com/mturk/searchba...A1CTI3ZAWTR5AZ![]()
Eu am prins ieri cateva sute de "Choose the best category for this product", la 0.01. Rapide si platite instant, aproape.
A comandat cineva de la Walhab?Eu am luat acum o luna o pereche de casti Ifrogz Union si nu le-am primit nici acum...Termenul pe Amazon era 11-26 ian.Sa iau legatura cu sellerul sau sa mai astept?
are cam multe negative din cate tranzactii a facut....
am vazut ca majoritatea s-au plans ca a intarziat coletul
acum a fost nush ce furtuna..naspa cu vremea astea...si cica majoritatea coletelor intarzie..si eu am primit ceva la vreo cateva zile dupa ce expira termenul de pe site...daca conatctezi firma..o sa iti spuna ca abia dupa 45 de zile de la data comenzii facute o sa poata face ceva..ori refund ori iti trimit altul..asa ca rabdare...sau sa mai verifici din cand in cand la posta
eu am luat un stick de la walhab si a venit direct acasa...
adresa de pe plic e pe aici pe indeva
inglis fl - C
pana la urma este bun selleru asta walhab???? am vazut ca are multe produse faine....si transportu este ieftin
Bookmarks