Eu nu inteleg cum e cu mturk .. am facut hit-ul de la Atrium si nu se intampla nimic , nu pot apasa pe "butonul" submit hit . Sau trebuie sa astept cat spune acolo (10 hours) ?
Eu nu inteleg cum e cu mturk .. am facut hit-ul de la Atrium si nu se intampla nimic , nu pot apasa pe "butonul" submit hit . Sau trebuie sa astept cat spune acolo (10 hours) ?
Ai dat accept HIT sus ? Ai ratia cat trebuie ? HIT-ul merge fara probleme, l-am facut azi a doua oara. Pentru prima oara am primit deja cei 3$.
ce v-ati mai luat de banii de pe mturk?
eu nu am mai intrat de ceva timp...mi-am facut damblaua
azi am ridicat ultimele pachete...
2 stickuri(unul de 4 si unul de 8 gb)
un cablu vga pt xbox
si un modulator FM pt masina.
toate astea m-au costat peste 100 de dolari dar cel putin nu i-am dat din mana
acum cu vacanta asta poate mai intru si mai strang si eu ceva.
NU gasesc hituri bune si daca gasesc cer o ratie mare, nu am gasit hituri bune de indrepdat ratia....
cu bani stransi pana acum mi-am luat ochelari 3d si un skin pentru x360, e urat ca transportul poate costa mai mult ca produsul
daca comand un MP3 player el va prinde posturi de radio din romania desi e luat din america ?
Am si eu o intrebare are ceva ca am pus la tara Romania , deoarece vad ca multe hit-uri au doar pentru unele tari gen : america , germania uk canada etc . sau pot sa fac chiar daca sunt din romania
Pai si ce are ca am pus Romania daca doresc sa comand ceva de pe amazon nu tot contul de pe mturk se ia ?
Cum platesc am intrebat,si mai incolo?Imi zice cava de gift card ,pana acolo stiam si eu.
---------- Post added 29-01-2010 at 01:12 PM ----------
App.,daca de ex eu dau submit la un hit si el expira pana il accepta imi va da bani?
Exprima-te mai bine
Uite ti-am facut un tutorial cum sa platesti.
Vezi ca trebuie sa introduci card sa platesti cu acei bani de pe mturk.
ce ciudatenie . Azi am intrat pe mturk cu contul meu pe care stiam ca am ceva de genu 100 de hit-uri facute si pe care aveam vreo 4-5 dolari . Dar cand am intrat mi-a scris hits 0 si nu mai aveam nici un ban . carei faza ? Nu am mai intrat pe mturk de 3-4 sapt da asta inseamna ca daca nu intru o sa imi scoata toti banii de pe cont ?. Help please
Bookmarks