Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 2 of 2

Thread: Nanoleaf - Smart Lightning

  1. #1 SP
    Senior Member dark18's Avatar

    Nanoleaf - Smart Lightning

    Salutare tuturor,
    Am pornit acest topic in dorinta de a discuta, pune întrebări/nelamuriri, oferte despre aceste panouri iluminate Nanoleaf.

    Produsele lor sunt:

    - Lines: baghete luminoase ce se pot atasa oriunde, inclusiv pe tavan folosind niste conectori flexibili (in curand vor lansa acesti conectori). Au lumina RGB, sincronizare muzica.
    - Elements: hexagon ce imita lemnul. Din pacate, au doar lumina alb calda si alb rece.
    - Shapes: o serie de forme, triunghi, mini triunghi si hexagon. Toate au starter kit, cat si extensii. Totodata se poate folosi un starter kit si mai apoi se pota atasa extensii din celelalte forme. Lumina RGB, touch, sincronizare muzica.
    - Canvas: patrat. Lmina RGB, touch, sincronizare muzica. Din pacate nu se potrivesc cu alte panouri din gama lor.
    - Light Panels: prima lor varianta care se pare ca nu o vor mai produce. Lumina RGB. Acestea nu aveau touch, dar nici sincronizare cu muzica (dar ulterior au scos un conector doar pentru asa ceva, Rhythm)

    - becuri
    - benzi

    De curand am cumparat varianta Shapes. De aici am luat un Starter Kit cu 9 triunghiuri, si 2 seturi de extensii cu cate 3 hexagoane. Poate in viitor voi lua si mini triunghi pentru a le atasa cu celelalte sau sa le pun intr-o alta camera.

    Montajul propriu-zis nu a durat foarte mult. Prinderea se face cu dublu adeziv si aplicand o presiune circulara de aprox. 30 secunde. Mai greu ca durata a fost alegerea formatului a imaginii de final.
    In fiecare starter kit ofera in plus un conector si un dublu-adeviz, iar la extensii ofera in plus doar un dublu-adeziv. La finalul montarii, am ramas cu 3 dublu-adezive si 1 conector.
    Aplicatia lor este destul de user-friendly. Odata montate panourile, aplicatia detecteaza forma si trebuie doar sa o orientezi asa cum este in realitate.
    Exista multe moduri statice, dinamice si sincronizate pentru muzica create de Nanoleaf si de alti useri. Poti crea propriile tale scenarii cu aceste moduri.
    Poti seta luminozitatea sau poti seta sa fie automat.
    Poti seta swipe-urile sa faca anumite actiuni. Sa opresti/aprinzi, sa schimbi modurile, sa modifici luminozitatea .etc. Mai era o varianta in setari unde poti opri luminile cu double-tap, dar nu am gasit in aplicatie.


  2. #2 SP
    Senior Member dark18's Avatar
    Se pare ca functia double-tap a fost scoasa in urma unui update. Deci raman doar cele 4 swipe-uri valabile.

    https://helpdesk.nanoleaf.me/hc/en-u...s-and-Elements

    Lumineaza destul de puternic tot setul de 15 panouri. Il las de obicei undeva la 25%, chiar daca am auto-brightness activat

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Replies: 1 Last Post: 19-08-2014, 00:10
  2. Lightning Returns: Final Fantasy XIII By ReNeGaDe124 in forum Console Club
    Replies: 31 Last Post: 02-03-2014, 05:19
  3. Replies: 9 Last Post: 01-03-2014, 09:56
  4. Vodafone smart II By nevilica in forum Android
    Replies: 1 Last Post: 25-12-2012, 13:11
  5. Replies: 3 Last Post: 30-11-2011, 13:29

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts