As vrea si eu un avatar cu un personaj din aceste 2 imagini, dar daca se poate sa scrie si numele jocului jos.
As vrea si eu un avatar cu un personaj din aceste 2 imagini, dar daca se poate sa scrie si numele jocului jos.
Ti-am un "Thanks" dar consider ca nu e de ajuns. Mersi mult Graft, felicitari pentru talentul tau, mai ales ca il faci din placere.![]()
Poate cineva sa-mi decupeze asta si sa il duca cat de cat la o rezolutie acceptabila ? Multumesc anticipat !
LE: Am reusit sa il decupez, poate cineva sa il fac mai "clar" si transparent ? Multumesc.
Multumesc mult Ownzy, dupa 3 ore am reusit sa il animezin PhotoShop, dar "jaggies" la greu, are cineva idee cum scap de ele?
Poate cineva sa decupeze acest logo si sa il faca transparent, va rog ? (nu ma pricep deloc la decupat)
Dacă vrei să-ți decupezi singur pe viitor, uite un mic ghid video pentru pen tool.
pentool.mov.zip
se poate sa ma ajute si pe mine cineva ..ca nu-mi mai merge ps-ul
sa fie decupat nenea asta din poza ..si daca se poate, undeva la baza imaginii sa fie un text de genu' "Think with bullets , then with brains." ..cu un font mai "militaresc".
ms anticipat
Bookmarks