Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 118 of 158 FirstFirst ... 18 68 108 116 117 118 119 120 128 ... LastLast
Results 2,341 to 2,360 of 3157

Thread: Ce fel de tara este Romania?

  1. #2341 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Având în vedere ce să dă în presă mi-e greu sa cred că primim informații bune, abea ducă ce se termină ancheta și o vor face public vom știi mai multe, dacă se termină doar cu asta ca fiind singurul vinovat eu cred că au mușamalizat treaba, sigur e o întreagă rețea având în vedere ce a apărut în presă în legătură cu rețelele de proxeneți. Idioții aia de la 112 ar trebui dați afară și băgați în pușcărie pentru neglijență criminală.

  2. #2342 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by PS4&PS3 View Post
    Deocamdată esti in eroare. Ala a prins-o tocmai ca vorbea la telefon si nu sunt probe ca ala a omorat-o. Dar tu nu vrei sa vezi realitatea.

    Ca detectie era greu sa faci o detectie precisa, deoarece in acea zona nu se poate face triangulatie.
    Pai tu ai zis ca asa trebuia sa se intample, ca sa o poata localiza. De ce te contrazici? Nu ai zis tu aici:

    Quote Originally Posted by PS4&PS3 View Post
    Nu, politistul ala i-a zis sa inchida telefonul din 2 motive: 1.poate o prindea ala si ii lua maul si 2. un telefon deschis poate fi localizat chiar daca nu esti in convorbire, deoarece orice telefon mobil emite semnal la statia de baza si cand este in stand by. Dar ce sa știți voi, mari specialisti in d'ale nimic.
    Ce probe vrei sa existe mai mult decat faptul ca a recunoscut? Nu conteaza cum, a recunoscut si au avut restul dovezilor expuse de mine mai sus.

    Repet. Daca s-a intamplat asa sau a fost trimisa la produs in alta tara (desi dupa scandalu asta, slabe sanse sa nu o fi omorat aia pe acolo, ca sa nu dea careva de ea), asta nu putem sa stim. Dar el nu este nevinovat si pana la proba contrarie, el a omorat-o PENTRU CA A RECUNOSCUT SI PENTRU CA TOATE PROBELE AU DUS LA EL!

  3. #2343 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Trebuia să detecteze de unde sună după primele minute, că nu știu cum să folosească tehnologia că sunt proștii ăștia e altă discuție, după ce asculți conversațiile îți vine să le crăpi capul la toți cei implicați, a fost cazul acela cu elicopterul căzut și nu au făcut nimic pentru a îmbunătăți sistemul.

  4. #2344 SP
    Banned PS4&PS3's Avatar
    Am zis ca daca lasa telefonul de unde l-a luat ala nu se prindea ca a vb la el si cei de la sts sau politia avand numarul de telefon puteau sa faca detectia cu mijloacele avute la dispozitie. Din păcate, deoarece acolo e ca la un sat cu case la curte nu se poate face triangulatie, deoarece ai nevoie de vreo 3 statii de baza cat de cat apropiate. Triangulatie se poate face in orase cu blocuri, unde statiile de baza sunt mai dese. Singura tehnologie de detectie in acel moment cand a sunat fata la 112 a fost zona cu felia de pizza, zona foarte mare. Ala dupa ce a prins-o ca a vb la tel poate a mutat-o in alta parte, ingreunand localizarea ei.

    Simpla marturie nu are valoare juridica pana nu se confirma cu probe clare si fara dubiu.

    Gresesti cand afirmi ca e vinovat. Vinovat e numai cel care ia condamnare la ultima instanta. Pana atunci are prezumtia de nevinovatie chiar daca recunoaste. Ca daca e cum spui tu, acum era trimis in judecata.

    ---------- Post added 31-07-2019 at 12:30 ----------

    Quote Originally Posted by Se7en Fury View Post
    Trebuia să detecteze de unde sună după primele minute, că nu știu cum să folosească tehnologia că sunt proștii ăștia e altă discuție, după ce asculți conversațiile îți vine să le crăpi capul la toți cei implicați, a fost cazul acela cu elicopterul căzut și nu au făcut nimic pentru a îmbunătăți sistemul.
    Nu stii ce vorbești. Esti specialist in telecomunicații? Te iei dupa toata mass media habarnista in telecomunicații?

  5. #2345 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Eu nu înțeleg o chestie, a aflat ăla ca a vb la 112 și prima lui reacție este să scape de fată într-un cazan, când omul nu știa dacă în 5 min sau 10h vine poliția la ușa. Aici mi-se pare dubios. Cred că prima reacție ar fi să o mute din locație.

  6. #2346 SP
    Banned PS4&PS3's Avatar
    Nu trebuie sa dovedeasca el nimic, ci statul roman.

    ---------- Post added 31-07-2019 at 12:35 ----------

    Quote Originally Posted by Se7en Fury View Post
    Eu nu înțeleg o chestie, a aflat ăla ca a vb la 112 și prima lui reacție este să scape de fată într-un cazan, când omul nu știa dacă în 5 min sau 10h vine poliția la ușa. Aici mi-se pare dubios. Cred că prima reacție ar fi să o mute din locație.
    Poate minte ca a omorat-o ca sa ii acopere pe altii. El o sa faca maxim 5-6 ani de puscarie pentru crima, daca se va dovedi.

  7. #2347 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    ^ Ai numarul de la dealer? Da-ne si noua mancatias.



    Sent from my iPhone using Tapatalk

  8. #2348 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Din moment ce încă o caută înseamnă că nici ei nu sunt convinși că a ars-o în butoi.


    https://m.adevarul.ro/news/eveniment...TPBDIf42NR-sTk

  9. #2349 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    Am ascultat acum convirbirile,trist , cel mai handicapat politist ala de a vorbit cu ea , în loc să ii ceara o descriere a criminalului ,locul de unde a fost rapidă ,sa o liniștească el se lua de ia
    Vai mama lor
    Eu sper ca e încă în viață
    Totusi e ciudat cum de a uitat al a telefonul lui in camera aia de o ținea

    ---------- Post added 01-08-2019 at 08:13 ----------

    Interviul cu polițistul de a răspuns la 112
    Bărbatul spune că cei care preiau apelurile de la STS au un timp limitat în care trebuie să-și dea seama de natura urgenței. În plus, nu au posibilitatea să localizeze telefonul apelantului cu exactitate mai mică de 5-7 kilometri.

    REPORTER: Cum funcționează la noi acest sistem 112? Cum funcționează în România?

    POLIȚIST: Apelul de la orice apelant din țară e preluat de STS. După ce strâng câteva date preliminare, apelul ni se trimite nouă prin aplicația asta care este în vigoare și funcționează. După care și noi, la rândul nostru, în limita timpului disponibil... De ce zic timp disponibil? Pentru că apelurile vin unul după altul. Nu există, să zicem, avem liber o oră și putem sta de vorbă cu apelantul cât dorim din acest timp. Nu. Timpul este limitat. În momentul în care apare un alt apel, noi trebuie să răspundem la acel apel în 9 secunde. Cam în atât timp trebuie să luăm contact cu acel apelant. Și când cu cel anterior nu am terminat, încercăm, nu să terminăm discuția, dar să strângem discuția să răspundem și la celălalt apel, în timpul cât mai util pentru că nu cunoaștem dacă apelantul care așteaptă pe linie, nu cunoaștem ce urgență este acolo.

    REPORTER: Numai puțin. Deci, dumneavoastră aveți un timp limitat?

    POLIȚIST: Avem un timp limitat și sub această presiune a timpului trebuie să răspundem și celui cu care suntem în contact, deci cel cu care vorbim, și în ideea de a prelua celălalt apelant pentru că nu cunoaștem ce urgență are acel apelant. Decât că avem un apel care trebuie luat. Nu cunoaștem...

    REPORTER: Și timpul limitat este de? Cât ați spus?

    POLIȚIST: Sunt pe niște culori acolo, exact ca la un semafor: apare verde, galben și după aia roșu. Când a apărut roșu, noi trebuie să contactăm acea persoană. Sunt cam 9 secunde. 9 secunde este timpul ăsta în care am putea să vorbim cu apelantul care este în contact. Dacă în 9 secunde n-am preluat... Câteodată mai depășește, dar atunci noi trebuie să limităm discuția asta cu cel cu care suntem în contact. Trebuie să obținem date prețioase, să reușim tot în același mod să comunicăm la cei din teritoriu și după aia să preluăm apelul ăsta care e în așteptare. Vă dați seama că sub această presiune noi trebuie să și discutăm, să și transmitem, să și luăm acest apel de urgență. Nu că e crâncen, dar este extraordinar de stresant. De-aia e și atât de stresant că mi se pare imposibil câteodată, cum putem să facem aceste lucruri? În afară de asta, ne vin în așteptare apeluri și câte două. Când am fost eu în discuție cu Alexandra, păi a venit apel, a stat în așteptare, a intrat pe roșu și nu puteam să mai stau. Dar anterior discuției cu Alexandra, am avut două apeluri deodată.

    REPORTER: Alexandra sună la ora...

    POLIȚIST: Contactul direct cu Alexandra a fost la 11:05, apelul dat de la STS către mine, către dispecer poliție. Am văzut în presă că 45 de secunde ar fi discutat doamnele de la STS cu Alexandra. În stenogramă m-am uitat și eu cât de cât. Au discutat destul de mult cu Alexandra. Dar la 11:05, eu am preluat apelul Alexandrei. Primul meu contact cu Alexandra. Înainte să vorbeau cu Alexandra, (STS) mi-a spus, prin cască, că a fost răpită și violată. Am zis, se vede și pe stenograme, am zis: “Dați-mi mai repede”. Până la punerea în contact la 11:05, STS mi-a dat ceva (informații). Mi-au spus că “e o domnișoară bătută, răpită și violată și stabilește acum colega mai multe date.” Și mi-a închis apelul. Și până să-mi închidă apelul, eu am zis: “Grăbiți-vă. Dați-mi mai repede”. Și pe stenograme am văzut că a apărut. Într-adevăr, așa este. Mi-am dat seama că e o situație gravă.

    REPORTER: Deci atunci când dumneavoastră ați spus “Aoleu, da, grăbiți-vă!”, vorbeați cu cei de la STS.

    POLIȚIST: Da, ele îmi explicau cât de cât ce înțeleseseră de la Alexandra, situația ei. Apoi am discutat eu cu ea, am întrebat-o din nou dacă știe unde se află, ce s-a întâmplat, cât de cât. Sunt stenograme.

    REPORTER: Eu am stenograma în față: “Alo, alo, a trecut pe lângă dig”.

    POLIȚIST: Mi-a menționat treaba cu digu' și mi-a zis și ceva de Bold. Am văzut că am fost învinovățit că nu știu Boldul din Caracal. Dar noi nu știm orașele decât ca configurație, ca zonă, dar cartiere sau zone mărginașe, nu avem idee. Doar cei care se află în teritoriu acolo, polițiștii care se află în zona de competență.

    REPORTER: Dumneavoastră fiind de fapt în Slatina.

    POLIȚIST: Noi fiind în Slatina și nu avem decât harta județului Olt de la A la Z. În rest, că e cartierul Bold, că e strada Bold sau știu eu ce dig mai este pe-acolo, nu cunoști. Și atunci asta e presiunea timpului, să obțin și date, să le comunic și la cei din teren pentru că ei știu. Ei știu de-acolo zona. Apăruse un alt apel, dar asta e către finalul discuției, acel apel care apăruse. Cât am putut să vorbesc fără să-mi apară un nou apel am putut să vorbesc liniștit, să o calmez, să spună adresa, cât de cât. Acum, faptul că pe finalul discuției a apărut și acel apel pe roșu și eu în timpul discuției am sunat la cei de la Caracal, nu terminasem conversația cu Alexandra și deja eu am comunicat la cei de la... Asta-i ideea. Să comunic foarte repede că era un caz deosebit. Eu așa l-am perceput din plânsul și suspinele ei. Nu era să iei ceva în derâdere, hai mă lasă că nu-i adevărat. Nu. Era ceva foarte serios. Și la modul ăsta am comunicat. Extrem de repede. La ofițerul de serviciu la Caracal.

    REPORTER: În timp ce vorbeați cu Alexandra ați și comunicat informația către Caracal.

    POLIȚIST: Am și comunicat. Sigur că da. După aia am mai discutat puțin cu Alexandra, după care mi-a apărut apelul și am zis în 9 secunde trebuie să răspund și la celălalt apel pentru că nu cunosc urgența din spatele acelui apel. Nu zic că am grăbit-o. Nu e vina de la mine că nu vreau să stau de vorbă cu un om care are o situație deosebită. Faptul că trebuie să preiau și acel apel și sunt singur, singur preiau apelurile, nu am pe nimeni lângă mine, ca să preia apelurile și eu să stau de vorbă liniștit cu fata asta. Deci nu avem sistemul ăsta de 2-3 lucrători sau măcar 2. Măcar 2. mi-am dorit de nu știu când. Așa suntem. O singură persoană pe acea tură de 24 de ore. Și apelurile încercăm să le luăm la maximum, cât se poate, să limităm...

    REPORTER: Numai puțin. Stați puțin. Deci dumneavoastră 24 de ore stați și răspundeți și preluați apelurile și încercați să gestionați?

    POLIȚIST: Sigur. Sigur că da. Eu preiau pe tură toate apelurile care vin în 24 de ore, din tot județul și din țară, care mai vin. Eu singur. Nu avem. A fost odată o organigramă, țin minte, de mai multe persoane, de 10 am înțeles. 10 funcții. Și am rămas doar 5. De când sunt eu acolo, de 6-7 ani suntem unu pe tură. Vă dați seama? De atâta timp. Nu putem. E imposibil, apar și câte două apeluri câteodată. Situații cum am avut aici anterior, două am avut deodată. Trebuie să răspund și la ele, să o preiau și pe Alexandra, și pe apelul care vine. Toate curg. Toate curg. Nu poți de unu singur, e inuman.

    REPORTER: Aplicația aceea pentru STS ca cineva în timp ce se vorbește deja să începi urmărirea telefonului respectiv. Există posibilitatea asta?

    POLIȚIST: Nu există asemenea posibilitate. În momentul în care preiei un apel, harta e deschisă în permanență dar localizarea se generează automat cu acel trunchi de con cum zicem noi, dar în presă se folosește felie de pizza, ca să înțeleagă toată lumea. Acea localizare nu înseamnă că noi am găsit apelantul, în speță pe Alexandra. E o rază de 5-7 kilometri pătrați să localizăm. Dar noi la nivelul ăsta, STS și poliție nu putem să facem mai multă localizare. Noi, dispeceratul atât avem limitat.

    REPORTER: Nici dacă așa cum vedem noi în filme, mai ține-o de vorbă să poți localiza. Nu există așa ceva?

    POLIȚIST: Nu există așa ceva. Îmi dau seama, poate vă referiți la acel... Cum fac americanii la 911. Doamna (din SUA) cu calculatorul în față comunică bătând pe tastatură adresa, zona, la polițiștii din teritoriu. Cred că lor le apare direct pe monitoare, instant, localizarea. Mulți s-au referit că sistemele GPS sau prin GoogleMaps să localizăm. Noi nu putem pentru că acolo calculatoarele sunt setate și restricționate. Nu avem acces cu internetul. E intranet. Nu putem să ieșim de-acolo. Totul este restricționat. Nu putem să facem nimic. De-aia am zis că să putem, dacă sună cineva la 112, să deschidă punctul ca la orice telefon mobil, mai performant. Dar nu putem, la nivelul ăsta nu putem. Și nici noi, nici STS. Am auzit că le-au dat trei adrese greșite. Nu cunosc lucrul ăsta dar.... nu putem localiza. La nivelul nostru nu se poate localiza, la nivel de dispecer poliție și STS nu se poate localiza străduța, nu neapărat casa.

    ---------- Post added 01-08-2019 at 08:15 ----------

    Suntem si înapoiati ca si tara cu mult in urma

    ---------- Post added 01-08-2019 at 08:17 ----------

    Cică ar fi cerut poliția jandarmilor sa-i ajute cu 20 de oameni dar n-au vrut

  10. #2350 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Știi ceva, era un caz foarte grav poate să inventeze câte scuze vrea, să îl văd la pârnaie.

    Am citit și eu cu Jandarmeria, sa piș pe ei de jeguri.

  11. #2351 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Cum ***** sa nu aiba conexiune la internet? "Noi nu putem localiza". No ****. Bagati-va un cablu de retea si o sa puteti. Ei stau pe retea locala ca in 1980 smh.

  12. #2352 SP
    Banned PS4&PS3's Avatar
    https://www.hotnews.ro/stiri-interna...ia-germana.htm

    Nu exista pe lumea asta 100% eficienta. Daca si nemtii nu se descurca, cine sa se mai descurce?

  13. #2353 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    Normal ca eroarea e umană ,dar la noi se putea face mai mult daca aveau habar de cum sa procedeze

    ---------- Post added 02-08-2019 at 07:50 ----------

    Pun pariu ca ăștia din bucurești o sa rezolve cazul

  14. #2354 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    O sa mai rezolve un ***, sunt prea mulți implicați în asta, la o săptămână și ei nu au nimic concludent, pe unul la trimis șef la vamă pe altul l-au scos la pensie. Plm statul Român, dar las ca i-ar vine 1 Decembrie și îi văd pe toți ca sunt mândri că sunt Românii. Până la alegeri se alege praful, dacă or sa câștige USR vin aia la guvernare și tre sa facă din *** bici, o să fie jale ca trebuie să astupe lipsurile la ăștia, dacă și după următoarele alegeri nu se lasă cu dosare penale și confiscări de averi la corupți numai rămâne decât să emigrați.

  15. #2355 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar
    Asta ati vrut, asta aveti. Sa va iasa pe nas democratia si capitalismul.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  16. #2356 SP
    Banned PS4&PS3's Avatar
    Quote Originally Posted by 077danyel View Post
    Normal ca eroarea e umană ,dar la noi se putea face mai mult daca aveau habar de cum sa procedeze

    ---------- Post added 02-08-2019 at 07:50 ----------

    Pun pariu ca ăștia din bucurești o sa rezolve cazul
    Din gura sau de pe margine e usor de criticat. Ia du-te tu in locul lor si rezolva problema, esti in stare? Ca in politie e deficit mare de personal.

  17. #2357 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    Păi ce treaba am eu , nu sunt de la criminalistică nici macar nu lucrez in politie
    Ei castiga multi bani sa isi faca meseria plus ca ies si la pensie mai devreme ,nu lucrează ca un robot ca mine pe clește de sudură

    ---------- Post added 02-08-2019 at 11:19 ----------

    Am vrut să intru cand am terminat liceul dar cu o medie generală de 9 nu am avut loc din cauza celor cu pile

  18. #2358 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Quote Originally Posted by PS4&PS3 View Post
    Din gura sau de pe margine e usor de criticat. Ia du-te tu in locul lor si rezolva problema, esti in stare? Ca in politie e deficit mare de personal.
    Cum adică să nu critici, nu e treaba noastră, e treaba lor că de aia lucrează acolo, dacă îi depășește să se facă polițiștii de Mall. Peste tine poate să intre hoțul în casă și să spui că nu e vina lui, e tot a ta că ai ce a vrut să fure ala.

  19. #2359 SP
    Banned PS4&PS3's Avatar
    Teoretic e treaba statului roman sa te apere sau sa te protejeze. Dar daca nu se mai inghesuie lumea sa se angajeze in politie sau cei care se inghesuie nu sunt in stare sa ia nota 5 la concurs ce poti face ca stat? Il platesti pe unul bine dar nu se poate splitui in nu stiu cate parti.

  20. #2360 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Man, numai tu știi ce vb acolo, se înghesuie lumea la poliție, uitete că sunt mereu mai mulți candidați decât locuri, 80% din buget se duc pe cheltuieli cu personalul, este inadmisibil. Tu tot le cauți scuze, sunt proștii de la primul până la ultimul.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 118 of 158 FirstFirst ... 18 68 108 116 117 118 119 120 128 ... LastLast

Similar Threads

  1. Intrebare legata despre 2 jocuri la fel By andreiaka in forum Microsoft Xbox 360
    Replies: 3 Last Post: 10-03-2014, 13:37
  2. Ce fel de sfarsit preferi intr-un joc video? By Dant3 in forum Console Club
    Replies: 20 Last Post: 29-10-2012, 22:46
  3. Ce fel de clasa dintr-un RPG sunteti ? By Strike105X in forum Offtopic
    Replies: 18 Last Post: 29-05-2011, 11:43

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts