E relativa treaba asta, nu stiu cat de prost o ducem, depinde cu cine ne comparam. Daca ne comparam cu nemtii sau alte natii, atunci da, o ducem prost. Dar daca ne comparam cu noi insine din urma cu vreo 10-15 ani eu zic ca o ducem al naibii de bine. Uita-te doar la tine MonkY, stiu ca ai Iphone 4, probabil ca ai si o masina frumusica, etc. Da, stiu ca ai muncit pt tot, dar te asigur ca in urma cu 15 ani nu-ti permiteai asa ceva nici daca lucrai de 10 ori mai mult. Sigur ca tot timpul se poate mai bine, dar hai sa ne uitam si la realitate - romanii n-au fost niciodata un popor bogat, normal ca daca ne uitam la nemti, francezi, etc o sa plangem. Dar suntem romani si avem in spate o istorie cam nefavorabila.
Si avem si "ghinionul" de a fi condusi de niste incompetenti. Dar daca analizezi atent - "ghinionul" nu e chiar ghinion, totul are sens. Cine i-a ales pe actualii lideri ? Romanii. Am mai zis asta de nenumarate ori - nu e suficient ca 10% din romani sunt educati, cu bun simt, inteligenti, etc. Daca restul de 90% sunt niste tarani care au ca tinta sa aibe o halca de carne si sa ragaie dupa o bere...iti dai seama ca aia vor alege niste maimute care le promit totul, dar nu fac nimic. Dar cine sa analizeze asta ? Manelistu care inainte sa vina acasa trece prin birt si da pe gat 3 beri cu prietenii ?

lol
Oamenii cu bani intotdeauna, indiferent ce sunt ei si de unde sunt, isi traiesc viata din plin. Problema este in alta parte si anume in stilul de viata si nivelul de trai. Daca poti de ce nu?lol

Bookmarks