Urmeaza o chestie auzita despre autostrada. Subliniez auzita pt. ca nu pot verifica daca-i adevarata dar la cum suna eu unul cred.
Firma bechtel o fi avand o parte din vina dar romanii au angajat firma inainte sa aiba tot terenul destinat autostrazii cumparat. Daca asa s-a intamplat atunci mi se pare normal ca firma care construieste sa ia banii si daca sta degeaba din moment ce nu este vina lor.
LE: Prin postul de mai sus vreau sa spun ca lipsa de interes caracterizeaza oamenii ce ar trebui sa reprezinte tara asta.

) a fost implementata destul de adanca in societatea nostra si deja la nivelul subconstientului stim ca daca vrem sa fim tratati bine trebuie sa sarim cu banul. ca in orice meserie mai sunt si oameni slabi pregatiti si care o practica cu o lipsa de profesionalism incredibila, dar nu poti sa-i bagi pe toti in aceasi oala. inca o chestie, majoritatea doctorilor buni sau studentilor promitatori sunt plecati de mult in strainatate, iar noi chiar ducem lipsa de doctori in specilizari foarte importante cum ar fi chirurgia cardio-vaculara sau neurochirurgie, nefiind multi doctori lipseste concurenta si automat calitatea servicilor scade. sistemul medical si tot ce tine de el, inclusiv spitalul, au devenit de vreo 15-20 ani o afacere si marketingul are o influenta majora.

Bookmarks