Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 52 of 224 FirstFirst ... 2 42 50 51 52 53 54 62 102 152 ... LastLast
Results 1,021 to 1,040 of 4463

Thread: Tigara electronica

1. #1021 SP
    Member MadDoc's Avatar
    sigur ca functioneaza, doar sa-l tii mereu "umed"

2. #1022 SP
    Junior Member veman's Avatar
    revin cu detalii despre CIGATRONIC pt. cei interesati de acest produs:
    1) "cigatronic" este o denumire romaneasca inregistrata la osim;
    2) la ei pe site scrie "nu cumparati falsuri, cumparati originalul" - intr'adevar... sunt originale "cigatronic";
    3) pe cutie scrie importator "exclusiv" firma xyz... nu si producatorul;
    4) etigarile presupun ca sunt la fel ca si celelalte noname-uri chinezesti;
    5) dupa 2 sapt. s-a dus o baterie, mi-au inlocuit-o - fiind in garantie;
    6) se vand 2 etig la set, dar set-ul initial contine 1 etig si 2 baterii, firma complentand cu un atomizor si un cartus.
    ...pana acum se comporta bine, nu stiu cat tine bateria, nu cunosc detalii sau caracteristici, manualul lipsind din cutie.

in alta ordine de idei... caut sa import etigari si elichid din china, daca cineva ma poate indruma catre o marca/model sau un tip de produs este binevenit.

sanatate la toti!

3. #1023 SP
    Junior Member blueteam's Avatar
    ti-as recomanda ruyan si pentru tigari, si pentru liquid...

4. #1024 SP
    Member MadDoc's Avatar
    e 4084 (nu RN4081) desi in poze seamana. Este o copie dupa 8084 din seria DSE de la Ruyan.

8084 de la Ruyan are cartuse mici de plastic cu capacele:

Daca foloseste aceste cartuse atunci e modelul original.

Edit:
    Ca lamurire, nivelul de nicotina se exprima in mg nicotina per mililitru de lichid, nu mg/100ml
    Iar o sticluta cu lichid adevarat arata asa:
    Attached Images Attached Images dsc00280.jpg

5. #1025 SP
    stie cineva daca si cand se aplica vama pentru etig si lichid? se plateste tva?

6. #1026 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Daca se aplica? Da. Cand? Atunci cand ridici coletul. Se platesc niste taxe pe care personal nu le-am inteles. Cred ca difera si in functie de marimea coletului / cantitatea comandata. Verifica cel mai bine la oficiul postal cu vama.

7. #1027 SP
    Junior Member eugen75's Avatar
    TVA-ul se aplica la valoarea declarata a coletului, a facturii care insoteste acel colet. Pe linga tva insa se mai plateste si o taxa, pe care o poti gasi in TARIC. Aceasta taxa insa poate varia, in functie de ce a scris furnizorul pe factura. Daca insa nu este vamesul de acord cu valoarea coletului poate cere desfacerea lui si de aici o gramada de complicatii. Poti avea noroc, sa fie vamesul de treaba dar poti fi si ghinionist si atunci platesti de te plictisesti. Toate astea sunt valabile pentru colete venite din tari Non UE( China, SUA, etc).
    Daca are careva pile pe la vama il rog sa ma contacteze pe PM, am si eu nevoie de niste informatii.
    Numai de bine,
    Eugen

8. #1028 SP
    multumesc pt raspunsuri.
    mi s-a spus de catre chinezi ca vor incadra etig si lichidul la electronice...
    cat despre valoarea facturii - daca e mica, platesc impozit mai mare (profit), daca e mare - platesc taxe vamale mari... deci oricum as da-o... in fine, nu prea mai suna tentant.
    daca ma duc la oficiul postal cu vama dau peste niste tanti destul de arogante si fara pofta de a iti explica, sfatui, etc...
    am mai citit si faptul ca exista probleme la introducerea in tara a e-lichidului...

rezumat: factura - impozit, vama - taxe, TVA, probleme, tranzactie - comision bancar, vames - situatii neplacute

9. #1029 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Daca aduci o fractiune de container atunci iesi cu siguranta ok! Negociezi si pretul tigarilor, ai valoarea declarata clara, transportul e transport si vama - vama. Intereseaza-te direct la vama si nu te complici cu posta.

Pentru 10 bucati nu merita efortul. Ori 1-2 pt tine ori 1000 bucati.

10. #1030 SP
    initial am vrut 1... ca sa testez... dar fiindca transportul este scump, am cerut pret pt 10, nu pt 1000... n-as risca.
    de aceea transportul ar fi prin EMS si ar ajunge la oficiul postal cu vama.
    probabil se va trezi unu' mai negru si cu mai multi bani decat mine si va aduce cateva mii si asa se va umple targul de e-tigari... iar eu o sa zic ca e piata full si o sa stau in banca mea...
    ca impuls pt treaba asta... este faptul ca as avea o piata de desfacere (nu neaparat vanzare, ci doar distribuire), dar pana as vinde 1000 de bucati ar scoate astia e-tigarea cu de 3x mai mult abur, de 5x mai usoara si cu baterie care tine 2 zile...
    deci... referitor la ceea ce spui tu... riscul este destul de mare pt ca : 1. nu cunosc produsul. 2. nu ma bazez pe niciun calcul concret al vanzarilor 3. nu pot anticipa cum se va dezvolta e-tigarea in viitorul apropiat.
    vb aiurea?

11. #1031 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Nu, este perfect logic.
    Comanda cateva bucati pt tine, sa vezi si cum e produsul, sa nu fie nasol, copiat. Considera ca ai jucat de banii aia la loto!

Dupa cum povesteam si eu, majoritatea ne-am luat pacaleli, unii mai mult, altii mai putin. Te costa 1-2 mii lei ca sa gasesti un produs care iti convine si un furnizor de incredere. Apoi te poti gandi sa comanzi mai mult. Foloseste insa o firma de transport ca vama sa fie ok.

12. #1032 SP
    astazi am cumparat (de pe site-ul de licitatii - 70 lei) o tigare intr-un pachet verde pe care scrie USB-cigarette. mi se pare ca scoate mai putin abur decat cele denumite "cigatronic", "filtrul" este putin mai lung, bateria pare aceiasi, atomizorul este diferit ...de proba o sa mai incerc si alte chinezarii... poate intr-un final imi fac un pachet de 20 de e-tigari

ruyan-ul mi se pare, ca aspect, destul de diferit fata de o tigare normala si fiindca sunt fumator doresc ceva cat mai asemanator... sau poate n-am vazut eu toate modelele.

cat despre import, nu mai zic nimic pana nu ma duc la of postal cu vama. sunt in dubii.

despre intellicig ce stiti?

13. #1033 SP
    Member colossus's Avatar
    e intr-adevar o solutie

14. #1034 SP
    Member yoshy262's Avatar
    Pentru diversitate...
    Daca se poate, scrieti si voi ce combinatii de e-liquid v-au placut + cantitatile.

Ce am incercat pina acuma din combinatii diferite.

Tobacco high + fructe de padure 0 nicotine (10 mll amindoua) = rezulta un e-liquid mediu cu o aroma buna (aduce a alune...e ok)

Am mai incercat si varianta urmatoare:
    5 mll Virginia + 10 mll RY-4 + 10 mll Cherry = combinatie super.. ceva de genul tigari din alea cu aroma de cires cu o tenta fina de tutun.

De 3 zile sunt pe LOW si ma apropii vertiginos de 15 zile FARA tigara analog.

Consum zilnic cam 2 mll de e-liquid..daca am zi grea sar la 3 mll..deh..asa e in fotbal

15. #1035 SP
    Member wolfydaniel's Avatar
    Pentru cei ce doresc sa-si construiasca propriile box-uri, homemade. Principalul obiect de care avem nevoie e un box, (o cutiuta) in care sa punem bateria /bateriile, conectorii si swich-ul
    Se poate procura unul de aici:
    Battery Holder for 9 Volt Holder with Sliding Cover and Switch, 6" 26AWG Wires - RoHS Compliant - SBH-9VAS

Battery Holder for 9 Volt Holder with Sliding Cover and Switch, 6" 26AWG Wires - RoHS Compliant
    si costa doar $1.69 , in special pt MadDoc. (poate stiai de adresa pt ca numeste chiar nicostick)

Eu mi-am confectionat deja propriul box. cu nume de cod WolfyBoX
    dsc_0003.jpg
    Super multumit, deocamdata e in functiune continua de 1zi jumate, cred ca ma va tine mai mult
    Singura problema, e ca dureaza incarcatul bateriilor peste 8ore

16. #1036 SP
    Member MadDoc's Avatar
    @yoshy262
    tabacco PG Xhigh 10ml + struguri VG 0 10ml, rezulta un medium 12mg/ml cu aroma de struguri rosii parfumati. demential

Bravos wolfy! bine ai venit in club!
    Poti micsora putin rezistenta din incarcator ca sa scazi durata de incarcare.
    Asteptam un filmulet.

Edit: sa folosesti ambele atomizoare ai incercat?

17. #1037 SP
    Junior Member Ktalin's Avatar
    Cutii din plastic mai mici care pot fi folosite, presupun, pentru box-uri personale am gasit pe adelaida.ro. Ce parere aveti?
    Par sa aiaba cam tot ce le trebuie.

---------- Post added at 11:36 AM ---------- Previous post was at 11:30 AM ----------

18. #1038 SP
    Junior Member daniella4's Avatar
    Scuze ca ma bag precum musca...dar ce reprezinta cele de mai sus? Cum ii usureaza viata unui e-smoker?

19. #1039 SP
    Junior Member Ktalin's Avatar
    Aceste artizanale te pot scuti de a mai cumpara baterii de ET, pentru ca poti sa folosesti baterii sau acumulatori reincarcabili, mai puternici si cu o durata de viata mai mare. Poti sa faci rotocoale de vapori mai mult timp, fara sa tot schimbi bateria.
    Cele de mai sus sunt doar cutiile (pentru ca si astea sunt o problema), dar mai sunt necesare mute altele pentru a fi un box functional.(vezi wolfydaniel care tocmai a facut unul).

20. #1040 SP
    Member MadDoc's Avatar
    daniella4, sunt incercarile si reusitele noastre de a inlocui clasica baterie care te lasa in pom cand iti e lumea mai draga.

Ktalin, multumim pentru poze dar trebuie sa indesam cel putin 1A ca sa ne tina o zi. Trebuie sa ne orientam spre cutiute un pic mai mari.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 52 of 224 FirstFirst ... 2 42 50 51 52 53 54 62 102 152 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks