Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 58 of 224 FirstFirst ... 8 48 56 57 58 59 60 68 108 158 ... LastLast
Results 1,141 to 1,160 of 4463

Thread: Tigara electronica

1. #1141 SP
    Egoist vladtheodor's Avatar
    Dupa cum am scris si mai devreme dse901 poti gasi la un amic de-al meu citindu-mi blogul din profil. Din Bucuresti

Atentie mare la cartuse! Unele pot fi vechi, uscate sau cu gust ciudat de plastelina. Recomand inainte de folosire amorsarea atomizorului cu o picatura de orice. Unele sint uscate chiar cu dop, sigiliu de aluminiu sau plastic etans. Gustul lichidului de amorsat va dispare oricum dupa primele 5 fumuri. Savurind apoi continutul cartusului.

---------- Post added at 12:39 AM ---------- Previous post was at 12:33 AM ----------

Quote Originally Posted by LucianCM View Post
    Ele sunt de doua tipuri: cu acumulator si fara acumulator si fiecare dintre ele sunt la randul lor de doua feluri cu protectia atomizorului si fara protectie (timpul cat poti sa tragi din tigara).
    Sa inteleg ca sint (gen) automate si manuale, referitor la protectie... Sa vad miine cind vine "providerul" de pe okazii din vacanta de care or fi... Am licitat deja...

---------- Post added at 12:47 AM ---------- Previous post was at 12:39 AM ----------

sunt multe porturi USB care au limitare la curentul furnizat mult sub 500mA.
    Daca intra mai putin curent functioneaza ?

2. #1142 SP
    Junior Member LucianCM's Avatar
    Quote Originally Posted by vladtheodor View Post
    Sa inteleg ca sint (gen) automate si manuale, referitor la protectie...
    Nu. Sunt cu protectie sau fara, exact ca si tigarile. La unele dupa ce tragi cateva secunde (in general cam 5-7secunde) intrerup curentul iar altele nu.

---------- Post added at 12:49 AM ---------- Previous post was at 12:48 AM ----------

Quote Originally Posted by vladtheodor View Post
    Daca intra mai putin curent functioneaza ?
    Da, dar nu mai dau asa de mult fum - rezistenta nu se incalzeste destul...

3. #1143 SP
    Ele sunt de doua tipuri: cu acumulator si fara acumulator
    Ref la cel cu acumulator functioneaza daca-l trag din usb ? Multumesc pentru detalii, Lucian !

---------- Post added at 01:13 AM ---------- Previous post was at 12:50 AM ----------

Atentie insa ca nu toate dau curent cat trebuie pentru tigara
    La ce te referi aici ?

---------- Post added at 01:58 AM ---------- Previous post was at 01:13 AM ----------

Intrebare dedicata "altora":
    Firul de usb daca este taiat si montat la o "cutiutza" cu baterii ar functiona ? Asa as purta cutia in buzunar si as avea "passthrough de buzunar" O fi compatibil firul cu polii bateriilor !?

4. #1144 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Nu conecta USB direct la baterii, foloseste ori USB ori baterii catre atomizor.

5. #1145 SP
    Se pierde tensiunea pe traseu ? Pai nu vreau sa bag si "capul" usb-ului in box. Oricum nu ma apuc singur de facut asa ceva. Doar sa stiu teoretic... Passthrough alimentat dintr-un box cu baterii... Sa nu am greutate in miini... Ci in buzunar. Sau alimentat de la o sursa portabila precum au fotografii la blitzuri. (Am cumparat/consumat "cigar" de Bestecig ieri. Zici ca-i chiar trabuc tinar din foi... Uitasem, pot atasa un adaptor de masina la firul usb. Sa ma ia cineva din fata PC-ului va rog sa pot dormi !!!

6. #1146 SP
    Junior Member blueteam's Avatar
    Quote Originally Posted by bert_794 View Post
    chiar il contactasem - abia acum am aflat ca site-ul respectiv este al lui.Inseamna ca pot avea incredere.Multumesc!singurul lucru care nu-l prea inteleg - cartusele cumparate pline,se pot folosi cu lichid dupa terminarea lor?sau nu?ca am impresia ca nu se prea gasesc blank-uri.......sau cum sa procedez?
    nu-l stiu pe romaincoins, dar eu merg fara nici un fel de ezitare pe mina lui lucian, a lui moneug a si lui maddoc ... stau pe capul lor periodic si n-am regretat o secunda, dimpotriva... nu pot face reclama pe site, desi pentru ei as scrie 100 de pagini... si recunosc ca de cind i-am cunoscut nu m-a mai interesat sa iau absolut nimic din alta parte...
    incearca si n-o sa-ti para rau.

7. #1147 SP
    Junior Member daniella4's Avatar
    De acord cu blueteam

---------- Post added at 08:58 AM ---------- Previous post was at 08:56 AM ----------

inca o intrebare/problema: de la e-lichide nu foarte ok a observat careva simtome mai ciudate..gen pica parul...da' pica rau????!!

8. #1148 SP
    Member nicos1968's Avatar
    Originally Posted by bert_794
    chiar il contactasem - abia acum am aflat ca site-ul respectiv este al lui.Inseamna ca pot avea incredere.Multumesc!singurul lucru care nu-l prea inteleg - cartusele cumparate pline,se pot folosi cu lichid dupa terminarea lor?sau nu?ca am impresia ca nu se prea gasesc blank-uri.......sau cum sa procedez?

de acord cu bluteam si daniella 4

9. #1149 SP
    Wow! Toata noaptea m-am gindit la un passthrough alimentat dintr-un PCC...

10. #1150 SP
    Member wolfydaniel's Avatar
    Ce rost are...
    Eu folosesc "cutiuta mea" alimentata de 3 baterii AA de 2500 mAp, 1,2V si ma tine e-fumatul 2 zile garantat. Azi mi-am mai luat 3 baterii AA de 2700 mAp care tocmai sunt la formatat.
    Chiar nu are nici un rost sa folosesti pass care e dependent de-un fir si alimentare, cand poti avea totul intr-o cutiuta in care sa infiletezi atomizorul. Box-ul meu intra intr-un paghet normal de tigari in care pe langa pot introduce si un atomizor si am portabilitate maxima.

11. #1151 SP
    Member yoshy262's Avatar
    Imi poate spune si mie cineva din experienta proprie ce filtre de acvarii
    a putut folosi pentru inlocuirea acelei vate din filtru si nu a avut probleme de sanatate?

O marca..ceva?

Multumesc anticipat.

12. #1152 SP
    Junior Member maad's Avatar
    Salutare tuturor!

Urmaresc forumul de cateva saptamani la recomandarea lui Eugen75 si consider ca este de departe cel mai complet din .ro. Personal, parerile si informatiile scrise aici, in primul rand m-au convins sa incerc eT si in plus m-au ajutat sa nu-mi iau teapa la achizitionarea tigarii. Good job MonkY! Good job tuturor! .

Sunt posesorul de 2 sapt a unui Joye510 alb (10x Eugen) de care sunt supermultumit... vapori, aroma... etc. Saptamana trecuta le-am alternat 8-9 UltralightSpecial si restul vapori pana la un pachet; de luni 20.07.09 am trecut exclusiv pe vapori. Pana acum nu am avut nici o problema si nu am simtit nicidecum nevoia sa ma intorc la 'analoage'. Dupa ce fumezi 16 ani (Chesterfield,L&M,Camel,Gitanes!!!,Carpati de Tg.Jiu,si pe final Viceroy Ultralight Special) sa treci intr-o sapt la vapori mie mi se pare o minune. Pt mine acest lucru era practic de neconceput acum o luna. Eu sa nu fumez 2 tigari la cafea dimineata?!?!... mai bine ma bateai!

Intrebari pt cei mai experimentati:
    In cat timp se recomanda trecerea de la High la Med si apoi la Low? La inceput cartusele High cu care a venit kitul mi s-au parut tari. Am trecut imediat la eliquid Med .... asta in prima sapt cand le mai alternam cu analoagele. De luni vaporizez numai Low... dar pufai cam mult... cel putin dimineata la cafea duc o baterie. Unde gresesc? E recomandat sa trec la Med si sa vaporizez mai putin?

O zi excelenta tuturor!
    maad

13. #1153 SP
    Am observat si eu ca anumite lichide produc pofta mai multa. Si cind trag nu prea stiu sa ma si opresc. Acum, colac peste pupaza mi-am cumparat si pastruul acela pt usb. Incearca concentratie mai mare. Fumeaza din plin, lichidul costa la fel si low si high

Incearca piersicile si RY-4 de bestecig !!! Ia-le de 24mg concentratie daca suporti si te vei linisti. Daca sint prea tari pune in ele Marlboro sau regular tobacco.

Tigarile sint facute sa fie fumate. Nu va amagiti singuri cu low, zero...

14. #1154 SP
    Member yoshy262's Avatar
    maad - sa stii ca totul tine de fiecare in parte.

Eu personal am stat pe high timp de 1 sapt. dupa care am trecut
    pe mediu timp de 5 zile, dupa care am trecut pe low si inca stau acolo.
    Azi dimineata am avut o tentativa de 0 nicotine..am rezistat 3 ore dupa care am revenit la low.

Maine seara fac 3 sapt. de cind am trecut pe ET si nu m-am mai atins de analoage.

15. #1155 SP
    Cat mai tare
    Asa procedez eu. Cum zicea si vladtheodor preturile sunt la fel, iar daca ai si Propilen glicol sa-l mai diluezi, te-ai scos
    La mine e simplu. Un lichid tare ma satura mai repede = nu mai trag asa mult = economie resurse (baterii + atomizor)
    Daca folosesc lighid prea slab, tot cu ET-ul in buza sunt

16. #1156 SP
    Multumes Wolfy de sustinere ! Stiati ca se poate dilua si cu votca ?
    Cit mai multe grade fac evaporarea (la 60 grade) mai usoara iar trecerea prin "vata" la fel. Happy weekend !!!

17. #1157 SP
    Daca, ai fi citit primul meu post de pe C.G. ai fi vazut ca inca de la primele mele "fumuri" am testat cu tarie
    Prima data am vrut doar sa-mi curat atomizorul si vazand ce vapori produce cu tarie, am bagat si in e-liquid
    Am folosit Palinca de la noi din Arad, care e undeva peste 50grade

N-am mai folosit de-atunci, dar trebuie sa reiau faza, trebuie sa-mi refac Cigar High ce-l am de 2luni aproape, s-a ingrosat prea tare si e cam nasol. Cred ca am sa incerc cu Alecsandrion, asa ca te-am citit pe tine

18. #1158 SP
    Mica precizare: intotdeauna la chinezi masurile sint diferite de ale noastre. Exemplu: cine merge sa-si cumpere bascheti si alti pantofi chinezesti ii incearca intii. Niciodata nu au corespuns numerele cu eticheta. Asa si cu ciorbele astea...

---------- Post added at 09:24 PM ---------- Previous post was at 09:21 PM ----------

Quote Originally Posted by wolfydaniel View Post
    Cred ca am sa incerc cu Alecsandrion, asa ca te-am citit pe tine
    Sticla mica, ca in avion pls!!! Vezi ca-i dulce rau shi se cam lipeste... As incerca niste Ouzo12 sau Jagermeister pe RY-4 dar nu mai am RY-4...

(Oare alcoolometrele politiei detecteaza ce bagam noi in etigari !?)

---------- Post added 26-07-2009 at 12:03 AM ---------- Previous post was 25-07-2009 at 09:24 PM ----------

Oops! Nu mai am nici Ouzo nici Jagermeister...

19. #1159 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Am impresia ca voi nu stiti ce sa faceti ca sa va mai cinstiti o leaca

Lasand gluma la o parte, daca nu aveti propilen glicol, apa distilata e mai buna (cate o picatura si testezi ce ai facut). Alcoolul pe caldurile astea se evapora rapid din solutie si tot groasa ramane. Parerea mea...

20. #1160 SP
    Apa distilata se poate acumula cine are aer conditionat, se pune sticla goala la furtun si se da drumul la aparat. In rest am vazut la farmacie fiole de de 10-20 ml dar erau cam 7 lei fiola. Nu stiu preturile benzinariilor.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 58 of 224 FirstFirst ... 8 48 56 57 58 59 60 68 108 158 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks