Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 57 of 224 FirstFirst ... 7 47 55 56 57 58 59 67 107 157 ... LastLast
Results 1,121 to 1,140 of 4463

Thread: Tigara electronica

1. #1121 SP
    Junior Member blueteam's Avatar
    vlad, miine-poimiine cred ca nici n-o sa mai conteze, fiindca sint convinsa ca vom scapa de atomizatoarele si baterile de acest tip, iar tehnologia va fi cu totul alta... probabil vom avea tigari fara cartuse umplute cu vata minerala, ci rezervoare reincarcabile care lasa lichid pe masura ce fumezi, baterii care vor tine cu saptamina sau luna, atomizatoare UUS sau mai stiu io de care, liquid cu o cu totul alta compozitie... intr-un an-doi nici nu vom mai recunoaste piata...

2. #1122 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Wolfy, extraordinar clip!

Eu nu am zis ca e de rau doar am dat link-ul.
    De fapt e doar de bine!

Acum stim ca in cartuse cu lichid Dekang, nu ma astept ca Joye sa foloseasca alta sursa pt cartusele lor, nu sunt substante mai periculoase. Personal ma interesau metalele grele.

Happy vapin' la lichid bun

3. #1123 SP
    Egoist vladtheodor's Avatar
    Quote Originally Posted by MadDoc View Post
    Acum stim ca in cartuse cu lichid Dekang...
    Vorbim cifrat !? Asteptam detalii despre "lichidul Dekang" daca tot a venit vorba si nu ati folosit PM (Private messaging). Tnx !

---------- Post added at 07:15 PM ---------- Previous post was at 05:16 PM ----------

Quote Originally Posted by blueteam View Post
    daca o sa am un aparat cu care sa pot fotografia prapaditul ala de scris sa nu iasa blur, o sa pun si foto, dar sper ca nu vrei la toata gramada ... dar te pot lamuri altfel: Titan - luat de pe FaraFum.ro - SURSA TA DE TIGARETE ELECTRONICE - are bateriile si atomizatoarele inscriptionate, janty luat de la janty romaniaprin Marian idem, joye luat de la un furnizor care posteaza si aici nu sint, joye adus de un prieten din elvetia sint inscriptionate... toate sint marcate cu 4 cifre care banuiesc ca insemna lotul... daca vrei sa vezi live, ne vedem si o sa ti le aduc pe toate gramada
    si da, toate sint produse de joytech si ma bucur ca in asa scurt timp de cind te-ai apucat de vaporizat ai invatat asa mult...
    de asemenea, si kissbox-urile mele sint gravate tot cu 4 cifre.

revin cu intrebarea - stie cineva de unde se poate procura propilen glicol?
    Am inteles ca luate en-gros le poti face ce vrei, ca BONUS. Adica la 3000 de seturi achitate chinezii le pot grava, personaliza la culoare, imprima poza personala pe baterie... Ce vrea cumparatorul direct. Daca unii prefera sa le (re)vinda fara nimica pe ele dar la preturi modice treaba lor. Macar sa-si scoata banii de transport si vama (plus investitia initiala) si amortizarea tva (cine declara) plus 10-20-30 roni pentru sine insusi plus inca o provizie baneasca sa poata trimite cele defecte (sau solicitate sa fie schimbate de cumparatori) inapoi la China. Cu toate ca banuiesc ca prod chinezi pun ei bani la banca sa le vina transportul cu rebuturi (adica invers dar la fel cum ai comanda sa-ti vina tie produse noi cind dai comanda). Scuzati-mi gramatica va rog !

4. #1124 SP
    Member wolfydaniel's Avatar
    Ar fi o sursa sigura : (La noi in tara)
    POLIPROD distribuitor autorizat al S.C. OLTCHIM S.A. Rm.Valcea, Romania.

Produse organice de sinteza - PROPILENGLICOL PROPENOXID - Sc Poliprod Sa

Produse organice de sinteza - Poliprod S.A. - Horezu, Valcea

Comenzi, doar prin contact sau cerere de oferta. Nu cunosc daca fac vanzari catre persoane fizice sau doar juridice si nu cunosc cantitatile. Doar asta mi-a dat Google. Nush MadDoc de unde procura

Din alte tari:
    Propylene Glycol:
    http://www.revivalanimal.com/store/p...ne-Glycol.aspx
    http://www.lotioncrafter.com/propylene-glycol-usp.html

Glycerine:
    https://www.lorannoils.com/p-9017-gl...e-natural.aspx

5. #1125 SP
    O alta optiune de a atinge acel BONUS ar fi sa cumperi un "voucher" (deci ACHITAT) la producatorii chinezi (sau alte nationalitati) in valoare de xyz $ si sa soliciti marfa "in timp", daca nu ai nevoie de toata odata. Ma refer si la produsele solicitate, nu sint "batute in cuie" de la inceput, iei ce vrei cind vrei in limita voucherului... Oricum si producatorii au o limita zilnica de productie si livrare. Dar cui i se termina "creditul"... Reincarca

6. #1126 SP
    wolfy - tnx, man... am vb deja cu maddoc...

7. #1127 SP
    Te apuci de gatit, Blue !?

8. #1128 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Quote Originally Posted by vladtheodor View Post
    Vorbim cifrat !? Asteptam detalii despre "lichidul Dekang" daca tot a venit vorba si nu ati folosit PM (Private messaging). Tnx !
    E simplu, Dekang produce cea mai mare parte a e-lichidului de pe piata. (altii ar mai fi: Johnson Creek, Totally Wicked si Ecopure + altii mititei).
    Astfel testul respectiv, pe cartuse originale, nu putea fi facut decat pe lichid Dekang.

Il recunoasteti dupa capacelele cu siguranta pt copii si gravate YNDK. Are data productiei si expirarii pe flacon si concentratia de nicotina in mg/ml.

Un link catre site-ul lor: Yunnan Dekang Biotechnology Co., Ltd

Nu livreaza direct ci doar prin cativa distribuitori mari.

9. #1129 SP
    Junior Member DjEdd's Avatar
    ...

acu' intrebare - de unde se poate cumpara PG?
    Ti-am trimis pm referitor la pg

---------- Post added at 01:22 AM ---------- Previous post was at 12:59 AM ----------

Stie cineva unde gasesc o tabachera pt et in care sa-mi incapa v-o 3 baterii, v-o 5 rezerve si tigara asamblata?

10. #1130 SP
    multzam mult, dj, ti-am raspuns.

11. #1131 SP
    Junior Member klaudiakrueger's Avatar
    salut, am vrut doar sa va multumesc, si nu ma refer la cineva anume ci la toti, pentru acest topic
    helped me a lot sa imi aleg ce imi trebuie, adica Mini e-Cigarette DSE901 and I love it

12. #1132 SP
    Member wolfydaniel's Avatar
    LinkBack to this Thread: Ai acolo tot ce trebuie, greu mi-a fost si mie pana am gasit ce trebuie

Am o intrebare referitoare la e-fumat
    De cateva zile, mai precis de cand am intrat in canicula asta, e-fumatul asta mi se pare mai altfel
    Nush, vaporii sunt mai grei, eliquidul e mai tare. Il simt prea greu in gat, uneori ma ineaca daca trag mai lung si mai insistent.
    Intreb, daca si voi aveti simptome asemanatoare si sa-mi dau seama daca e de vina caldura, sau daca am eliquidul de app. 2 luni si nu l-am tinut in frigider. Nu prea am consumat din el, ca am avut mai de calitate, iar acum i-a venit randul. A fost desfacut si consumat de cateva ori. E aroma cigar care la inceput mi s-a parut super. Acum ma racaie pe gat, parca-i prea tare. Nici urma de gust de miere, parca as inhala rahar ars

13. #1133 SP
    Bucuresteni, se dau pastrouri usb de dse901 cu 50 lei pe okazii !!!

---------- Post added at 09:54 PM ---------- Previous post was at 04:24 PM ----------

Apropo de ele, am auzit ca se ard foarte des atomizoarele din cauza lor. Vreau sa stiu exact cine are, cum se comporta si daca exista ceva pentru prize sa fie tensiunea fluenta. Astept parerile voastre. Multumesc.

14. #1134 SP
    Junior Member bert_794's Avatar
    va rog sa ma ajutati si pe mine....vreau sa ma las si eu de analoage...din cate am citit aici,varianta cea mai buna ar fi sa iau dse 901,spuneti-mi si mie de unde pot sa cumpar+lichide,cartuse,etc.Multumesc

15. #1135 SP
    Ok, sa presupunem ca te lasi de analoage. Dar sa stii ca (si) cele electronice sint facute pentru A FUMA... Profita de ele, viata e scurta

16. #1136 SP
    asa este,sunt constient de acest lucru......numai ca vreau sa incerc sa-mi protejez cat de cat sanatatea.....m-am tot uitat pe ocazii sau alte link-uri si nu-mi prea inspira incredere ca ar fi originale produsele....de unde cumparati?ca de 2 zile de cand am inceput sa citesc acest forum am inebunit si nu mai am rabdare sa cumpar.....

17. #1137 SP
    Junior Member eugen75's Avatar
    Daca ai citit forumul ai vazut la un moment dat un anunt al unui forumist care are site si distribuie dse901. Si pe okazii il gasesti, romancoins. Il poti contacta si intreba despre dse901.
    O seara placuta

18. #1138 SP
    chiar il contactasem - abia acum am aflat ca site-ul respectiv este al lui.Inseamna ca pot avea incredere.Multumesc!singurul lucru care nu-l prea inteleg - cartusele cumparate pline,se pot folosi cu lichid dupa terminarea lor?sau nu?ca am impresia ca nu se prea gasesc blank-uri.......sau cum sa procedez?

19. #1139 SP
    Junior Member eugen75's Avatar
    dupa ce se termina lichidul din cartus, se pot reincarca. Si lichid gasesti gramada. E citeva pagini mai in spate un filmulet despre cum sa schimbi si materialul din cartus. Ai pe acest forum cam toate informatiile necesare

20. #1140 SP
    Junior Member LucianCM's Avatar
    Quote Originally Posted by vladtheodor View Post
    Apropo de ele, am auzit ca se ard foarte des atomizoarele din cauza lor. Vreau sa stiu exact cine are, cum se comporta si daca exista ceva pentru prize sa fie tensiunea fluenta. Astept parerile voastre. Multumesc.
    Ele sunt de doua tipuri: cu acumulator si fara acumulator si fiecare dintre ele sunt la randul lor de doua feluri cu protectia atomizorului si fara protectie (timpul cat poti sa tragi din tigara). Eu am din ambele modele: cu baterie la KissBox si fara la DSE901/DSE801. Le utilizez zilnic si nu mi-au ars nici un atomizor (nici nu trag din ele pana sa-mi arda mana).
    Atentie insa ca nu toate dau curent cat trebuie pentru tigara si sunt multe porturi USB care au limitare la curentul furnizat mult sub 500mA.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 57 of 224 FirstFirst ... 7 47 55 56 57 58 59 67 107 157 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks